Friday, May 17, 2019

υφή λεξικο

οι συμμαθητες επεισοδιο 6 β κυκλος dailymotion

Απευθυνόμενος προς το προσωπικό της Τράπεζας της Ελλάδας κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ο κ. Στουρνάρας δήλωσε πως η ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος προσαρμογής τον Αύγουστο του 2018 αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο, με θετικές επιδράσεις στο οικονομικό κλίμα και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.


σπιτια μυτιληνη νομικος

Ωστόσο, τόνισε πως «ασφαλέστερη ένδειξη ότι η οικονομία έχει υπερβεί την κρίση θα είναι η μόνιμη επιστροφή του Ελληνικού Δημοσίου στις διεθνείς αγορές κρατικών ομολόγων κάτω από όρους βιωσιμότητας».


Ο ίδιος υπογράμμισε πως παρά τις θετικές εξελίξεις στο χρηματοπιστωτικό τομέα και την συνεχιζόμενη βελτίωση των συνθηκών ρευστότητας, το απόθεμα των μη εξυπηρετούμενων δανείων των τραπεζών παραμένει πολύ υψηλό, ιδιαίτερα αν συγκριθεί με τον μέσο όρο της ευρωζώνης, και χρειάζονται πιο φιλόδοξες λύσεις για την ταχύτερη αποκλιμάκωσή του.



«Το 2019 είναι για τη χώρα μας άλλη μια χρονιά προκλήσεων. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, επειδή δεν θα είναι ανέφελο και το διεθνές περιβάλλον, εστιάζοντας σε τρία σημεία: καμιά ανάκληση συμφωνημένων ρυθμίσεων και πολιτικών, το αντίθετο μάλιστα: επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων και ιδιωτικοποιήσεων που απομένουν να γίνουν, συνέχιση της δημοσιονομικής πειθαρχίας και, τέλος, δημιουργία πιο φιλικών συνθηκών για την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις», είπε ο κ. Στουρνάρας.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_20.html



υφή λεξικο
υφή λεξικο
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html

No comments:

Post a Comment