Thursday, May 23, 2019

ευρεση βικιλεξικο

ταχυδρομικό γραφείο αγίων ομολογητών
δυσπιστος λεξικο

Ο Ολλανδός υπουργός ανέφερε πως το Eurogroup ενημερώθηκε από τους θεσμούς και την ελληνική κυβέρνηση για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων μετά τις 20 Φεβρουαρίου. Όπως τόνισε, έχει γίνει πολύ δουλειά και έχει συντελεστεί πρόοδος, ωστόσο η Ευρωομάδα και οι εμπλεκόμενες πλευρές αποφάσισαν οι συζητήσεις να συνεχιστούν εντατικά τις επόμενες ημέρες στις Βρυξέλες προκειμένου να υπάρξουν απτά αποτελέσματα πριν από το Eurogroup της Μάλτας στις 7 Απριλίου. «Κανείς δεν μπορεί να υποσχεθεί ότι όλη η δουλεία θα έχει γίνει ως τότε», είπε ο Ντάισελμπλουμ.


ευρεση βικιλεξικο

Ο ίδιος είπε πως οι συζητήσεις στις Βρυξέλλες δεν θα εμπεριέχουν πολιτικές παρεμβάσεις. «Εγώ δεν θα μετέχω σε αυτές. Αλλά όποια εξουσία απαιτηθεί για να ληφθούν αποφάσεις θα τη φέρουμε στο δωμάτιο», είπε ο Ολλανδός υπουργός και είπε πως υπάρχει αφενός ισχυρή πολιτική βούληση και αφετέρου αίσθηση του επείγοντος.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_135.html

Δείτε το live για την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup


Ερωτηθείς για το πότε θα γίνει η συζήτηση για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους και το εάν θα υπάρξουν εκπλήξεις στο θέμα αυτό ο επικεφαλής του Eurogroup ανέφερε πως πρώτα θα απαιτηθεί μια συμφωνία για τις μεταρρυθμίσεις σε φορολογία, ασφαλιστικό και εργασιακά και όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό τότε θα συγκληθεί το Eurogroup για να συζητήσει για τα πρωτογενή πλεονάσματα και το χρέος. «Οι παρεμβάσεις για το χρέος έχουν σχηματοποιηθεί από τον προηγούμενο Μάιο», είπε θέλοντας να καταδείξει πως αυτές θα κινηθούν εντός του πλαισίου που έχει περιγράψει ήδη ο ESM.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_89.html




ευρεση βικιλεξικο

No comments:

Post a Comment