Sunday, May 19, 2019

εκρηξη βυτιοφορου στα καμενα βουρλα βιντεο

Από το δυστύχημα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ο οδηγός του βυτιοφόρου, και περισσότεροι από 70 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων 15 είναι σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_139.html

καπαρντινα γυναικεια ανοιξιατικη

Μεταξύ των τραυματιών είναι πυροσβέστες και αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος πριν σημειωθεί η έκρηξη. Πολλοί από αυτούς έχουν υποστεί εγκαύματα, ενώ άλλοι τραυματίστηκαν από τα συντρίμμια και τα σπασμένα τζάμια των οχημάτων.


«Με δεδομένη τη σφοδρότητα του δυστυχήματος και τις πιθανές επιπτώσεις, θεωρούμε ότι ήμασταν τυχεροί», σχολίασε ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε που μετέβη στην περιοχή για να επισκεφθεί τους τραυματίες και να επιθεωρήσει τις ζημιές.


Στις εικόνες που κατέγραψε κάμερα παρακολούθησης της κυκλοφορίας φαίνεται το βυτιοφόρο να πέφτει πάνω σε ένα άλλο φορτηγό: από τη σύγκρουση προκλήθηκε έκρηξη και ξέσπασε πυρκαγιά η οποία σε δεύτερο χρόνο και αφού είχε εκκενωθεί ο αυτοκινητόδρομος προκάλεσε δεύτερη, ισχυρότατη έκρηξη.



#BREAKING: Italian media: Major explosion on highway near Bologna, Italy, has left least 20 injured, bridge partially collapsed - AP
pic.twitter.com/g0HFZZxVrY

— I. E.N. (@BreakingIEN) 6 Αυγούστου 2018


εκρηξη βυτιοφορου στα καμενα βουρλα βιντεο
εκρηξη βυτιοφορου στα καμενα βουρλα βιντεο
για τα ματια σου μαρια εγινε μια φασαρια
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_86.html

No comments:

Post a Comment