Saturday, May 11, 2019

σπιτι ενοικιαση παρος

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_103.html
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_93.html
σταυρος αθανασοπουλος

Το διαδίκτυο δεν έμεινε ασυγκίνητο από την προσπάθειά του Michael Rogers, όπως ονομάζεται ο άντρας, να σταματήσει την επίθεση χρησιμοποιώντας ένα καροτσάκι σούπερ-μάρκετ. Περισσότερα από 80.000 δολάρια έχουν συγκεντρωθεί για να τον βοηθήσουν να αλλάξει τη ζωή του.


σπιτι ενοικιαση παρος

Ο άστεγος-ήρωας δεν δίστασε λεπτό και όρμισε να σταματήσει τον Hassan Khalif Shire Ali, ο οποίος είχε ήδη μαχαιρώσει τρία άτομα, τραυματίζοντας το έναν θανάσιμα. Ο ίδιος ο δράστης έπεσε τραυματισμένος από αστυνομικά πυρά και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.


σπιτι ενοικιαση παρος

«Ένας υπέροχος άνθρωπος, ονόματι Michael Rogers, από τη Μελβούρνη, γνωστός ως ‘Trolleyman’ (ο άνθρωπος με το καροτσάκι), έβαλε τη ζωή του σε κίνδυνο για να σταματήσει τον τρομοκράτη. Ο Rogers έσπρωξε θαρραλέα ένα καροτσάκι στο μέρος του τρομοκράτη σε μία προσπάθεια να βοηθήσει την αστυνομία στη σύλληψή του», αναφέρεται στην διαδικτυακή καμπάνια που έχει διοργανωθεί για τη συγκέντρωση χρημάτων.


Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος ο Rogers, ενήργησε χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα καθώς ο δράστης επιχειρούσε να τραυματίσει αστυνομικούς.





αεροστρωμα κατακλισης σκρουτζ

No comments:

Post a Comment