Sunday, March 31, 2019

χρεοκοπια ελλαδας επιπτωσεις

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_56.html
βραχιονες υαλοκαθαριστηρων

Όπως ανέφερε, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων, η επικεφαλής του γραφείου της αντιπροσωπείας στη Θεσσαλονίκη, Σαμπίν Γουέινιν (Sabine Wahning), παγκοσμίως διαπιστώνεται μια αυξητική τάση στον αριθμό των προσφύγων, ωστόσο, ο αριθμός τους στην Ελλάδα δεν ξεπερνά το 1% του αριθμού των προσφύγων σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιπλέον, η πλειοψηφία των εκτοπισμένων ατόμων δεν βρίσκεται στην Ευρώπη, αλλά σε άλλες ηπείρους και κυρίως στις λιγότερο αναπτυγμένες χώρες.


Στην Ελλάδα, στο σύνολο των 58.000 ατόμων, τα 16.000 βρίσκονται στην βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία. Από αυτά, ποσοστό 67% βρίσκεται στην Κεντρική Μακεδονία, 15% στην Θεσσαλία, 13% στην Ήπειρο και 5% στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.


Επίσης, από το σύνολο των 58.000 ατόμων, ποσοστό 43% είναι από τη Συρία, 27% από το Ιράκ, 7% από το Αφγανιστάν, 5% από την Τουρκία, 4% από το Πακιστάν, 2% από το Ιράν, 1,5% από την Παλαιστίνη, 1% από το Κουβέιτ, 1% από το Κογκό και 5% από λοιπές εθνικότητες.


joy the baker s'mores brownies

Εξάλλου, ποσοστό 67% των παραπάνω ανθρώπων είναι αιτούντες άσυλο, 16% πρόσφυγες, 4% υποψήφιοι για επανένωση με τις οικογένειές τους, και 13% άτομα που έχουν καταγραφεί από την αστυνομία.


Σε ό, τι αφορά τις αφίξεις και τις μετακινήσεις των πληθυσμών αυτών, η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες ενημερώνει ότι τους πρώτους πέντε μήνες του 2018 περίπου 11.200 άνθρωποι έφτασαν στην Ελλάδα μέσω θαλάσσης και 7.200 από την ξηρά, ενώ το 2017 είχαν καταγραφεί 29.700 αφίξεις μέσω θαλάσσης και 5.600 μέσω ξηράς.


Σε ό, τι αφορά τα ασυνόδευτα ανήλικα, εκτιμάται ότι 3.500 παιδιά βρίσκονται στην Ελλάδα. Η πλειοψηφία τους είναι αγόρια σε ποσοστό 96% ενώ ένα 4% είναι κορίτσια. Ποσοστό 5,5% των ασυνόδευτων είναι ηλικίας κάτω των 14 ετών. Ο συνολικός αριθμός των θέσεων σε δομές φιλοξενίας είναι 1091 ενώ υπάρχουν 2.745 παραπομπές ασυνόδευτων στη λίστα αναμονής για τοποθέτηση σε κάποια δομή φιλοξενίας.


Σε παγκόσμιο επίπεδο ο αριθμός των αναγκαστικά εκτοπισμένων ανθρώπων ξεπέρασε τα 68 εκατομμύρια το 2017. Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, οι πόλεμοι, άλλες μορφές βίας και οι διώξεις οδήγησαν τον αριθμό αυτό σε νέα ύψη για πέμπτη συνεχή χρονιά, με βασικότερες αιτίες την κρίση στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, τον πόλεμο στο Νότιο Σουδάν και τη φυγή εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων Ροχίνγκια από τη Μυανμάρ στο Μπαγκλαντές. Στη συντριπτική τους, άλλωστε, πλειοψηφία, οι αναπτυσσόμενες χώρες είναι αυτές που πλήττονται περισσότερο. Γενικά οι πρόσφυγες που εγκατέλειψαν την πατρίδα τους, λόγω συρράξεων και διώξεων, αντιστοιχούν στα 25,4 εκατομμύρια από τα 68 συνολικά, ενώ οι εκτοπισμένοι μέσα στην ίδια τους τη χώρα έφτασαν τα 40 εκατομμύρια.


Σε μήνυμά του με αφορμή τη σημερινή μέρα ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες Φίλιππο Γκράντι (Filippo Grandi) υπογραμμίζει ότι η αντιμετώπιση του ζητήματος απαιτεί μια πιο συνεκτική προσέγγιση από την πλευρά των κρατών και γνωστοποιεί ότι σε λίγους μήνες θα έχει ετοιμαστεί το νέο σχέδιο ανταπόκρισης σε προσφυγικές καταστάσεις, το οποίο ετοιμάζουν δεκατέσσερις χώρες. Παράλληλα, τονίζει, ότι κανείς δεν γίνεται πρόσφυγας από επιλογή και σημειώνει το ρόλο των κοινοτήτων υποδοχής στην διαχείριση του προβλήματος.


Η κ. Γουέινιν από την πλευρά της επισήμανε, μεταξύ άλλων, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, ότι η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες καλωσορίζει τις προσπάθειες μεταφοράς τους στην ηπειρωτική χώρα και στο πλαίσιο αυτό, εντός του 2018 υποστήριξε τη μεταφορά 6.250 ατόμων. Από αυτούς περίπου 900 μεταφέρθηκαν σε δομές φιλοξενίας και καταλύματα σε αστικό περιβάλλον στη βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία.



χρεοκοπια ελλαδας επιπτωσεις
χρεοκοπια ελλαδας επιπτωσεις
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_97.html

σαν σημερα γενεθλια

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_32.html
Βόλος: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση γιατί έκλεψε αντικείμενα από τον τάφο αδικοχαμένων αδελφών!

Οι εικόνες του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος στις 23 Ιουλίου 2014, στην ΠΕΟ Βόλου Λάρισας, μεταξύ Ριζομύλου και Στεφανοβικείου, όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις νέοι άνθρωποι, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν συγκρούστηκε με νταλίκα, ζωντάνεψαν ξανά την Παρασκευή (8/6) στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.


σαν σημερα γενεθλια

Αυτή τη φορά όμως, όχι για να αποδοθούν ευθύνες για το δυστύχημα που είχε απασχολήσει το Πανελλήνιο, αλλά για κλοπή από τον τάφο των δύο κοριτσιών που είχαν χάσει τη ζωή τους Κατερίνα και Ιωάννα Κουτσιαρή 18 και 21 χρονών και μάλιστα από μακρινή συγγενή τους!




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, στο εδώλιο κάθισε μια 65χρονη γυναίκα, θεία του πατέρα των αδικοχαμένων κοριτσιών, που κατηγορούνταν για κλοπή από το μνήμα τους στο κοιμητήριο του Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου Στεφανοβικείου, αγαπημένων αντικειμένων τους, που είχαν βάλει μετά τον θάνατό τους οι γονείς τους.

Ως μάρτυρες κατέθεσαν ο πατέρας και η μητέρα των άτυχων κοριτσιών, που είπαν ότι η γυναίκα έκλεψε από τον τάφο των παιδιών τους κραγιόν, κολόνιες, μάσκαρα και ένα ζευγάρι γυαλιά μυωπίας, μεγάλης συναισθηματικής αξίας για τα λατρεμένα κορίτσια τους.

Ο πατέρας των κοριτσιών, είπε ότι στις 28 Σεπτεμβρίου 2016, είχε πάει στο κοιμητήριο και τα πράγματα ήταν εκεί, ενώ φεύγοντας είδε την κατηγορούμενη να είναι σκυμμένη πάνω από το μνημείο και υπέθεσε ότι πήγε να προσευχηθεί.

Η μητέρα των κοριτσιών δήλωσε ότι λίγο αργότερα που πήγε η ίδια στο κοιμητήριο του χωριού, διαπίστωσε ότι τα προσωπικά αντικείμενα των κοριτσιών της έλειπαν.

Σύμφωνα με τους γονείς της Κατερίνας και της Ιωάννας, ζήτησαν από την 65χρονη να επιστρέψει τα αντικείμενα που έκλεψε από τον τάφο των παιδιών τους, αλλά η ίδια είχε πει ότι τα έδωσε στα δικά της παιδιά και επέστρεψε μόνο τις κολόνιες.

Η κατηγορούμενη δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο, όπου εκπροσωπήθηκε μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου, ενώ ο εισαγγελέας έδρας ήταν ιδιαίτερα αυστηρός για την πράξη της κατηγορούμενης και έκανε πρόταση ενοχής της.

Τελικά το Δικαστήριο καταδίκασε την 65χρονη γυναίκα σε φυλάκιση 18 μηνών, μετατρέψιμη προς 5 € την ημέρα, λόγω της ιδιαιτερότητας της πράξης και με δικαίωμα έφεσης.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό δυστύχημα έγινε στις 23 Ιουλίου 2014, στη 1.35 μετά τα μεσάνυχτα, στο 36ο χιλιόμετρο της ΠΕΟ Βόλου – Λάρισας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις νεαροί, και οδηγούσε ο 20χρονος Φίλιππος Καπανιάρης, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα. Τα παιδιά επέστρεφαν στα χωριά τους μετά από μουσική εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν, όπου η Ιωάννα έπαιζε κιθάρα. Το αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση προς Λάρισα, ενώ η νταλίκα, που μετέφερε φρούτα και οδηγούσε ένας 22χρονος από την Κόρινθο, είχε κατεύθυνση προς Βόλο.

Η πλαγιομετωπική σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τόσο ο νεαρός οδηγός όσο και οι δύο αδελφές που επέβαιναν στο Ι. Χ. αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο είχε βρεθεί δεξιά του δρόμου μέσα σε καλαμιές και ήταν άσχημα χτυπημένο, από την πλευρά του οδηγού μέχρι πίσω (στο αριστερό μέρος) όπου φαίνεται ότι στο πίσω κάθισμα καθόταν η μια από τις δύο αδελφές.



σαν σημερα γενεθλια
διδακτρα εκπαιδευτηρια ζαγοριανακου
δεν περνουν οι μερες επιλεκτοι στιχοι
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_118.html

οντολογικός shmasia

τριτοκλιτα επιθετα λατινικα

«Την καλύτερη απάντηση στον κυνισμό του συντηρητικού πολιτικού τη δίνει η ΕΕ προς τη δοκιμαζόμενη από τις πυρκαγιές Σουηδία», επισημαίνει ο κ. Παπαδημούλης σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.


οντολογικός shmasia


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_81.html


πλαστικα ηλεκτροδια συγκολλησης




Προσβλητική & προκλητική η δήλωση του Σουηδού πρώην ΠΘ Καρλ Μπιλντ για την ευρωπ. αλληλεγγύη προς Ελλάδα για τις φονικές πυρκαγιές. Την καλύτερη απάντηση στον κυνισμό του συντηρητικού πολιτικού την δίνει η ΕΕ προς τη δοκιμαζόμενη από τις πυρκαγιές Σουηδία. https://t.co/YPX7kgk0k1 pic.twitter.com/KlQ8vLyhU9

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) 24 Ιουλίου 2018


οντολογικός shmasia
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_24.html

φωτα αναγκης

Ο νεαρός κρατά αρνητική στάση ενώ δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν ούτε είχε ποτέ του προσαχθεί στην ασφάλεια. Όμως οι αστυνομικοί τον έβλεπαν πάντα στις πορείες υπέρ των Πυρήνων της Φωτιάς.


Ο αδελφός του ληστή είχε συλληφθεί την 1 Μαΐου του 2013 σε καφετέρια της νέας Φιλαδέλφειας μαζί με αλλά μέλη της οργάνωσης ενώ κατηγορήθηκε και για τις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης και το πυρετό Λάρισας.


φωτα αναγκης

φωτα αναγκης

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί ακόμα ο συνεργός του και δεν αποκλείεται να πρόκειται επίσης για άτομο του αντιεξουσιαστικού χώρου.



ελληνικα μαρκετ βολος αναληψεως
λιονακης γεωπονος
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_109.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_2.html

εκλογικη αδεια εκπαιδευτικων 2014

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_89.html
η άνυδρη καλλιέργεια των κηπευτικών
ποτισμενο χορτο
εκλογικη αδεια εκπαιδευτικων 2014

Αποτελώντας τον ιστορικότερο ενεργειακό πάροχο της χώρας, το Φυσικό Αέριο επιστρέφει από τις 18 Ιανουαρίου ως τις 25 Μαρτίου στον φυσικό του χώρο, την Τεχνόπολη, και καλεί μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν τις συναρπαστικές πτυχές της πορείας επιμέρους κλάδων της βιομηχανίας στην Ελλάδα.


εκλογικη αδεια εκπαιδευτικων 2014

Παράλληλα, στο πλαίσιο της χορηγίας της έκθεσης 160 Χρόνια Made in Greece, το Φυσικό Αέριο σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΑΚΤΟ γίνεται πηγή έμπνευσης νέων καλλιτεχνών, που μέσα από τα έργα τους «φωτίζουν» τη διαδρομή του και αποτυπώνουν το ταξίδι του από το φωταέριο στο φυσικό αέριο και την ηλεκτρική ενέργεια. Τα έργα αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα στον εμβληματικό χώρο από όπου ξεκίνησαν όλα, το εργοστάσιο φωταερίου της Αθήνας.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_83.html

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για την παρουσίαση της έκθεσης, η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Φυσικό Αέριο, κα. Ελένη Ράπτη, τόνισε: «Για όλους εμάς στο Φυσικό Αέριο η έκθεση αυτή, που συνιστά μια πλήρη αναδρομή στην ελληνική βιομηχανική καινοτομία και πρωτοπορία των τελευταίων 160 χρόνων, είναι μια καλή αφορμή για να μας υπενθυμίσει πού ήμασταν, πού έχουμε πάει και πού θέλουμε να πάμε. Το Φυσικό Αέριο είναι η φυσική και ιστορική συνέχεια του παρελθόντος, του παρόχου ενέργειας που με το φωταέριο έφερε για πρώτη φορά το φως στην πόλη της Αθήνας. Σήμερα, είμαστε εδώ και με εφόδια την αδιαμφισβήτητη εμπειρία και τεχνογνωσία μας στην παροχή φυσικού αερίου, δείχνουμε το αύριο της ενέργειας, κάνοντας πλέον δυναμική είσοδο και στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος και επεκτείνοντας τη δραστηριότητά μας σε όλη την Ελλάδα».


Φωτογραφία 1
Φωτογραφία 2


tug of war official rules

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_2.html

Μάλιστα ο υπουργός Εσωτερικών αναρωτήθηκε αν πρόκειται για ένα «χυδαίο λαϊκιστή» με τη Νέα Δημοκρατία να απαντά με ανακοίνωση στην οποία σημειώνει: "Το επόμενο που περιμένουμε από τον κ. Σκουρλέτη είναι να μας πει ότι έχει ζήσει 5 χρόνια στο Αιγάλεω...».


υπουργειο παιδειας θεματα βιολογιας 2015

Ο Πάνος Σκουρλέτης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε αναλυτικά στο θέμα της αξιολόγησης. Επισήμανε πως «ουσιαστικά η πολύμηνη υπόθεση της δεύτερης αξιολόγησης έχει ολοκληρωθεί», λέγοντας παράλληλα ότι «διαμορφώνεται ένα σταθερό και σαφές έδαφος πάνω στο οποίο υπάρχουν οι προϋποθέσεις να εκδηλωθούν σαφή δείγματα μιας νέας αναπτυξιακής πορείας για τη χώρα, με νέες επενδύσεις, περισσότερες δουλειές και κυρίως με νέα πια αισιόδοξη μάτια».


Ο υπουργός Εσωτερικών επανέλαβε ότι η διαπραγμάτευση, θα μπορούσε να είχε κλείσει και πριν τα Χριστούγεννα και επέρριψε ευθύνες για την καθυστέρηση στους δανειστές κάνοντας λόγο για «σκοπιμότητες που σχετίζονται με διαφορετικές προσεγγίσεις, με διαφορετικές οπτικές εκ μέρους των δανειστών μας».


tug of war official rules

Ο κ. Σκουρλέτης αφού εξέφρασε την αισιοδοξία του, επιτέθηκε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο μόνος που φαίνεται να μην έχει καταλάβει ότι μπορούμε να αισιοδοξούμε, είναι δυστυχώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που χαρακτηρίζεται από ένα πλεόνασμα ημιμάθειας. Διότι κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει με διαφορετικό τρόπο τη θέση του», είπε χαρακτηριστικά.


Ο κ. Σκουρλέτης αναφερόμενος στη θέση που διατύπωσε ο κ. Μητσοτάκης να δοθεί ένα μέρος του πλεονάσματος του 2016 προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, τους παιδικούς σταθμούς, υπενθύμισε πως «είναι ο ίδιος που καταψήφισε το έκτακτο βοήθημα προς τους συνταξιούχους από το πλεόνασμα του 2016» και πρόσθεσε «είναι ο ίδιος που τα συγκεκριμένα θετικά μέτρα, τα λεγόμενα αντίμετρα για μετά το 2019, ύστερα από την ηρωική διαπραγμάτευση της κυβέρνησης, λέει πως δεν θα τα ψηφίσει. Και δείχνει και ημιμαθής διότι δεν γνωρίζει, δεν του το είπε προφανώς ο κ. Σαμαράς όταν του παραχώρησε την αρχηγία του κόμματος του, ότι οι δαπάνες κάθε χρονιάς προσδιορίζουν το πρωτογενές αποτέλεσμα, πλεόνασμα ή έλλειμμα εκείνης της χρονιάς και δεν μπορούν να αφορούν την παρελθούσα».


Στη συνέχεια ο κ. Σκουρλέτης έκανε λόγο για έλλειψη οικονομικής παιδείας του κ. Μητσοτάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στοιχειώδη οικονομική παιδεία θα έπρεπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που φιλοδοξεί μάλιστα κάποια στιγμή να γίνει πρωθυπουργός, να την είχε, ή να τον είχε ενημερώσει το επιτελείο του. Αν πάλι το ήξερε και κάνει τέτοιες δηλώσεις σημαίνει ότι πρόκειται για ένα χυδαίο λαϊκιστή, ο οποίος κάνει πως δεν γνωρίζει ή δεν γνωρίζει και προσπαθεί για άλλη μία φορά σε μία κρίσιμη στιγμή, να δημιουργήσει αμφιβολίες και χαμηλές προσδοκίες στον κόσμο, το σίγουρο είναι ότι πρόκειται τελικά για ένα πλεόνασμα ανευθυνότητας που τον χαρακτηρίζει», είπε ο υπουργός Εσωτερικών.



tug of war official rules
αθλητικα παπουτσια γιαννιτσα
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_42.html

μπαρμπαριγου συνταγες θαλασσινα

μπαρμπαριγου συνταγες θαλασσινα
μπαρμπαριγου συνταγες θαλασσινα

Σύμφωνα με στοιχεία που γνωστοποίησε στη Βουλή η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου το 2016 το πλήθος των κατασχέσεων καταθέσεων για οφειλές προς την εφορία ανήλθε στις 188.363 και το συνολικό ποσό που κατασχέθηκε ήταν 124,4 εκατ. ευρώ. Οι κατασχέσεις αφορούσαν σε 180.226 διαφορετικά ΑΦΜ.


Βάσει της ίδιας πληροφόρησης εντός του 2016 πραγματοποιήθηκαν 11 πλειστηριασμοί ακινήτων και αναλυτικά 8 στο Νομό Αττικής και 3 στο Νομό Πέλλης.


αιντχοφεν φεγενορντ 10-0

Η συνολική αξία των ακινήτων που οδηγήθηκαν σε πλειστηριασμό εντός του 2016 ανήλθε σε 8,46 εκατ. ευρώ. Η συνολική οφειλή, για την οποία πραγματοποιήθηκαν οι παραπάνω πλειστηριασμοί, ανέρχεται σε 42,7 εκατ. ευρώ.


Τέσσερις εκ των ανωτέρω πλειστηριασμών αφορούσαν σε πρώτες κατοικίες (και οι τέσσερις πραγματοποιήθηκαν εντός Αττικής). Σε τρεις εκ των προαναφερθεισών τεσσάρων περιπτώσεων, τα ακίνητα για τα οποία διενεργήθηκε πλειστηριασμός αποτελούσαν κύρια κατοικία , αλλά όχι και το μοναδικό εμπράγματο δικαίωμα του οφειλέτη επί ακινήτου.


ψαρεμα βικιπαίδεια

Σύμφωνα με την κ. Παπανάτσιου για το πρώτο εξάμηνο του έτους 2017 δεν έχει δρομολογηθεί κανένας πλειστηριασμός.



https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_15.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_148.html

λεγκο σιτι αστυνομια

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html
λεγκο σιτι αστυνομια
λεγκο σιτι αστυνομια

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι η παρουσία της κ. Μπακογιάννη στην ορκωμοσία «εκθέτει τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για τη στάση τους»:


Παράλληλα, αναρωτιέται αν :


- Πρόκειται για επίσημη εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή για προσωπική υπόθεση της τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν. Δ.;


- Έχει υπάρξει επικοινωνία με το Υπουργείο Εξωτερικών για αυτήν την παρουσία;


«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τους 2 Έλληνες αξιωματικούς που κρατούνται άδικα στην Τουρκία χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, η συνοχή και η αποφασιστικότητα της ελληνικής πλευράς πρέπει να είναι δεδομένες. Οι προσωπικές κινήσεις αβρότητας και δημοσίων σχέσεων δεν βοηθούν σε αυτήν την κατεύθυνση. Επίσης, δεν βοηθά η υποκριτική στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν χάνει ευκαιρία να κατηγορεί για υποχωρητικότητα την ελληνική κυβέρνηση, δικαιολογώντας έτσι την τουρκική προκλητικότητα, ενώ θα τιμήσει με την παρουσία της την ορκωμοσία του Τούρκου προέδρου» καταλήγει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.




ιουδα θαδδαιο
δικτυο κοινωνικης αλληλεγγυης προσφυγες
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html

χρίστος σενέκης

φωτεινη αθεριδη facebook
χρίστος σενέκης

Η γενική Συνομοσπονδία Εργαζομένων (CGT) απηύθυνε το κάλεσμα για την απεργία, ωστόσο άλλες οργανώσεις διοργάνωσαν διαδηλώσεις με στόχο να αποκλειστεί η πρόσβαση στο Μπουένος Άιρες, όπου αναπτύχθηκαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. Γύρω στις 07:00 το πρωί τοπική ώρα (13:00 ώρα Ελλάδας), οι διαδηλωτές έκλεισαν τους κεντρικούς οδικούς άξονες στην πρωτεύουσα.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html

χρίστος σενέκης

Τρένα, λεωφορεία και ταξί συμμετείχαν στην απεργία, με αποτέλεσμα οι δρόμοι του Μπουένος Άιρες να είναι σχεδόν άδειοι.


Επίσης, τα δημόσια σχολεία παρέμειναν κλειστά και η πλειονότητα των πολιτών δεν πήγε στη δουλειά. Οι διοργανωτές υπολογίζουν ότι τουλάχιστον 1 εκατομμύριο εργαζόμενοι συμμετείχαν στην απεργία.


Οι απεργιακές κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν σήμερα στις 00:00 τοπική ώρα (06:00 το πρωί ώρα Ελλάδας) είχαν ως αποτέλεσμα να καθηλωθούν τα αεροσκάφη στα αεροδρόμια. Όλες οι εσωτερικές πτήσεις ακυρώθηκαν όπως και οι πτήσεις εξωτερικού από και προς το Μπουένος Άιρες και άλλα αεροδρόμια της χώρας.


Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, αλλά και για τη συμφωνία που συνάφθηκε με το ΔΝΤ, συνώνυμη για πολλούς με νέες θυσίες εκ μέρους τους.


Σύμφωνα με τον επικεφαλής του CGT, Χουάν Κάρλος Σμιντ, πρόκειται για τη «σημαντικότερη απεργία των τελευταίων 8 ετών».


«Μια γενική απεργία δεν επαρκεί. Χρειάζεται να εκπονήσουμε ένα σχέδιο μάχης, για να οδηγήσουμε στην αποτυχία το σχέδιο πολέμου εναντίον των εργαζομένων» είπε από ένα οδόφραγμα ο Μαρσέλο Ραμάλ, ηγετικό στέλεχος του Εργατικού Κόμματος.


Από την πλευρά του ο επικεφαλής του συνδικάτου των οδηγών Ούγκο Μογιάνο διατύπωσε τη λύπη του που «η κυβέρνηση είναι ανίκανη να φέρει λύσεις… Παραδόθηκε στο ΔΝΤ».


Εξάλλου, ο υπουργός Οικονομίας Νικολάς Ντουχόβνε διατύπωσε την εκτίμηση ότι η απεργία θα στοιχίσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια στην οικονομία της Αργεντινής.



κύστη στους όρχεις
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_73.html

μαρκετ υαλικων παπαιωαννου

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_41.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_111.html
μαρκετ υαλικων παπαιωαννου

Παράλληλα, απέδωσε την καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, σε διαφωνίες που υπάρχουν μεταξύ των δανειστών, τονίζοντας ωστόσο ότι «ο λαός εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση».


«Είμαστε δύο χρόνια στην κυβέρνηση, παρά τις προβλέψεις και τις Κασσάνδρες ότι θα πέσουμε σε τρεις μήνες, και χωρίς να έχουμε μαζί μας ούτε τα συνδικάτα, ούτε την Τοπική Αυτοδιοίκηση» ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, και υποστήριξε πως η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία.


μαρκετ υαλικων παπαιωαννου

«Δεν δίνουμε τις μάχες για να επιτρέψουμε στο παλαιό κατεστημένο να επιστρέψει, επειδή άλλαξε προβιά» πρόσθεσε.


pink elephant θεσσαλονικη

Υποστήριξε πως έχει μειωθεί η ανεργία από 27% σε 22%, διευκρινίζοντας ότι, παρά τη μείωση, δεν πανηγυρίζει η κυβέρνηση. Η Θεανώ Φωτίου υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση είναι εναντίον των ελαστικών μορφών απασχόλησης, και τόνισε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, δίνει τη μάχη για την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων.


δεν μπορω να σηκωθω

Η κ. Φωτίου είπε πως το πλαίσιο για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης περιλαμβάνει το επιδοματικό, τις υπηρεσίες και την προσπάθεια, το 10% των ανέργων δικαιούχων του να βρουν δουλειά μέσα σε ένα έτος.


Επίσης, σημείωσε πως τα σχολικά γεύματα επεκτείνονται σε 72.000, μετά το επιτυχημένο πιλοτικό πρόγραμμα στο Πέραμα.


hot photos facebook video

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_119.html
renault θεοχαρακης θεσσαλονικη

Ειδικότερα, οι γραπτές ανακεφαλαιωτικές προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις σε όλα τα Γυμνάσια της χώρας, θα διεξαχθούν φέτος από την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 έως και την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018.


Αντίστοιχα για τα Λύκεια που τα μαθήματα λήγουν στις 25 Μαΐου, οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης των Ημερησίων ΓΕ. Λ. και της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των Εσπερινών ΓΕ. Λ. της πρώτης εξεταστικής περιόδου διεξάγονται από την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 έως την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018.


Οι εξετάσεις για τους μαθητές αυτής της κατηγορίας που απουσίαζαν δικαιολογημένα, ολοκληρώνονται έως και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, ημερομηνία έκδοσης αντίστοιχα και των αποτελεσμάτων.


Παράλληλα, οι εξετάσεις για μαθητές που απουσίαζαν δικαιολογημένα από τα Γυμνάσια θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018.


Δείτε (εδώ) αναλυτικά την εγκύκλιο για τα Λύκεια και (εδώ) για τα Γυμνάσια.



hot photos facebook video
hot photos facebook video
αγαπη μου χρονια σου πολλα
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_29.html

προσκλητηριο γαμου διπτυχο

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_71.html
πλαστικα κοτετσια
προσκλητηριο γαμου διπτυχο

Eπίσης, το πρωί της Τρίτης, ο πατέρας του αγοριού κατέθεσε μήνυση στην πρώην σύζυγο του και μητέρα του 13χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.


Ο πατέρας του ανήλικου μίλησε στο STAR, και αποκάλυψε πως η πρώην σύζυγος του και μητέρα του 13χρονου ενώ φέρεται να γνώριζε για τις ανήθικες προτάσεις, δεν προχώρησε σε καταγγελία.


«Το έβλεπα συνέχεια με τα ίδια ρούχα, νηστικό, στον δρόμο, γυρνούσε μόνος του. Ήταν έξω βράδυ 3 η ώρα… ένα παιδί, συνέχεια στον δρόμο και κανένας δεν του έδινε σημασία. Παραμελημένος. Όποτε μίλαγα με τη μάνα πάντα τσακωνόμασταν, πάντα με έβριζε», ανέφερε ο πατέρας του 13χρονου και συνέχισε:



Το παιδί το είπε στον θείο και ο θείος κατευθείαν πήρε το παιδί στην ασφάλεια και με ενημέρωσε και πήγα και εγώ στην ασφάλεια. Γιατί το παιδί ήταν παραμελημένο από τη μητέρα. Η καταγγελία έγινε από τον θείο και όχι από τη μητέρα που λένε.


αση μπιλιου οκτωβριος 2017


Η 36χρονη γυναίκα μάλιστα, η γυναίκα που κακοποίησε το νεαρό αγόρι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καλή φίλη της μητέρας.


Τέλος υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω, έπειτα από ενέδρα της αστυνομίας. Η γυναίκα ασελγούσε στο νεαρό αγόρι, ενώ ο σύζυγός της παρακολουθούσε την πράξη.



προσκλητηριο γαμου διπτυχο

μπουχρας πρακτικος

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_22.html
δορυφορικά κάτοπτρα

Το ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει συνεχώς νέους φίλους καθώς είναι το μοναδικό παιχνίδι που προσφέρει κέρδη στη στιγμή. Η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς. Πρόσφατα προστέθηκε το παιχνίδι «Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κέρδη», αξίας 2 ευρώ. Το «Παγκόσμιο Κύπελλο στα Κέρδη» είναι το πρώτο ΣΚΡΑΤΣ με δεύτερη ευκαιρία, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες που δεν έχουν κερδίσει κάποιο από τα έπαθλα του παιχνιδιού, να συμμετέχουν με το μη κερδισμένο τους δελτίο σε κλήρωση για ταξίδι στη χώρα που θα κατακτήσει το κύπελλο.


Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα / mini market, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.


μπουχρας πρακτικος


μπουχρας πρακτικος
κοκκινο πιπερι μοσχατο

δημητρα αλεξανδρακη αποχωρηση

δημητρα αλεξανδρακη αποχωρηση

Στην Premier League είναι παράδοση η παρέλαση με ανοιχτό λεωφορείο του πρωταθλητή και η Τσέλσι είχε προγραμματίσει τη σχετική εκδήλωση την επόμενη Κυριακή. Μάλιστα ήταν αισιόδοξη ότι θα μπορούσε να συνδυάσει και την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας, καθώς το Σάββατο αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στον τελικό του FA Cup.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_75.html

2017 05 21T163426Z 138386066 MT1ACI14796670 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND CHE SUN
(Η απονομή τίτλου στους παίκτες της Τσέλσι - Πηγή: Action Images via Reuters / John Sibley Livepic)


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_39.html

λακήθρα κεφαλονιάς

Όμως η τρομοκρατική ενέργεια στο Μάντσεστερ και τα θύματα, άλλαξαν τα σχέδια του Λονδρέζικου συλλόγου.



Antonio Conte and the squad observed a minute's silence this morning following last night's tragic events in Manchester. pic.twitter.com/gtrnJm2af9


ζακυνθος ρομιρι

δημητρα αλεξανδρακη αποχωρηση
— Chelsea FC (@ChelseaFC) May 23, 2017

παιχνιδια με γυναικες που γεννανε

παιχνιδια με γυναικες που γεννανε
παιχνιδια με γυναικες που γεννανε

Το μέσο ετήσιο μηνιαίο ενοίκιο που καταβλήθηκε τον Μάρτιο στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου ήταν 1.502 στερλίνες ή 1.940 δολάρια. Πρόκειται για μείωση κατά 3% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή χρονική περίοδο σύμφωνα με στοιχεία της HomeLet. Τα ενοίκια σε ολόκληρη τη Βρετανία υποχώρησαν το ίδιο διάστημα κατά 0,3%.


Να σημειωθεί πως η βρετανική οικονομία βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές πληθωριστικές πιέσεις και χαμηλούς μισθούς και παρ' όλο που η Πρωθυπουργός Μέι κατάφερε να συμμαχήσει γρήγορα και να σχηματίσει κυβέρνηση, η ηγεσία της αμφισβητείται.


Το αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών δημιουργεί αβεβαιότητα για την πολιτική πλατφόρμα, την συνοχή και την μακροβιότητα της νέας κυβέρνησης, υποστηρίζει η Fitch.


οτε τβ κοστος



online-movie-films online ταινιεσ με ελληνικουσ υποτιτλουσ
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_122.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html

ster αθηνα

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_68.html
ster αθηνα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» το σκάφος, που έφτασε στη Λεμεσό απευθείας από τη Βαρκελώνη, κατασκευάστηκε κατά παραγγελία από τον Ουσμάνοφ σε ένα από τα πιο σύγχρονα ναυπηγεία για γιοτ πολυτελείας στον κόσμο στη Γερμανία, παραδόθηκε στον ίδιο το 2016 και κόστισε 600 εκατ. δολάρια.


ster αθηνα

Το «Dilbar» έχει μήκος 157 μέτρων και πλάτος 24 μέτρων, και οι εσωτερικοί του χώροι έχουν εμβαδό 3.850 τετραγωνικά μέτρα, με δυνατότητα φιλοξενίας 40 επιβατών, αλλά και με 85 άτομα ως προσωπικό. Είναι χαρακτηριστικό το ότι διαθέτει δύο βάσεις για προσγειώσεις-απογειώσεις ελικοπτέρων ειδικά σχεδιασμένες για ελικόπτερα τύπου Airbus H175, που διαθέτει ο Ουσμάνοφ.


Η εσωτερική πισίνα του πολυτελέστατου σκάφους, έχει εμβαδό 185 τετρ. μέτρων με χωρητικότητα 225.000 λίτρων νερού. Το 16.000 τόνων «Dilbar» αναπτύσσει ταχύτητα μέχρι 22,5 κόμβους και έχει βύθισμα 6,1 μέτρων.


ευαγγελισμος ενδοκρινολογικο


λογαριασμοι ταξεως 04
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_149.html

αντιβιωση βικιπαιδεια

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html
χρονια χρηση zoloft

Στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας συμμετέχουν περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί, ενώ οι αστυνομικές Αρχές είναι σε συναγερμό και έχουν στενή συνεργασία με τις αντίστοιχες γαλλικές.


γυναικολογοι δημοσια νοσοκομεια

αντιβιωση βικιπαιδεια

Παράλληλα, σε «κλοιό ασφαλείας» θα τεθούν, εκτός των άλλων, η Γαλλική Πρεσβεία, το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, στο Κολωνάκι, καθώς και επιχειρήσεις γαλλικών συμφερόντων.


Οι μετακινήσεις του προέδρου της Γαλλίας αποτελούν ένα καίριο ζήτημα στον τομέα της ασφάλειας, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι δρόμοι από όπου πρόκειται να περάσει ο Γάλλος Πρόεδρος θα κλείνουν από αρκετή ώρα πριν, ενώ θα γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος όλων ανεξαιρέτως των σημείων διέλευσης της αυτοκινητοπομπής από άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.


Ακόμη, εκατοντάδες αστυνομικοί με πολιτικά θα βρίσκονται σε όλα τα μέρη που πρόκειται να επισκεφθεί, ενώ ταυτόχρονα θα πετούν συνεχώς ελικόπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας πάνω από τα σημεία όπου θα βρίσκεται ο κ. Μακρόν.


Όσον αφορά στο κέντρο της Αθήνας θα είναι απροσπέλαστο κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου, ενώ θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του κέντρου. Αυτές θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες, ενώ τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από σήμερα το πρωί στις 10:00 και θα διαρκέσουν έως τις 15:00 της Παρασκευής.


Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων. Η Τροχαία θα πραγματοποιεί εκτροπές της κυκλοφορίας σε τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.


Επίσης, την απαγόρευση όλων των συγκεντρώσεων αποφάσισε η αστυνομία από τις 7:00 σήμερα το πρωί τις 12:00 τα μεσάνυχτα, σε όλο σχεδόν το κέντρο της Αθήνας, καθώς και στο αεροδρόμιο και σε όλο το μήκος της διαδρομής μέχρι την Αθήνα, που θα ακολουθήσει κατά την άφιξή του ο κ. Μακρόν.



αντιβιωση βικιπαιδεια

Saturday, March 30, 2019

γιος τραγουδιστη κυκλωμα εκβιαστων ποιος

γιος τραγουδιστη κυκλωμα εκβιαστων ποιος

Ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας σε δήλωσή του χαρακτηρίζει ιστορική μέρα για τη Γεωργία και τους πολίτες της οι οποίοι, όπως είπε, σύντομα θα είναι σε θέση να ταξιδεύουν χωρίς υποχρέωση θεώρησης στο χώρο Σένγκεν, για βραχεία διαμονή μέχρι 90 ημέρες.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_5.html

«Με τη σημερινή απόφαση αναγνωρίζονται οι σημαντικές προσπάθειες των αρχών και των πολιτών της Γεωργίας για την ολοκλήρωση δύσκολων μεταρρυθμίσεων στους τομείς του κράτους δικαίου και της δικαιοσύνης. Αυτές οι μεταρρυθμίσεις φέρνουν τη Γεωργία πιο κοντά στην Ευρώπη και ταυτόχρονα διευκολύνουν τη συνεργασία της με την ΕΕ» τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος επισημαίνοντας πως από την έναρξη του Διαλόγου για την Απελευθέρωση του Καθεστώτος Θεωρήσεων τον Ιούνιο του 2012, η Γεωργία έχει υπάρξει υπόδειγμα εφαρμογής όλων των κριτηρίων του απαιτητικού χάρτη πορείας. Στη συνέχεια ανέφερε πως:


αριθμος βουλευτων ανα χωρα


Η συνεχής παρακολούθηση και οι εκθέσεις έκτοτε έχουν δείξει ότι η Γεωργία έχει πραγματοποιήσει τα απαραίτητα βήματα που μας επέτρεψαν, τον Μάρτιο του 2016, να προτείνουμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο την άρση του καθεστώτος θεωρήσεων για τους πολίτες της Γεωργίας. Η Επιτροπή θα συνεχίσει να παρακολουθεί τη διαρκή συμμόρφωση της Γεωργίας με τα κριτήρια της απελευθέρωσης των θεωρήσεων, και συγκεκριμένα σε ό, τι αφορά την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, προκειμένου να διασφαλισθεί η συνεχής εφαρμογή των επιτευγμάτων.




γιος τραγουδιστη κυκλωμα εκβιαστων ποιος
βιλες ιονιο
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_138.html

ανταλλακτικα τουοτα

ανταλλακτικα τουοτα

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π. μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π. μ.


Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.


Ειδικότερα:


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html

φωτο1



φωτο2


* Την Τρίτη 12-6-2018 στο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται α) οι μαθητές/-τριες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ. Λ σχ. έτους 2017-2018 και β) οι απόφοιτοι/-ες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ. Λ. παρελθόντων ετών που διεκδικούν το ειδικό ποσοστό 1% επιπλέον των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΜΟΝΟ για ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, ΑΕΝ).


** Την Πέμπτη 14-6-2018 στο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται οι μαθητές/-τριες της Γ΄ τάξης των Αυτοτελών Ειδικών Τμημάτων και των Τμημάτων Συνδιδασκαλίας ημερήσιων ΕΠΑ. Λ. σχ. έτους 2017-2018 στα ίδια θέματα με το μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ στο οποίο εξετάζονται οι υποψήφιοι των ημερησίων ΕΠΑ. Λ.


φωτο3


Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης :



  • Μέχρι τις 08.00 π. μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π. μ.

  • Μέχρι τις 15:00 μ. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.30 μ. μ.

  • Μέχρι τις 09:30 π. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 10:00 π. μ.


Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:



  • Των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες,

  • Των Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες,

  • Του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.


Σημειώνεται πως η διάρκεια των φετινών Πανελλαδικών θα είναι κατά δύο ημέρες μικρότερη λόγω κατάργησης της εξέτασης στην Ιστορία και στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας των Γενικών Λυκείων.



ανταλλακτικα τουοτα
μεταπτυχιακα ελλαδα θεσσαλονικη
phillips milk of magnesia oral dosage
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_29.html

λουλουδια του χιονιου

λουλουδια του χιονιου

Στην επιστολή, την οποία δημοσιεύει το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων, η μητέρα του Αμίρ, μεταξύ άλλων συνιστά στον πρωθυπουργό να προσέχει, ενώ του επισημαίνει ότι το τρομακτικό, όπως το περιγράφει, περιστατικό που συνέβη στην οικογένειά της, δυσφημεί την Ελλάδα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.


Η ίδια σημειώνει ακόμα πως δεν έχει κάποιο να προστατεύει την οικογένειά της, καθώς ο αδερφός της διαμένει εδώ και δυο χρόνια στο hot spot της Μυτιλήνης, ενώ ο άντρας ης είναι αιτών άσυλο στη Γερμανία. Η μητέρα του Αμίρ ζητά από τον πρωθυπουργό να τη βοηθήσει να επανενωθεί μαζί τους.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html

Ολόκληρη η επιστολή της μητέρας του Αμίρ


Αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ,


Πρώτα σας ευχαριστώ θερμά. Επιτρέψτε μου ως αιτούσα άσυλο, ως μητέρα και ως Αφγανή γυναίκα να σας αναφέρω κάποια ζητήματα.


Το περιστατικό που συνέβη σε μένα και τα παιδιά μου ήταν τρομακτικό αλλά είναι πιο τρομακτικό και θλιβερό για σας, για την Ελλάδα. Δυσφημεί την Ελλάδα κι εσάς. Να προσέχετε.


Είμαι μια γυναίκα με τρία ανήλικα παιδιά που δεν έχουμε κάποιον να μας προστατεύσει. Ο αδελφός μου εδώ και σχεδόν δύο χρόνια διαμένει στοHot Spot της Μυτιλήνης σε πολύ άσχημη κατάσταση. Χρειάζομαι τον αδελφό μου δίπλα μου. Βοηθήστε με να τον έχω δίπλα μου.


Ο σύζυγος μου είναι αιτών άσυλο στη Γερμανία. Βοηθήστε με να επανενωθούμε με τον άντρα μου. Τα παιδιά μου χρειάζονται τον πατέρα τους.


Δεν είμαι η μόνη που αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα. Χιλιάδες άνθρωποι ζουν σε απάνθρωπες συνθήκες στα νησιά και χιλιάδες άλλοι περιμένουν να επανενωθούν με τις οικογένειές τους σε άλλες χώρες.


Ευχαριστώ.


Με εκτίμηση,


Αρζού Χιματιάν



λουλουδια του χιονιου
σχολη αρχιτεκτονων βολου
τροφες για δυνατα μαλλια
https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_71.html

απαντησεις βιολογιας γ λυκειου κατευθυνσης

απαντησεις βιολογιας γ λυκειου κατευθυνσης

Αποτελεί προσωπική επιλογή της Άνγκελα Μερκελ, θα πρέπει μετά την εκλογή της να παραιτηθεί από την πρωθυπουργία του κρατιδίου του Ζάαρ.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_13.html

απαντησεις βιολογιας γ λυκειου κατευθυνσης

Η Κραμπ – Κάρενμπαουερ είναι πρωθυπουργός του κρατιδίου Ζάαρ (στα σύνορα με τη Γαλλία) και έμπιστη της ίδιας της καγκελαρίου. Πολλοί τη θεωρούν ως άξια διάδοχο της Μέρκελ – η οποία υπενθυμίζεται πως, πριν αναλάβει την ηγεσία του CDU, ήταν γενική γραμματέας του κόμματος.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_45.html

Η 55χρονη είναι μητέρα τριών παιδιών και, πριν γίνει πρωθυπουργός του κρατιδίου το 2011, έχει διατελέσει υπουργός Εσωτερικών, Παιδείας και Κοινωνικών Υποθέσεων στο Ζάαρ.


γιορτινη διαθεση μεταφραση

Η 55χρονη ενστερνίζεται τις θέσεις της αριστερής πτέρυγας του CDU σε ζητήματα οικονομίας και κοινωνικής πολιτικής. Ωστόσο, είχε αντιταχθεί στο γάμο ομοφυλόφιλων ζευγαριών, ακολουθώντας τη συντηρητική γραμμή της Μέρκελ κατά του «γάμου για όλους».




κουκλάκι στιχοι

εκαψαν σημαια

εκαψαν σημαια

Με μια επείγουσα απόφασή του, η οποία εκδόθηκε μόλις μια ημέρα πριν από την προγραμματισμένη ψηφοφορία του βρετανικού κοινοβουλίου για τη συμφωνία για το Brexit ανάμεσα στην ΕΕ και την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, το ΔΕΕ αποφάνθηκε: «Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ελεύθερο να ανακαλέσει μονομερώς τη γνωστοποίηση για την πρόθεσή του να αποσυρθεί από την ΕΕ».


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_91.html

«Δεν θέλουμε να παραμείνουμε στην ΕΕ (...) Η ψήφος μας είναι σαφής», αντέδρασε ο Βρετανός υπουργός Περιβάλλοντος Μάικλ Γκόουβ σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC, σημειώνοντας ότι η κρίσιμη ψηφοφορία στο βρετανικό κοινοβούλιο θα γίνει όπως είναι προγραμματισμένο αύριο Τρίτη και ότι η Μέι μπορεί να την κερδίσει.


Η σημερινή απόφαση του Δικαστηρίου της ΕΕ ευθυγραμμίζεται με την γνωμοδότηση που εκδόθηκε την περασμένη εβδομάδα νομικού συμβούλου του δικαστηρίου, ο οποίος απεφάνθη ότι η Βρετανία θα μπορούσε απλώς να σταματήσει την αποχώρησή της χωρίς να χρειάζεται την έγκριση των άλλων χωρών μελών, ενισχύοντας τις ελπίδες αυτών που θέλουν να σταματήσει η διαδικασία.


εκαψαν σημαια

«Μια τέτοια ανάκληση», προσθέτει το Δικαστήριο της ΕΕ, «η οποία θα αποφασιστεί σε σεβασμό των δικών της συνταγματικών κανόνων, θα έχει ως αποτέλεσμα να παραμείνει το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ένωση με αμετάβλητους όρους όσον αφορά το καθεστώς του κράτους μέλους».


Η προσφυγή στο Δικαστήριο της ΕΕ, το οποίο εδρεύει στο Λουξεμβούργο, είχε γίνει από την σκωτσέζικη δικαιοσύνη.


Όπως διευκρινίζει το δικαστήριο στην σημερινή του απόφαση, το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να απαρνηθεί μονομερώς το Brexit «εφόσον μια συμφωνία αποχώρησης (...) δεν έχει τεθεί σε ισχύ ή ελλείψει μιας τέτοιας συμφωνίας, όσο η διορία των δύο ετών από τη γνωστοποίηση της πρόθεσης αποχώρησης από την ΕΕ, που έχει ενδεχομένως παραταθεί, δεν έχει εκπνεύσει», δηλαδή ως τις 29 Μαρτίου του 2019, που είναι η προβλεπόμενη ημερομηνία αποχώρησης των Βρετανών.


Μια τέτοια ανάκληση «θα πρέπει να αποφασιστεί έπειτα από μια δημοκρατική διαδικασία με σεβασμό των συνταγματικών κανόνων» του Ηνωμένου Βασιλείου, προσθέτει το δικαστήριο.


Η απόφαση αυτή μπορεί να ενθαρρύνει τους Βρετανούς που εξακολουθούν να ελπίζουν ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να απαρνηθεί την έξοδό του από την ΕΕ.


Το ερώτημα αυτό για την ανάκληση της απόφασης για το Brexit τέθηκε στο Δικαστήριο της ΕΕ στο πλαίσιο μιας προσφυγής σκωτσέζων αιρετών αξιωματούχων, οι οποίοι κρίνουν ότι το βρετανικό κοινοβούλιο θα μπορούσε να αναστρέψει την διαδικασία που είναι γνωστή ως ενεργοποίηση του "άρθρου 50".


Αυτό το άρθρο της συνθήκης της ΕΕ επιτρέπει σε ένα κράτος μέλος να γνωστοποιήσει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ότι επιθυμεί να εγκαταλείψει την ΕΕ και είναι επίσης αυτό που ορίζει τα στάδια μιας τέτοιας διαδικασίας.


Εννέα μήνες μετά το δημοψήφισμα στη Βρετανία, με το οποίο αποφασίστηκε το Brexit, και για πρώτη φορά στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Ηνωμένο Βασίλειο ενεργοποίησε το άρθρο 50 της συνθήκης της ΕΕ στις 29 Μαρτίου του 2017, εκκινώντας επισήμως την διαδικασία προετοιμασίας της εξόδου σε δύο χρόνια.



ηρώ λεγάκη photos
ιερο ησυχαστηριο αγιας τριαδος
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_135.html

κοινωνία της πληροφορίας αγγλικα

https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_142.html

Σε άλλα σημεία της συνέντευξής του στην «Αυγή», ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι είναι «μεγάλη ευκαιρία για να περάσει η χώρα σε κυβερνήσεις συνεργασίας», ενώ τόνισε ότι «όσοι δεν στηρίζουν την απλή αναλογική, ουσιαστικά στηρίζουν την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη».


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_77.html

νοσοκομειο ελενα κτηνιατρος

κοινωνία της πληροφορίας αγγλικα

Αναφερόμενος στις θέσεις του Ποταμιού, δήλωσε ότι «φλερτάρει έντονα με τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης», ενώ κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο ακυβερνησίας εξαιτίας της απλής αναλογικής, απάντησε λέγοντας: «Αυτό το σενάριο δεν με ανησυχεί καθόλου».


Όσον αφορά στην εκδίκαση της υπόθεσης Siemens, o κ. Λεβέντης ανέφερε:

«Όσοι χειρίστηκαν την υπόθεση από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να έχουν εντείνει τις προσπάθειες ώστε να μη φτάσουμε στην παραγραφή. Φαίνεται όμως ότι 'χαθήκαμε στη μετάφραση'».



κοινωνία της πληροφορίας αγγλικα
μεινε μακρια απο μενα

edelweiss online check in

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_33.html
ενστολοι συριζα
edelweiss online check in

Η εισήγηση περί της αναρμοδιότητας έκλεισε τυπικά στη σημερινή συνεδρίαση της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, η οποία έγινε χωρίς την παρουσία των βουλευτών των κομμάτων της αντιπολίτευσης που έχουν αποχωρήσει από τη διαδικασία.

Στην σημερινή συνεδρίαση της ειδικής επιτροπής, οι δύο εισηγητές κ. κ. Νίκος Παρασκευόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) και Γιώργος Λαζαρίδης (ΑΝΕΛ) παρουσίασαν τις εισηγήσεις τους. Ακολούθησε συζήτηση και τελικά, λαμβάνοντας υπόψη τις δύο εισηγήσεις που συγκλίνουν, τα μέλη της Ειδικής Επιτροπής αποφάνθηκαν ότι η Βουλή δεν έχει την αρμοδιότητα να διώξει πράξεις της δωροληψίας-δωροδοκίας και πράξεις νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές πράξεις που φέρονται ότι τελέστηκαν από τα δέκα πολιτικά πρόσωπα στην υπόθεση Novartis.


Ως εκ τούτου η πλειοψηφία της Επιτροπής αναγνωρίζει την αρμοδιότητα της τακτικής Δικαιοσύνης.

Η κρίση αυτή των μελών της πλειοψηφίας θα είναι ενσωματωμένη, αναλυτικά και τεκμηριωμένα, κατά τη δήλωση του προέδρου της Επιτροπής Θοδωρή Δρίτσα, στο πόρισμα που θα ακολουθήσει και το οποίο, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο Κανονισμός, θα κατατεθεί για συζήτηση και έγκριση στην Ολομέλεια.

Η Ειδική Επιτροπή θα συνεδριάσει την επομένη Τρίτη 24 Απριλίου με θέμα ημερήσιας διάταξης την έγκριση του τελικού πορίσματος. Όπως συνέβη και με τις προηγούμενες συνεδριάσεις έτσι και για την επικείμενη συνεδρίαση θα απευθυνθεί πρόσκληση σε όλα τα μέλη της Επιτροπής να προσέλθουν και η πρόσκληση θα περιλαμβάνει ειδική αναφορά με την οποία θα καλούνται τα κόμματα, μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, να έχουν παραδώσει στη Γραμματεία τις πορισματικές τους θέσεις. Στόχος είναι την ερχόμενη Τρίτη η Ειδική Επιτροπή να ολοκληρώσει τις εργασίες της με την έγκριση του πορίσματος.


Πάντως δεδομένου ότι Επιτροπή έχει προθεσμία να παραδώσει το πόρισμά της ως τις 27 Απριλίου, δεν αποκλείεται και μια ακόμη συνεδρίαση μέχρι την εκπνοή της προθεσμίας.

Το πολιτικό σκεπτικό που θα συνοδεύει την σημερινή απόφαση της Ειδικής Επιτροπής, και αύριο αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα πιο αναλυτικά, εστιάζει στο ότι "η σημερινή απόφαση είναι η μόνη που μπορεί να ανοίξει το δρόμο για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και το δρόμο και για την δίκαιη αντιμετώπιση κάθε αναφερόμενου πολιτικού προσώπου. Δηλαδή να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια ώστε εκείνοι που είναι αθώοι να δικαιωθούν και να αποδοθούν στην κοινωνία χωρίς ψεγάδι και εκείνοι ενδεχομένως είναι ένοχοι να δικαστούν όπως πρέπει να δικαστούν και το πολιτικό σύστημα, μέσα από αυτή τη διαδικασία, να έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την ανάκτηση της χαμένης αξιοπιστίας του".

Σε ερώτηση δημοσιογράφου τι είναι εκείνο που κάνει την κυβερνητική πλειοψηφία να εκτιμά ότι ο στόχος της μπορεί να σταθεί παρά τη νομολογία του Αρείου Πάγου (σ. σ. στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου το δικαστικό συμβούλιο είχε αποφανθεί ότι το αδίκημα δωροληψίας-δωροδοκίας εντάσσεται στα υπουργικά καθήκοντα), ο πρόεδρος της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θοδωρής Δρίτσας είπε ότι "στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, υπάρχει όντως μια νομολογία ισχυρή διότι είναι από το δικαστικό συμβούλιο, αλλά η νομολογία, όσο ισχυρή και αν είναι, δεν είναι νόμος και δεν υποκαθιστά το δικαίωμα κάθε δικαστηρίου να αποφανθεί". Η νομολογία είναι ισχυρή αλλά δεν αποτελεί υποχρέωση οποιουδήποτε δικαιοδοτικού οργάνου, όπως είναι η ειδική επιτροπή, να την δεχθεί και να ακολουθήσει την ίδια άποψη, είπε επίσης ο κ. Δρίτσας.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_84.html

αναφορα βιβλιογραφιας


edelweiss online check in

συστατικα μακεδονικου χαλβα

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_103.html
θειος γραμματικη

«Αυτά τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα γιατί τίποτα δεν παίρνεις και γεννούν υποχρεώσεις και δεσμεύσεις» προσθέτει.


λοστ με ελληνικους υποτιτλους

«Η Αμερική βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση και ψάχνει για πιόνια και φοβούμαστε στην Ένωση Κεντρώων , μήπως εκτός από αυτά που θα ανακοινωθούν επισήμως, υπάρξουν και συμφωνίες χωρίς το φώς της δημοσιότητας που θα αποτελέσουν τον μεγάλο κίνδυνο για την Ελλάδα» προσθέτει η ανακοίνωση της ΕΚ, καταλήγοντας «κακώς επίσης ο κύριος Μητσοτάκης έσπευσε να στηρίξει την κυβέρνηση στην παραχώρηση βάσεων και στρατιωτικών διευκολύνσεων».



συστατικα μακεδονικου χαλβα
συστατικα μακεδονικου χαλβα
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_139.html

τριχοτιλλομανία θεσσαλονικη

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_120.html
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html
antenna προγραμμα σημερα
nemo greek full movies

Χωρίς να είναι εντυπωσιακός, ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα με την Ολύμπικ Ντόνετσκ, δεν πιέστηκε ιδιαίτερα, αλλά δεν έφτιαχνε εύκολα φάσεις.


Η ατομική κλάση των παικτών του όμως ήταν αρκετή για να ανοίξει το σκορ από κλασική κίνηση Μακ (ξεκινώντας από εξτρέμ, συνέκλινε σε θέση φορ και με σουτ έκανε το 1-0 στο 24).


4195510
(Ο Μακ ανοίγει το σκορ για τον ΠΑΟΚ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM)


Μετά το γκολ ο Δικέφαλος πάτησε περισσότερο περιοχή, αλλά και το 2ο γκολ ήρθε από μακριά, με ένα κεραυνό από τα 40 μέτρα του Τσίμιροτ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (δικαιολογημένα το πανηγύρισε με «καρδούλα»).


4195596
("Καρδούλα" από τον Τσίμιροτ για το εντυπωσιακό γκολ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM)


Στο β μέρος ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα και αναζήτησε χωρίς πίεση και 3ο γκολ, απέναντι σε μια ομάδα, που δεν είχε την ποιότητα να τον απειλήσει ουσιαστικά.


Στους κενούς χώρους που είχε ο Δικέφαλος, χτύπησε στην κόντρα επίθεση, αλλά δεν είχε τη σωστή τελική επιλογή στην προσπάθεια προς την εστία.


4195643
(Ο π΄ριγιοβιτς πέρασε και τον γκολκίπερ αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM)


Το 2-0 έμεινε μέχρι τέλος με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στην αυριανή κλήρωση του Europa League (14.00).


Η 11άδα του ΠΑΟΚ (4-3-3): Ρέι / Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς / Κάνιας (72 Σακχόφ), Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (66 Ενρίκε) / Κάμπος (81 Πέλκας), Μακ, Πρίγιοβιτς.



τριχοτιλλομανία θεσσαλονικη
τριχοτιλλομανία θεσσαλονικη

ισχυς βιβλιαριων οπαδ

ισχυς βιβλιαριων οπαδ

Το εν λόγω βίντεο, στο οποίο φαίνεται και το καλό κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συνοδεύεται και από ένα σχόλιο για το τετ-α-τετ.


«Με τον πρωθυπουρό, Αλέξη Τσίπρα, για την μέχρι τώρα πρόοδο μέσω του διμερούς διαλόγου στη δρομολόγηση (σ. σ: προς λύση) των θεμάτων που κληρονομήσαμε από το παρελθόν, με στόχο την έναρξη νέου κεφαλαίου στρατηγικής συνεργασίας για το μέλλον», έγραψε ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα.


βαση κουνουπιερας τζαμπο

«Κοινός στόχος – η ολοκλήρωση του διαλόγου και η υπογραφή την άνοιξη του Ντοκουμέντου Στρατηγικής Συνεργασίας στα Τίρανα», σημείωσε ακόμη στο μήνυμά του ο Έντι Ράμα.







ισχυς βιβλιαριων οπαδ
χταποδι κρασατο καλλιδης
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_75.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html

τι να κανετε την ημερα του αγιου βαλεντινου

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_121.html
δεικτες ταχυτητας ελαστικων
τι να κανετε την ημερα του αγιου βαλεντινου

Οι Αρχές θα προχωρήσουν στην διαδικασία αναγνώρισης των προσαχθέντων, ενώ οι πληροφορίες από τις καταγγελίες της Πολιτικής Αγωγής αναφέρουν πως η δικηγόρος δέχθηκε επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής την ώρα που κατέβαινε από μέσο μαζικής μεταφοράς για να μεταβεί στη δικαστική αίθουσα.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_59.html

Μετά την επίθεση η ομάδα, που πέταξε τρικάκια κόμματος που καλούσαν σε συγκέντρωση στο Νέο Ηράκλειο για τη μνήμη των Καπελώνη και Φουντούλη, προσπάθησε συντεταγμένα να φτάσει στα γραφεία του κόμματος στην περιοχή, όμως εγκλωβίστηκε από τις Αρχές.


xa 1


EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ


κωδικός πληρωμής λογαριασμού οτε

τι να κανετε την ημερα του αγιου βαλεντινου

xa 3


EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ


xa 5


EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ


xa 6


EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ


αριστερα στιχοι σφακιανακης

ψωμί συνταγή για αρτοπαρασκευαστη
αριστερα στιχοι σφακιανακης
αριστερα στιχοι σφακιανακης

Ο λόγος για το 16 μηνών αγοράκι που πριν από ένα μήνα, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με το ekriti.gr, το βράδυ της 15ης Φεβρουαρίου θα μεταφέρονταν σε νοσοκομείο της Αθήνας όμως όπως είχε πει τότε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιάννης Τασσόπουλος, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του η αεροδιακομιδή δεν έγινε καθώς έπρεπε πρώτα να σταθεροποιηθεί η πορεία της υγείας του.


Δυστυχώς όμως, το αγοράκι 16 μηνών από χωριό της ενδοχώρας του Νομού Ηρακλείου, ξεψύχησε στην Κλινική όπου νοσηλευόταν.


Οι γονείς του, ζήτησαν μέσω του 1ου Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου να γίνει νεκροψία - νεκροτομή έτσι ώστε να μάθουν τις αιτίες θανάτου του παιδιού τους. Η νεκροψία έγινε και τώρα οι γονείς του μικρού αγοριού βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων θέλοντας παράλληλα να μάθουν αν υπάρχει τυχόν ιατρικό λάθος που να κόστισε τη ζωή του παιδιού τους.



δρομολογια οσε φλωρινα θεσσαλονικη τιμες
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_114.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_102.html

στρατιωτης δικαστικος αντιπροσωπος

νηστισιμα κυριως πιατα
επικίνδυνα γενόσημα
στρατιωτης δικαστικος αντιπροσωπος
στρατιωτης δικαστικος αντιπροσωπος

Το αντικείμενο της υπόθεσης αφορά συνένωση δικογραφιών σχετικά με την παρέμβαση για χρηματισμό γιατρού, για διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ σε νοικοκυριά, για διαμαρτυρία στην οικία του Γερμανού πρέσβη ως αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, αλλά και στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας κατά του πολέμου στη Υεμένη.


Επίσης, διαμαρτυρία στα Δικαστήρια Λάρισας για την υπόθεση απελευθέρωσης στρατιωτικού κατηγορούμενου για βιασμό, παρέμβαση στις Turkish Airlines ως αλληλεγγύη στον κουρδικό αγώνα, παρέμβαση στο υπουργείο Οικονομικών και τέλος παρέμβαση στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.


Οι δικογραφίες συνενώθηκαν τον περασμένο Μάρτιο, μετά από εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, με αφορμή τη δημοσιοποίηση βίντεο με την παρέμβαση της συλλογικότητας σε γιατρό, ο οποίος καταγγελεται ότι ζήτησε «φακελάκι».


Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δώδεκα κατηγορούμενοι αφορούν διατάραξη κοινής ειρήνης, διατάραξη ομαλής λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας, διακεκριμένες φθορές και παράνομη βία.



https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_67.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_113.html

η κλιση του ημουν

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html
κινηματογραφικα βραβεια 2016

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η συνομιλία του πρωθυπουργού με την καγκελάριο, επικεντρώθηκε στο ζήτημα του ελληνικού χρέους, όπου και οι δύο ηγέτες συμφώνησαν ότι είναι αναγκαία και εφικτή η εξεύρεση λύσης στο προσεχές Eurogroup.


Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνομιλίας, συζητήθηκαν επίσης το προσφυγικό και οι σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_110.html

Ο πρωθυπουργός είχε επίσης τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στη διάρκεια της οποίας συζήτησαν για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.



η κλιση του ημουν
η κλιση του ημουν
το εννομο αγαθο περιβαλλον

αστιγματισμό

https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html

«Η Κίνα, η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι άλλοι χειραγωγούν τα νομίσματά τους μειώνοντας τα επιτόκιά τους, την ώρα που οι ΗΠΑ αυξάνουν τα επιτόκια, με το δολάριο να ισχυροποιείται ολοένα και περισσότερο καθημερινά, γεγονός που μειώνει την ανταγωνιστικότητά μας» επισήμανε ο μεγιστάνας σε ένα tweet.


«Ως συνήθως, δεν είναι ισότιμο» συμπλήρωσε ο ίδιος.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_62.html

εικονες του ναυπλιου

Ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους διατύπωσε επίσης την εκτίμηση ότι «οι ΗΠΑ δεν πρέπει να τιμωρούνται διότι τα πάνε πολύ καλά».


αστιγματισμό

«Καθιστώντας αυστηρότερη (τη νομισματική πολιτική) αδικεί εντούτοις όλα όσα έχουμε κάνει» πρόσθεσε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος.


αστιγματισμό


China, the European Union and others have been manipulating their currencies and interest rates lower, while the U. S. is raising rates while the dollars gets stronger and stronger with each passing day - taking away our big competitive edge. As usual, not a level playing field...

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 20 Ιουλίου 2018


χασιμο λιπους σε 10 μερες

που βρίσκεται ο ναος του σολομωντα

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_105.html
φορμες ολοσωμες καλοκαιρι 2015
5η Διεθνής Εβδομάδα Επιμόρφωσης Erasmus+ στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Νέες συνεργασίες, ανταλλαγή εμπειριών, βέλτιστες πρακτικές και νέες ιδέες συνέργειας ήταν μερικοί από τους στόχους της Διεθνούς Εβδομάδας Επιμόρφωσης Erasmus+, που διοργάνωσε για 5ο συνεχόμενο έτος, το Γραφείο Κινητικότητας του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) μεταξύ 29 Μαΐου και 1ης Ιουνίου 2018.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_141.html

Στο Staff Week συμμετείχαν φέτος 18 μέλη ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού 15 Πανεπιστημίων από 8 χώρες της Ευρώπης (Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ισπανία, Κροατία, Πολωνία, Πορτογαλία και Τσεχία) και 2 μέλη διοικητικού προσωπικού πανεπιστημίου της Αιγύπτου, στο πλαίσιο της δράσης Erasmus+ International Mobility.


που βρίσκεται ο ναος του σολομωντα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία, μέσα από workshops και παρουσιάσεις, να διαπιστώσουν τις σημαντικές προοπτικές του Εργαστηρίου Εκπαιδευτικού Υλικού και Μεθοδολογίας που λειτουργεί στο ΑΠΚΥ, το οποίο θα προσδώσει επιπρόσθετες δυνατότητες στα ήδη μοναδικά οφέλη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Ακόμη, εξοικειώθηκαν με τα σύγχρονα εργαλεία τηλεκπαίδευσης, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες, εμπειρίες και καλές πρακτικές σε θέματα προσέλκυσης και υποστήριξης των φοιτητών, διεθνών σχέσεων και επικοινωνίας και ανάπτυξης συνεργασιών για την κινητικότητα φοιτητών και προσωπικού. Επίσης, εκπρόσωπος του υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων παρουσίασε το έργο «Work Experience around Europe – W. E.AR. E.», που αφορά στην τοποθέτηση αποφοίτων για πρακτική άσκηση στο εξωτερικό μέσω του Erasmus+ και ανώτερο στέλεχος του ΙΔΕΠ Δια Βίου Μάθησης παρουσίασε και συζήτησε με τους συμμετέχοντες τις προοπτικές της διεθνούς κινητικότητας Erasmus+.

Το Staff Week, πέρα από την πλευρά της κατάρτισης, προσέφερε στους συμμετέχοντες και μια πρώτη επαφή με τον κυπριακό πολιτισμό, ιστορία και παράδοση μέσα από ξεναγήσεις στην παλαιά πόλη της Λευκωσίας, επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο της Χοιροκοιτίας και στο παραδοσιακό χωριό Λεύκαρα.


που βρίσκεται ο ναος του σολομωντα

Η καθιέρωση των επιτυχημένων διεθνών εβδομάδων επιμόρφωσης Erasmus+ στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με την ευρεία συμμετοχή προσωπικού ξένων Πανεπιστημίων, συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη δραστηριοτήτων κινητικότητας φοιτητών και προσωπικού και διευρύνει τους ορίζοντες σύμπραξης και επικοινωνίας με άλλα Πανεπιστήμια της Ευρώπης και τρίτων χωρών.


5η Διεθνής Εβδομάδα Επιμόρφωσης Erasmus+ στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
01
5η Διεθνής Εβδομάδα Επιμόρφωσης Erasmus+ στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου












τραγουδια με τα ζουζουνια

φασολαδα η ελληνικη

extra πρωτα κ φθηνα

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επανέλαβε τη θέση της ΝΔ πως τα συμμαχικά πλήγματα εναντίον του χημικού οπλοστασίου του καθεστώτος Άσαντ ήταν αναπόφευκτα μετά τις άκαρπες προσπάθειες που υπήρξαν στο μέτωπο της διπλωματίας, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για συσσωρευμένη ένταση στην περιοχή.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_147.html

φασολαδα η ελληνικη

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά, είπε ότι η κυβέρνηση οφείλει να είναι σε εγρήγορση με ενισχυμένα μέτρα στη Μεσόγειο και να ενισχύσει όλες τις δομές στα νησιά προκειμένου να αντιμετωπίσει ενδεχόμενη αύξηση των προσφυγικών ροών.


Τέλος, εκτίμησε ότι η Άγκυρα θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές της Ελλάδας.


φασολαδα η ελληνικη


ντίνου και ελένης
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html

αγις γεωργιαδης

Η Julie McKay και η Nieve βρίσκονταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους, όταν χτύπησε ο εγκέλαδος.


αγις γεωργιαδης

Η μεγαλύτερη κόρη της Julie, Natalie - μαζί τους κι εκείνη στην Κω - δήλωσε: "Η μητέρα μου και η αδερφή μου ήταν παρούσες στην επίθεση στο Μάντσεστερ. Ήταν κοντά στην κύρια είσοδο όταν εξερράγη η βόμβα κι έτρεξαν μακριά. Το ταξίδι στην Κω υποτίθεται ότι θα ήταν χαλαρωτικές διακοπές γι' αυτές".


Και συνέχισε: "Μόλις είχαμε ξαπλώσει. Ο σεισμός με έριξε από το κρεβάτι. Σηκώθηκα ουρλιάζοντας. Το ίδιο έκαναν η μητέρα μου και η αδερφή μου. Έτρεξα στο διάδρομο. Ένας μεγάλος πολυέλαιος είχε πέσει κάτω. Περίπου 300 άτομα είχαν βγει έξω και υπήρχαν συντρίμμια παντού".


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_29.html

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_17.html


αγις γεωργιαδης
γευσεις κατσαρολας καρδιτσα
αρση βουλευτικησ ασυλιασ στην ελλαδα

λιτσα πατερα βικιπαίδεια

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_48.html
λιτσα πατερα βικιπαίδεια
λιτσα πατερα βικιπαίδεια

Η Νουί υπεραμύνθηκε σήμερα του εποπτικού έργου του SSM, αναφέροντας ότι δεν είναι στις αρμοδιότητές του η αποκάλυψη φαινομένων ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_35.html

Η τοποθέτηση έγινε εν μέσω πυρών κατά της ΕΚΤ για τους χειρισμούς της στην περίπτωση της λετονικής τράπεζας ABVL, η οποία κατηγορείται από αρχές των ΗΠΑ για εμπλοκή της σε μεγάλης κλίμακας ξέπλυμα χρήματος για Ρώσους πελάτες της.


Η Νουί ξεκαθάρισε πως κατά τη δημιουργία του πλαισίου του SSM, τα κράτη μέλη της ΕΕ επέλεξαν να διατηρήσουν την ευθύνη για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες σε εθνικό επίπεδο.


θαλασσα βασιλίσσης σοφίας μαρούσι

«Παραβιάσεις της νομοθεσίας κατά του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος μπορεί να αποτελούν σύμπτωμα βαθύτερων αδυναμιών της διακυβέρνησης μίας τράπεζας, αλλά η ΕΚΤ δεν έχει τις ανακριτικές αρμοδιότητες για να τις αποκαλύψει», δήλωσε η επικεφαλής της τραπεζικής εποπτείας της ΕΚΤ Ντανιέλ Νουί στην ανακοίνωσή της. «Αυτό είναι έργο των εθνικών Αρχών κατά του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος», πρόσθεσε.


Η ίδια είπε πως μόνο όταν οι εν λόγω παραβάσεις έχουν διαπιστωθεί από την αρμόδια εθνική αρχή, η ΕΚΤ μπορεί να λάβει υπόψη τα γεγονότα αυτά για τους σκοπούς των δικών της καθηκόντων.



κλεβω κλιση αρχαια

Friday, March 29, 2019

αννιτα πανια μακιγιαζ

Σεισμός Αθήνα - «Βόμβα» σεισμολόγων: Περιμένουμε κι άλλο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα

Τι υποστηρίζουν Λέκκας, Τσελέντης, Χουλιάρας - Εμφανίζονται καθησυχαστικοί αλλά δηλώνουν πως πρέπει να περιμένουμε την εξέλιξη του φαινομένου τα επόμενα 24ωρα


σπιτικο κετσαπ

Για περιοχή που δεν μπορεί να δώσει μεγάλη σεισμική δόνηση κάνουν λόγο οι Έλληνες σεισμολόγοι, αναφερόμενοι στο ρήγμα της Νέας Μάκρης που έδωσε τον σεισμό των 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ το βράδυ της Δευτέρας.


αννιτα πανια μακιγιαζ



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως τονίζουν, πρόκειται πιθανότατα για τον κύριο σεισμό, που ήρθε έπειτα από μια σεισμική ακολουθία και διέγερση έξι ημερών, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_83.html

στολη ζαχαρωτο

Μάλιστα, δεν αποκλείουν μια δόνηση ανάλογου ή και μεγαλύτερου μεγέθους των 4,4 βαθμών.

Λέκκας: Περιμένουμε και θέλουμε έναν ίδιο σεισμό

Ο πρόεδρος του Οργανισµού Αντισεισµικού Σχεδιασµού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, τόνισε πως περιμένουμε ακόμα έναν τέτοιο σεισμό, παρόμοιου μεγέθους με τον χθεσινό.

«Τον περιμένουμε και τον θέλουμε» είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως αυτό θα είναι ακόμα ένα δείγμα εκτόνωσης του φαινομένου.

«Η σεισμική δραστηριότητα θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, με μικρά μεγέθη σεισμών», είχε αναφέρει χθες ο κ. Λέκκας, επισημαίνοντας πως δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία ανησυχία.

Τσελέντης: Συνέχεια του σμήνους μικρών σεισμών της 9ης Ιανουαρίου

Από την άλλη πλευρά, ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου της Αθήνας, Άκης Τσελέντης, συνδέει τη συγκεκριμένη δόνηση με την προσεισμική, όπως τη χαρακτήρισε, ακολουθία της 9ης Ιανουαρίου.

«Εγώ τότε δεν έκανα καμία δήλωση, δεν είχαμε κάτι που να δείχνει πως οι σεισμοί θα τελείωναν εκεί», είπε ο κ. Τσελέντης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση πως μάλλον ο χθεσινός σεισμός ήταν ο κύριος.

Τόνισε επίσης, πως ολόκληρη τη νύχτα το Γεωδυναμικό κατέγραψε τουλάχιστον 15 σεισμούς, με τον μεγαλύτερο να φτάνει τους 2,9 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ, και πως δεν παρατηρήθηκε μετατόπιση προς άλλα ρήγματα.

Ο κ. Τσελέντης χαρακτήρισε την έως τώρα ακολουθία «πολύ φυσιολογική», ενώ δήλωσε πως μπορεί να υπάρξει σεισμός ίδιου μεγέθους.

«Αν υπάρξει και πάλι κάποια παύση, όπως στις 9 Ιανουαρίου, θα ξέρουμε ότι μπορεί να έρθει κι άλλος σεισμός 4,5 Ρίχτερ» πρόσθεσε ο κ. Τσελέντης.

Χουλιάρας: Είναι πιθανό να έχουμε ένα σεισμό των 4,5 Ρίχτερ

Στο ίδιο κλίμα και ο Γεράσιμος Χουλιάρας, ο οποίος μιλώντας επίσης στο ΣΚΑΪ, προέβλεψε ότι είναι πιθανό να έχουμε έναν σεισμό της ίδιας τάξης, των 4,5 Ρίχτερ, ίσως και λίγο παραπάνω.

«Αυτοί οι σεισμοί δεν δημιουργούν προβλήματα, μόνο ανησυχία, είναι φυσιολογικό», προσέθεσε.

Οσον αφορά το ερώτημα αν η περιοχή έχει δώσει στο παρελθόν μεγάλους σεισμούς, ο κ. Χουλιάρας ανέφερε ότι πρόκειται για μια περιοχή ιστορικά καθαρή. «Δεν μας έχει ανησυχήσει, δεν έχει καταγραφεί ποτέ κάποιος μεγάλος σεισμός. Αυτό έχει τη σημασία του για το αν είναι επικίνδυνη η περιοχή, αλλά παρόλα αυτά άκουσα τον καθηγητή, τον κ. Λέκκα να λέει ότι δεν υπάρχουν μεγάλα ρήγματα στην περιοχή. Αυτό είναι ενθαρρυντικό ότι θα σβήσει η ακολουθία».

Οσον αφορά το ερώτημα γιατί προκάλεσε τέτοια ανησυχία και γιατί έγινε τόσο αισθητός ενώ ήταν μόνο 4,4 Ρίχτερ ο κ. Χουλιάρας εξήγησε: «Ο σεισμός έγινε 24 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, οι αποστάσεις των πρώτων σπιτιών είναι 10 χλμ. από το επίκεντρο. Κουνηθήκαμε πολύ περισσότερο από το σεισμό στις Αλκυονίδες, τα 4,6 Ρίχτερ, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Και αυτό γιατί το επίκεντρο ήταν κοντά στο κέντρο της Αθήνας αλλά και το εστιακό βάθος ήταν μόλις στα 4 χλμ.».

Το χρονικό του σεισμού που αναστάτωσε την Αττική

Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με την προκαταρκτική λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ταρακούνησε την Αττική το βράδυ της Δευτέρας. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 22.24 μμ 24 χλμ. βορειοανατολικά της Αθήνας με επίκεντρο την Σταμάτα και εστιακό βάθος 5 χλμ.

Οι κάτοικοι της Αττικής πετάχτηκαν από τα σπίτια τους καθώς η δόνηση είχε και μεγάλη διάρκεια και έντονη βουή, γεγονός που προκάλεσε τρόμο και σε ορισμένες περιπτώσεις πανικό.

Η επίσημη ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου της Αθήνας: «Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ανακοίνωσε πως οι σεισμογράφοι των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου κατέγραψαν στις 22:24 ασθενή σεισμική δόνηση, με μέγεθος 4.4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που προέρχεται από απόσταση 24 χιλιόμετρα ΒΑ της Αθήνας όπου εντοπίζεται και το επίκεντρο της δόνησης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον μεγάλο σεισμό, ακολούθησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας 15 μετασεισμοί, μεγέθους από 2,1 μέχρι 2,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

seismos1

Δείτε ΕΔΩ τι καταγράφουν LIVE οι σεισμογράφοι

Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο έδωσε το σεισμό στους 4,3 βαθμούς Ρίχτερ, ενώ αρχικά τον έδινε 4,5 Ρίχτερ.

Το μικρό εστιακό βάθος βοήθησε στο να γίνει ιδιαίτερα αισθητός σε δεκάδες περιοχές της πρωτεύουσας, γι' αυτό και πολλοί Αθηναίοι πετάχτηκαν από τα σπίτια τους. Την ίδα ώρα, υπάρχουν αναφορές ότι η σεισμική δόνηση, που είχε έντονη βουή και αρκετά μεγάλη διάρκεια ενώ, έγινε αισθητός και στους γειτονικούς νομούς Βοιωτίας, Κορινθίας, Εύβοιας και στα νησιά του Αργοσαρωνικού.



αννιτα πανια μακιγιαζ
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_59.html

βρισκω ντοκτορ

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_63.html
κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο χωρις λαδι
βρισκω ντοκτορ

Οι έξι από τις επτά θανόντες βρέθηκαν σε μία φάρμα, ενώ το πτώμα του εβδόμου εντοπίστηκε να επιπλέει σε ένα ποτάμι. Η αστυνομία θεωρεί πως έπεσε ή πήδηξε από μία γέφυρα μέσα στο ποτάμι στην επαρχία Miyazaki.


βρισκω ντοκτορ

Το χωριό μετρά 12.000 κατοίκους και είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_18.html

Οι ερευνητές εντόπισαν το πτώμα μίας γυναίκας έξω από το σπίτι, ενώ άλλοι πέντε, μεταξύ αυτών και ένα μικρό κορίτσι, κείτονταν νεκροί μέσα στο οίκημα. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, πληροφορίες των οποίων επικαλείται η Guardian, ορισμένοι από τους νεκρούς έφεραν τραύματα από μαχαίρι.


ελεγκτες καζινο

Η αστυνομία έχει δώσει στη δημοσιότητα τις ταυτότητες τεσσάρων εκ των θυμάτων. Πρόκειται τον 72χρονο ιδιοκτήτη της φάρμας, Yasuo Iihoshi, την 66χρονη σύζυγό του Mihoko Iihoshi, την 7χρονη εγγονή τους, Yui, και τον 44χρονο Fumiaki Matsuoka, φίλο της οικογενείας.


Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από ανήσυχους συγγενείς που προσπαθούσαν, ματαίως, να επικοινωνήσουν μαζί τους.


Η έβδομη σορός, που βρέθηκε μέσα στο ποτάμι, είναι πιθανό να ανήκει τον γιο του 72χρονου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται να οδήγησε μέχρι τη γέφυρα με το οικογενειακό αυτοκίνητο.


Η υπόθεση έχει δημιουργήσει έντονη ανησυχία στην περιοχή, με τις Αρχές να ζητούν από τους κατοίκους να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, ιδιαιτέρως όταν παίρνουν τα παιδιά τους από το σχολείο.


Οι μαζικές δολοφονίες είναι εξαιρετικά σπάνιες στην Ιαπωνία, η οποία θεωρείται ως μία από τις πιο ασφαλείς χώρες παγκοσμίως.


νέοι αγρότες 2017 πληρωμές

https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_77.html
αμερικανικη ληθη βιβλιο
ψωμι ζυμωτο στο μιξερ
νέοι αγρότες 2017 πληρωμές
νέοι αγρότες 2017 πληρωμές

Η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει δημοσία δαπάνη, όπως γνωστοποίησε μέσω Facebook η εκπρόσωπος της οικογένειας του αξέχαστου ηθοποιού, Μαίρη Βιντιάδου.


Ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής, σε ηλικία 66 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.


Τον τελευταίο καιρό ο ηθοποιός νοσηλευόταν σε νοσοκομείο ενώ από την Κυριακή του Πάσχα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».



https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_114.html

σοράγια σημερα

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_12.html

Ενδεικτικά, στις πρώτες 41 δημοπρασίες που έγιναν παρουσιάστηκε συνολικό όφελος της τάξης του 35%, σε σχέση με τις τιμές εκκίνησης.


βαλς με δωδεκα θεους ηθοποιοι φιλιππος

Πρόκειται για μία δράση για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της οποίας συνεργάζονται η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας (ΓΓΔΠ) και η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών. Στόχο έχει τον εκσυγχρονισμό και τη διαφάνεια της διαδικασίας, την αύξηση των εσόδων του Δημοσίου αλλά και την προβολή των αιγιαλών σε παγκόσμιο επίπεδο.



σοράγια σημερα
σοράγια σημερα
παραμυθι με λυπημενο τελος παρτιτουρα
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_89.html

υποδειγμα λυσησ μισθωσησ κατοικιασ

γαλατεια αλεξακη
υποδειγμα λυσησ μισθωσησ κατοικιασ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «OPEN TV», η Δικαιοσύνη άναψε το «πράσινο φως» κι έδωσε την ευκαιρία στη γυναίκα να χρησιμοποιήσει γενετικό υλικό του νεκρού συζύγου της για να αποκτήσει το παιδί που επιθυμούσαν.


συνταγες με κρητικο απακι

Οι δικαστές έκαναν δεκτή την αίτηση της 38χρονης γυναίκας με την οποία ζητούσε την άδεια να χρησιμοποιήσει το συντηρημένο γενετικό υλικό του συζύγου της, που πέθανε το 2015, για να αποκτήσει το παιδί που ήθελαν και οι δύο.


υποδειγμα λυσησ μισθωσησ κατοικιασ

Η συνήγορος της γυναίκας χαρακτηρίζει την εν λόγω απόφαση «σταθμό» στο οικογενειακό δίκαιο.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_145.html




https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_113.html

νηπιαγωγων αλεξανδρουπολης

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_8.html
το χέρι της μαρίας της μαγδαληνής
σκρουτζ μποτακια nike
νηπιαγωγων αλεξανδρουπολης
νηπιαγωγων αλεξανδρουπολης

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν όσοι κινούνται στο «ποτάμι» καθώς για μια ακόμα φορά επικρατεί κυκλοφοριακό «κομφούζιο» λόγω τροχαίου.


Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ρεύμα καθόδου προς Πειραιά.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το μποτιλιάρισμα των οχημάτων ξεκινάει από το ύψος της Φιλαδέλφειας μέχρι το ύψος της Πέτρου Ράλλη, με αποτέλεσμα τα οχήματα πηγαίνουν με μειωμένη ταχύτητα.

Δείτε στη gallery, τις φωτογραφίες, όπως μας τις έστειλε αναγνώστης του Newsbomb.gr


01












https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_122.html

θεοφανεια στην ελλαδα

θεοφανεια στην ελλαδα
Καραμπόλα στην Παραλιακή

Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων προκλήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (02/06), στην Παραλιακή, μετά από τροχαίο με δύο οχήματα και ένα απορριμματοφόρο.


θεοφανεια στην ελλαδα

Το τροχαίο σημειώθηκε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Ιδρύματος Σταυρός Νιάρχος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με την Τροχαία, δύο οχήματα και ένα απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν μεταξύ τους, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Από το τροχαίο, ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_108.html

λεμον μπασκετ

Ωστόσο, στο σημείο επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο καθώς προκλήθηκε μποτιλιάρισμα πολλών χιλιομέτρων.

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή: Τι αλλάζει στις επιχειρήσεις που έχουν POS



ηλιακο ρολοι πατρας
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_112.html

κατα βαθος πονας γιατι σκεφτεσαι εμενα

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_62.html
κατα βαθος πονας γιατι σκεφτεσαι εμενα

Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών ανέφεραν ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 2:30 π. μ. τοπική ώρα και εξαπλώθηκε σε διαμερίσματα και σε πολλές παράγκες προτού τεθεί υπό έλεγχο περίπου 90 λεπτά αργότερα.


πιο ωραιες παραλιες του κοσμου

Ο περιφερειακός συντονιστής του Ναϊρόμπι Κανγκέτε Τούκου ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των νεκρών έφθασε τους 15.


ενοικιαση κατοικιας στη ραφηνα

κατα βαθος πονας γιατι σκεφτεσαι εμενα

«Σχεδόν πέντε...διακομίστηκαν ήδη νεκροί στο νοσοκομείο, αλλά υπάρχουν ακόμη εννέα πτώματα στα φλεγόμενα κτίρια επειδή θέλουμε να ελέγξουμε και να διασφαλίσουμε την ασφάλεια αυτών των κτιρίων».


Ένα 15ο θύμα μεταφέρθηκε σε ένα διαφορετικό νοσοκομείο, όπως είπε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι 70 άνθρωποι τραυματίστηκαν.


Ένας φωτογράφος του Reuters είδε να μεταφέρονται πτώματα έξω από το κτίριο και φωτογραφίες δείχνουν ανθρώπους να απομακρύνουν συντρίμμια και στάχτες καθώς καπνός υψωνόταν από το σημείο του δυστυχήματος.



https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html

ορειβατικος συλλογος ευδαπ

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_29.html
επικονδυλιτιδα κορτιζονη
ορειβατικος συλλογος ευδαπ
Τζόκερ κλήρωση [1887]: Αριθμοί για τα 4.600.000 ευρώ!

Τζόκερ: Τα συνεχόμενα τζακ ποτ ανεβάζουν το ποσό που θα μοιράσει στη σημερινή κλήρωσή του το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ, σε ένα διόλου... ευκαταφρόνητο νούμερο.


Πιάστε λοιπόν, δελτίο και στυλό γιατί σήμερα, Κυριακή (11/02/2018) το Τζόκερ μοιράζει στην κατηγορία 5+1 τουλάχιστον 4.600.000 ευρώ!


χριστουγεννιατικη γαλοπουλα με γεμιση



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της περασμένης (08/02/2018) κλήρωσης του Τζόκερ ήταν οι: 7, 10, 22, 32, 43 και Τζόκερ ο αριθμός 8.

tzoker1

Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες κληρώσεις του Τζόκερ στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 08/02/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.



Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ



ορειβατικος συλλογος ευδαπ

η κινα βικιπαιδεια

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_144.html
γκραντ σαλε δραμα

Κατηγορούμενος Α: «Έλα, έχει λεφτά αυτή μέσα»


η κινα βικιπαιδεια

Κατηγορούμενος Β: «Πολλά;»


Κατηγορούμενος Α: «2000 με 3000 ευρώ».


Κατηγορούμενος Β: «Ωραία, που τα έχεις τώρα;»


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_99.html

Κατηγορούμενος Α: «Μην ανησυχείς τα έκρυψα μέσα στα αρχ....»


Κατηγορούμενος Β: «Ωραία τώρα πέταξε το πορτοκαλί (σσ. πέταξε το πορτοφόλι)»


Κατηγορούμενος Α: «Είναι κάτι τσιβίλια (σσ. αστυνομικοί) της Αλεξάνδρας εδώ γύρω προσοχή»


Όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών, πάνω από 3000 ευρώ την ημέρα, άρπαζαν, από τα πορτοφόλια ανυποψίαστων πολιτών, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας.


Στόχο τους είχαν κυρίως τους τουρίστες και τη γραμμή από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για το κέντρο της Αθήνας.


Ο αρχηγός έβγαζε πάντα ωράριο και δυο βάρδιες. Η πρώτη ήταν από τις 07.00 έως τις 09.30 και η δεύτερη από της 17.00 έως της 21.00


Πρόβλημα για τη συμμορία ήταν οι ημέρες με απεργιακές κινητοποιήσεις όμως πάντα παρακολουθούσαν την ειδησεογραφία μήπως και αλλάξει κάτι....


Κατηγορούμενος Α: «Βγήκες κανονικά για δουλειά;»


Κατηγορούμενος Β: «Κανονικά δεν έπρεπε να δουλεύει το μέτρο γιατί είπαν θα είχε απεργία. Δεν ξέρω όμως τι έγινε και όλα είναι κανονικά και πήρα εντολή να βγω»


Όπως είπε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνος Τσουβάλας που βρέθηκε στην παρουσίαση της υπόθεσης , πρόκειται για ένα δυνατό χτύπημα στην εγκληματικότητα που ταλαιπωρεί την καθημερινότητα του πολίτη. Μάλιστα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι από προχθές που συνελήφθησαν οι δράστες δεν έχει γίνει ούτε μια καταγγελία στα αστυνομικά τμήματα του κέντρου για κλοπή πορτοφολιού.




η κινα βικιπαιδεια
μεταφορικη ενωση θεσσαλιας τρικαλα

γενικό χημείο του κράτους υπουργειο

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html
βικυ φλεσσα ματια
γενικό χημείο του κράτους υπουργειο

Στο συγκινητικό βίντεο αρχικά παρατηρούμε έναν απόμακρο σκύλο και τον ιδιοκτήτη του να του κάνει νόημα για να τον πλησιάσει.


γενικό χημείο του κράτους υπουργειο

Το σκυλί πηγαίνει προς το μέρος του αρχικά διστακτικά, όμως, από τη στιγμή που τον μυρίζει και έπειτα δεν... ξεκολλάει από πάνω του!


Πολύ σύντομα ο σκύλος αρχίζει να παίζει και να γαβγίζει δυνατά όπως, όπως έκανε παλιότερα, όταν βρίσκονταν οι δυο τους.





χαλαζι πελασγια
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_38.html

ριζες πολυωνυμου τεταρτου βαθμου

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_86.html
ανθοπωλειο κεντια χολαργος

Γιατί μπορεί αρχικά το πιθανότερο σενάριο να ήθελε τον Ουμουαμούα να ανήκει στην οικογένεια των αστεροειδών, ωστόσο πλέον εξετάζεται όχι απλά το σενάριο να είναι εξωγήινης προέλευσης, αλλά να είναι το ίδιο το... μεταφορικό μέσο κάποιον πλασμάτων εκεί έξω (από τα στενά όρια της Γης).


ρουμπι επεισοδια youtube

Τον Οκτώβρη του 2017 το Πανοραμικό Τηλεσκόπιο Έρευνας και το Σύστημα Ταχείας Αντίδρασης-1 (Pan-STARRS-1) στη Χαβάη ανακοίνωσε την πρώτη ανίχνευση ενός διαστειρωτού αστεροειδούς, που ονομάστηκε Ουμουαμούα. Κατά τους μήνες που ακολουθήσαν, οι αστρονόμοι διεξήγαγαν μια σειρά μελετών προκειμένου να αποκτήσουν καλύτερη εικόνα του σχήματος και του μεγέθους του αστεροειδή.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_150.html

ριζες πολυωνυμου τεταρτου βαθμου


Οι αστρονόμοι διαπίστωσαν ότι ο Ουμουαμούα έχει χαρακτηριστικά και κομήτη και αστεροειδή, ενώ αρχικά υπήρχαν εικασίες - που βασίζονταν στο σχήμα του - ότι μπορεί να ήταν ένα διαστρικό διαστημικό σκάφος.


Μετά την ανάλυση μάλιστα των εικόνων, διαπιστώθηκε ότι ο Oumuamua είχε επιταχύνει, αντί να επιβραδύνει όπως αναμενόταν.


Η πιο πιθανή εξήγηση, ήταν ότι το Oumuamua εξαέριζε υλικό από την επιφάνεια του λόγω ηλιακής θέρμανσης, ωστόσο σύμφωνα με το NBC, ο Avi Loeb έχει διαφορετική άποψη.


Τον περασμένο Νοέμβριο, ο επικεφαλής του τμήματος αστρονομίας του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, έγραψε μια επιστημονική μελέτη σύμφωνα με την οποία το Ουμουαμούα είναι τόσο ασυνήθιστο, που οι επιστήμονες πρέπει να εξετάσουν ενδελεχώς το ενδεχόμενο να μην είναι κομήτης ή αστεροειδής, αλλά ένα τεχνητό κατασκεύασμα.


Όπως ένα διαστρικό σκάφος κατασκευασμένο από… εξωγήινους!


«Επιστήμη δεν είναι να έχουμε προκαταλήψεις», απαντά στους επικριτές του που παραμένουν σαφώς πιο… προσγειωμένοι στη Γη μας.


Σύμφωνα με τους επιστήμονες πάντως η ασυνήθιστη πορεία του μυστηριώδους αντικειμένου σήμαινε ότι προέρχεται πέρα από το ηλιακό μας σύστημα, αλλά και ότι θα μπορούσε να ταξιδεύει για εκατομμύρια χρόνια. Το «βάφτισαν», δε, Ουμουαμούα, που στη χαβανέζικη διάλεκτο σημαίνει «αγγελιοφόρος από το παρελθόν».


Ένα ακόμη παράξενο γεγονός που κέντρισε επίσης την προσοχή των επιστημόνων, είναι πως η φωτεινότητα του Ουμουαμούα άλλαζε καθώς περνούσε μέσα από το διάστημα, όπως κανένας άλλος «διαστημικός βράχος» δεν έχει κάνει ποτέ. Επιτάχυνε ή επιβράδυνε επίσης την πορεία του, με τρόπο που επίσης δεν μπορεί να εξηγηθεί επιστημονικά, ενώ ακόμα και το σχήμα του, «θυμίζει επιβλητικό διαστημόπλοιο», όπως παρατηρήθηκε, καθώς είναι μακρόστενο και στο μέγεθος του Empire State Building.



The relative size of 'Oumuamua, the first extra-solar asteroid discovered. #ScaleOfThings Original images: M. Kornmesser/ESO, Daniel Schwen https://t.co/3tbN5asEyd pic.twitter.com/w5IakKR7U0


— Patrick Treuthardt, Ph. D. (@PTreuthardt) 22 Νοεμβρίου 2017

Από την άλλη, ο αστρονόμος του Πανεπιστημίου Πενν, Τζέισον Ράιτ, θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο ένας εξωγήινος πολιτισμός να άφησε πίσω του τεχνητά αντικείμενα στο φεγγάρι, όπου θα μπορούσαν να επιβιώσουν ακόμα κι αν είχαν τοποθετήθηκαν εκεί πριν από δισεκατομμύρια χρόνια. Ο συνάδελφός του, δε, στο κρατικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα, Πολ Ντέιβις έχει στρατολογήσει ακόμα και φοιτητές του να «χτενίσουν» μέσω αρχειακών εικόνων την επιφάνεια της σελήνης, για να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν αποδείξεις εξωγήινης τεχνολογίας…


Όπως και να έχει ο Ουμουαμούα «μπορεί και να είναι ένας πλήρως λειτουργικός εξερευνητής που έχει σταλεί σκόπιμα στη Γη από ένα εξωγήινο πολιτισμό», σύμφωνα πάντα με τους επιστήμονες.




ριζες πολυωνυμου τεταρτου βαθμου

ταμπόν για σφραγίδα

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_63.html
ταμπόν για σφραγίδα
ταμπόν για σφραγίδα

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στην πρώτη της συμμετοχή απ ευθείας στο κεντρικό ταμπλό ενός τουρνουά Grand Slam, καθώς είναι πλέον στο νούμερο 94 της παγκόσμιας κατάταξης, βρήκε μπροστά της και πάλι αντίπαλο από την Κίνα, με την Ντουάν να είναι στο νούμερο 103 και να έρχεται από τα προκριματικά.


πωσ ανοιγω λογαριασμο skype

δημιουργια email στο outlook

4-6 (40 λεπτά), 6-4 (44'), 3-6 (46') ήταν τα τρία σετ της αναμέτρησης με την Σάκκαρη να σπαταλά τις οκτώ ευκαιρίες της για μπρέικ στο πρώτο σετ και έδωσε δικαιώματα στην αντίπαλό της, που έσπασε το σερβίς της Μαρίας στο 5-4 και έκανε το 1-0.


17024696
(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / JUSTIN LANE)


Η Σάκκαρη ανασύνταξε τις δυνάμεις της και μπήκε γρήγορα στη θέση του οδηγού στο δεύτερο σετ για να ισοφαρίσει στη συνέχεια το ματς, όμως έμεινε πίσω με 5-1 στο τρίτο.


17024702
(Η Κινέζα Ντουάν - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / JUSTIN LANE)


Παρότι πήρε το ένα μπρέικ πίσω, η Ντουάν σέρβιρε επιτυχημένα στο 5-3 και καθάρισε τελικά τη νίκη, για να κλείσει ραντεβού στον δεύτερο γύρο με τη Ναόμι Οσάκα από την Ιαπωνία.


17024704
(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / JUSTIN LANE)


Έτσι η Μαρία, στην 2η συμμετοχή της στο US Open δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στι κεντρικό ταμπλό, σε μια χρονιά πάντως απόλυτα επιτυχημένη για την 21ος ετών Ελλήνίδα τενίστρια.


17024705
(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / JUSTIN LANE)



https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html