Friday, May 31, 2019

λικερ βυσσινο της γιαγιας

προτείνω αρχικοί χρόνοι νέα ελληνικά

Οι πρωταθλητές του 2015 πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ, δίχως όμως να "καθαρίσουν" το ματς και τα "ελάφια" διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τέλος. Οι Γουόριορς όμως στο φινάλε έβγαλαν όλες τις κρίσιμες άμυνες και μπόρεσαν να φύγουν με ρεκόρ 11-2 από το Μιλγουόκι (μόνον οι Κλίπερς έχουν καλύτερο ρεκόρ, 12-2, σε όλο το NBA).


2016 11 20T030426Z 1509607260 NOCID RTRMADP 3 NBA GOLDEN STATE WARRIORS AT MILWAUKEE BUCKS
(Αντετοκούνμπο και Κάρι - Πηγή: Reuters / Benny Sieu-USA TODAY Sports)


Ο Ντουράντ είχε 33 πόντους, ο Τόμπσον 25 και ο Κάρι 20 (με 1/11 τρίποντα!) και απέναντι τους το Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μια τρομερή εμφάνιση: σε 40.43 που αγωνίστηκε έβαλε 30 πόντους (10/23 σουτ, 9/11 βολές), μοίρασε 6 ασσίστς, κατέβασε 4 ριμπάουντς, έκανε 2 κλεψίματα και είχε ένα στοπ, στην 2η πιο παραγωγική εφετινή του παρουσία.


λικερ βυσσινο της γιαγιας


The best plays from @Giannis_An34​ as he finished with 30 pts, 6 asts, 4 rebs, 2 stls and a block against the Warriors​!! #OwnTheFuture pic.twitter.com/3wcMkXJhFN

— Milwaukee Bucks (@Bucks) November 20, 2016


λικερ βυσσινο της γιαγιας
με τα μυαλα που κουβαλας online filmer
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_64.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_26.html

τζον μακ κουκ ηλικια

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_87.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_45.html
τζον μακ κουκ ηλικια

Το ραντεβού κλείστηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν η βορειοκορεατική πλευρά απάντησε στα επίμονα τηλεφωνήματα των υπαλλήλων του υπουργείου Ενοποίησης της Νότιας Κορέας, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια τηλεφωνούν στην άλλη πλευρά των συνόρων κάθε μέρα, πρωί και απόγευμα.


τρια εξι

τζον μακ κουκ ηλικια

Το γεγονός ότι ο Βορράς σήκωσε το τηλέφωνο την περασμένη εβδομάδα, δημιούργησε κλίμα αισιοδοξίας στη νότια πλευρά της Χερσονήσου, που ευελπιστεί να επιτευχθεί αποκλιμάκωση της έντασης, που έχει δημιουργηθεί με φόντο το πυραυλικό και πυρηνικό πρόγραμμα της Πιονγκγιάνγκ.





galaxy ace 2 d'occasion

ψυχολογια ερωτευμενης γυναικας

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_11.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_76.html
δικός μου και ο αύγουστος με τις μεγάλες μνήμες

Ο 30χρονος φέρεται, σύμφωνα με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που έχει συσταθεί εις βάρος του, ότι προέβη σε αυτή την αποτρόπαιη πράξη λόγω «υπεράσπισης της τιμής του».


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η σύζυγος του 30χρονου μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά του βρίσκονται ήδη στην Αλβανία, καθώς ο δράστης φέρεται να τους μετέφερε μία μέρα πριν από το συμβάν και να επέστρεψε την επομένη μέρα στην Κέρκυρα προκειμένου να τελέσει το αποτρόπαιο έγκλημα.


Ο 30χρονος φέρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως μετά το έγκλημα, παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, όπου με απόλυτη ψυχραιμία, ομολόγησε την πράξη του.


Το φονικό όπλο με το οποίο κατάφερε ο 30χρονος περισσότερες από έξι μαχαιριές στον 52χρονο, βρέθηκε μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του συμβάντος, από άνδρες της αστυνομίας, μετά την υπόδειξη του σημείου από αυτόπτες μάρτυρες του πρωτοφανούς για την Κέρκυρα γεγονότος.


karla movie online

ψυχολογια ερωτευμενης γυναικας

ψυχολογια ερωτευμενης γυναικας

Ο δράστης θα περάσει την πόρτα της ανακρίτριας στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ από χθες κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.


bachelor of business administration

χριστινα γιαννοπουλου galaxy
bachelor of business administration

Η προκαταρκτική εξέταση που διατάχθηκε έχει σκοπό να αξιολογήσει τα στοιχεία της υπόθεσης ώστε να διαπιστωθεί αν προκύπτουν ή όχι αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα από την παρουσία του Ρουβίκωνα στους χώρους του Πανεπιστημίου της Αθήνας.


Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει προς τους εισαγγελείς καμία γραπτή ή προφορική αναφορά για το θέμα από τις πρυτανικές αρχές του πανεπιστημίου, οι οποίες σύμφωνα με τον νόμο είναι και οι μόνες αρμόδιες να ενημερώσουν αν τίθεται ζήτημα διάπραξης αδικημάτων εντός των χώρων του ιδρύματος.


ιστοριες τρομου στην ελλαδα

Η παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου έχει αφετηρία της δημοσιεύματα και ρεπορτάζ στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.



bachelor of business administration
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_100.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_34.html

ατακτα παιδια στο σχολειο

οπτικα καταστηματα καβαλα
ατακτα παιδια στο σχολειο

«Το μεταναστευτικό-προσφυγικό είναι μια παγκόσμια πρόκληση και ως τέτοια απαιτεί παγκόσμια απάντηση», είπε ο πρωθυπουργός.


ατακτα παιδια στο σχολειο

Σημειώσε επίσης ότι χρειάζεται «να αντιμετωπιστούν οι αιτίες της μετανάστευσης, να παταχθεί το οργανωμένο έγκλημα, που αναπτύσσεται γύρω από τη μετανάστευση, και να γίνουμε θεματοφύλακες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».


καπακι ζαντας golf

«Η Ελλάδα έχει γνωρίσει τη μετανάστευση των δικών της πολιτών και υπήρξε, επίσης, χώρα διέλευσης για τους μετανάστες που επιθυμούν να προσεγγίσουν άλλα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είπε ο κ. Τσίπρας και επισήμανε ότι η Ελλάδα έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τις σημαντικές μεικτές μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές από το 2015 και ο ελληνικός λαός, παρά τις δυσκολίες που περνούσε, έδειξε στον κόσμο ότι οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη πρέπει να αντιμετωπίζονται με αλληλεγγύη.





https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_95.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_21.html

κτελ χαλκιδα λιμνη ευβοιας

new denim jeans collection

Το συνεχές ωράριο 23:00 έως 07:00 θα ισχύει από σήμερα έως τις 31 Οκτωβρίου 2018 για τους πελάτες της ΔΕΗ που κάνουν χρήση του οικιακού τιμολογίου με χρονοχρέωση (μειωμένο - νυχτερινό).


Το τιμολόγιο αυτό συμφέρει:


αρχειο εφημεριδων μακεδονια

Όταν χρησιμοποιείτε τις ηλεκτρικές συσκευές που καταναλώνουν πολύ ρεύμα κατά τη διάρκεια της νύχτας (ώρες μειωμένης χρέωσης)


κτελ χαλκιδα λιμνη ευβοιας

Σε κάθε περίπτωση εάν η συνολική σας κατανάλωση, ημέρας και νύχτας, είναι πάνω από 800 kWh (κιλοβατώρες) το τετράμηνο


κτελ χαλκιδα λιμνη ευβοιας

Όταν η 4μηνιαία σας κατανάλωση (ημέρας και νύχτας) είναι μικρότερη των 800 kWh, εφόσον η κατανάλωσης της νύχτας είναι τουλάχιστον 150 kWh


Μπορείτε να έχετε το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος από το οικιακό τιμολόγιο με χρονοχρέωση:


Εάν προγραμματίσετε, για παράδειγμα, με χρονοδιακόπτη, ορισμένες ενεργοβόρες ηλεκτρικές συσκευές, όπως πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων, θερμοσίφωνα και θερμοσυσσωρευτές να λειτουργούν στις ώρες μειωμένης χρέωσης.


Εάν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική κουζίνα, το ηλεκτρικό σίδερο και τα κλιματιστικά κυρίως κατά τις ώρες μειωμένης χρέωσης


Επωφελείστε επίσης και από τις ηλεκτρικές συσκευές που λειτουργούν όλο το 24ώρο (π. χ. το ψυγείο, καταψύκτης, ηλεκτρονικές συσκευές σε αναμονή) γιατί το 1/3 της ενέργειας που καταναλώνουν θα χρεώνεται με τη μειωμένη τιμή της νύχτας.


Επίσης οι καταναλώσεις των λαμπτήρων φωτισμού ασφαλείας κατά τη διάρκεια της νύκτας θα χρεώνονται με τις χαμηλές τιμές.



https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_132.html

ποντιακα μηνες

ποντιακα μηνες
ποντιακα μηνες

Η «σφαίρα» από τη Βαλτιμόρη ανέβηκε ξανά στο θρόνο των 200μ. πεταλούδα, μετά το «διάλλειμα» στο Λονδίνο όπου είχε χάσει το χρυσό μετάλλιο από τον Τσαντ λε Κλος, δηλώνοντας λίγο μετά τον τερματισμό του: «αποστολή εξετελέσθη».


Ο Μάικλ Φελπς πήρε την «εκδίκησή» του, καθώς η ήττα στο Λονδίνο στο κλασσικό του αγώνισμα του είχε στοιχίσει τόσο πολύ που είχε προαναγγείλει μέχρι και την αποχώρησή του από τους αγώνες.


τυποι χαλιων

Όμως ο θρύλος της κολύμβησης όχι μόνο δεν αποχώρησε από τις πισίνες, αλλά τερμάτισε πρώτος σε 1:53:36 και κάθισε ξανά στο θρόνο του, εμπλουτίζοντας τη χρυσή συλλογή του με ένα ακόμη ολυμπιακό μετάλλιο.


Φαίνεται όμως ότι τα 20 χρυσά και 24 συνολικά ολυμπιακά μετάλλια, δεν ήταν αρκετά για τον Φελπς, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα προσέθετε ακόμη ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στην μοναδική συλλογή του.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_71.html

βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης

2016 08 10T015348Z 639241248 RIOEC8A059NX4 RTRMADP 3 OLYMPICS RIO SWIMMING M 200MBUTTERFLY


Ο Μάικλ Φελπς πανηγυρίζει την πρωτιά στο κλασσικό του αγώνισμα, τα 200μ. πεταλούδα/ Πηγή:REUTERS/Dominic Ebenbichler



https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_31.html

1 λιτρο βιοαιθανολη

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_137.html
1 λιτρο βιοαιθανολη
1 λιτρο βιοαιθανολη

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα του νησιού ο Μπακαλόγατος την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 13:00 και αποτελεί μέρος των δράσεων προώθησης του βιβλίου του. Μάλιστα, πραγματοποιείται λίγες μόλις ημέρες από την συγκέντρωση του κινήματος DiEM 25, στην Πάτρα στην οποία μίλησε ο ίδιος.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_17.html


Αίγινα, Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 14:00, Συνάντηση ομάδων DiEΜ25 pic.twitter.com/ra0ZsSm76j


νεφελες πειραματικη σκηνη καλαματας
— Yanis Varoufakis (@yanisvaroufakis) September 28, 2017


συνθηκη παρισιου 1856

περκα ω3

γιατι απαγορευεται το καπνισμα σε δημοσιους χωρους
περκα ω3
περκα ω3
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχει προγραμματιστεί για τις 17:00 σήμερα, Τετάρτη (04/07/2018) στον τερματικό σταθμό των λεωφορείων του ΟΑΣΘ, στη Θεσσαλονίκη, όπου πολίτες, φορείς και συλλογικότητες θα διατρανώσουν την αντίθεσή τους στη συμφωνία των Πρεσπών, για την ονομασία των Σκοπίων.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_147.html

Τις κινητοποιήσεις διοργανώνει ο «Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία».


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_109.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι διοργανωτές καλούν τους πολίτες να συγκεντρωθούν «με μία ελληνική σημαία», μία ώρα πριν από την επίσημη έναρξη της Τετραμερούς Συνόδου που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Εξάλλου, στις 20:00 αναμένεται αντίστοιχη διαμαρτυρία κα στις 20:00 μπροστά από τον Λευκό Πύργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία βρίσκεται επί ποδός, με τα μέτρα ασφαλείας περιμετρικά του χώρου, όπου θα διεξαχθεί η Τετραμερής να είναι δρακόντεια, ώστε να μην προσεγγίσουν οι διαδηλωτές το ξενοδοχείο.

Διαβάστε επίσης:

  • Ο Τσίπρας στην Τετραμερή Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Σερβίας στη Θεσσαλονίκη

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Newsbomb.gr



αλεξανδρα μαρα

προγεστερονη φαρμακα

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_39.html
posto γωνια καταλογος αγια παρασκευη
ανκόνα ηγουμενίτσα
προγεστερονη φαρμακα
Θεσσαλονίκη: Διακόπηκε η δίκη του αγγειοχειρουργού που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη μεσίτρια

Για την επόμενη εβδομάδα διακόπηκε η δίκη του 39χρονου αγγειοχειρουργού που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας στη Θεσσαλονίκη.


Κατά την έναρξη της διαδικασίας η υπεράσπιση υπέβαλε αίτημα αναβολής της δίκης, λόγω κωλύματος, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό. Αποφασίστηκε τελικά να διακοπεί η συνεδρίαση και να επαναληφθεί την επόμενη Τετάρτη.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης ήταν γεμάτη και η ατμόσφαιρα φορτίστηκε συναισθηματικά όταν εισήλθε εντός αυτής ο 39χρονος γιατρός. Συγγενείς της άτυχης γυναίκας τον αποδοκίμασαν, ενώ η μητέρα της ξέσπασε σε λυγμούς. Χρειάστηκε να παρέμβει η προεδρεύουσα του δικαστηρίου που κάλεσε την μητέρα να αποχωρήσει προκειμένου να ηρεμήσει.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_113.html

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει τις πράξεις της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της περιύβρισης νεκρού.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε τον περασμένο Απρίλιο, όταν η άτυχη μεσίτρια, μητέρα τριών παιδιών, κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό επισκέφθηκε το "Ιπποκράτειο" Νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση αφαίρεσης κιρσών από τα πόδια. Εκεί, ο 39χρονος, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, την οδήγησε σε απομονωμένο χώρο και της χορήγησε δύο ισχυρά αναισθητικά.

Στη συνέχεια, ο ίδιος κατηγορείται ότι μετέφερε τη γυναίκα με το αυτοκίνητό του σε απόκρημνη περιοχή της Χαλκιδικής, όπου, αφού την ξεγύμνωσε την πέταξε σε γκρεμό. Η 36χρονη βρέθηκε νεκρή λίγες μέρες αργότερα, με την Αστυνομία να ταυτοποιεί το συγκεκριμένο σημείο από το gps του κινητού τηλεφώνου του γιατρού.

Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, την οποία επικαλείται το δικαστικό συμβούλιο, κατά την μεταφορά της η 36χρονη ήταν ζωντανή και κατά συνέπεια υπήρχε το περιθώριο να αποφευχθεί ο θάνατός της με την παροχή αναγκαίας ιατρικής φροντίδας.

Ύστερα από την αρχική του άρνηση για οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, ο προφυλακισμένος γιατρός ανασκεύασε, κάνοντας λόγο για ιατρικό λάθος και αποδίδοντας το θάνατο σε αμέλεια.



προγεστερονη φαρμακα

καρατια αξια

Για το θέμα οι εισαγγελικές αρχές παρήγγειλαν από το λιμενικό τμήμα τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_137.html

Η συνήγορος της εταιρείας «Αγία Ζώνη» μιλώντας στο ΑΠΕ-ΑΠΕ ανέφερε ότι τα δύο δεξαμενόπλοια είναι ασφαλώς προσδεδεμένα στο λιμάνι, δεν έχουν κάποιο φορτίο στο εσωτερικό τους και βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο από τον Ιούλιο του 2017.


Πρόσθεσε επίσης ότι στη θέση στην οποία βρίσκονται τα δύο πλοία δεν αποτελούν κίνδυνο για τη ναυσιπλοΐα ούτε για το θαλάσσιο περιβάλλον.


καταλογος κινητων γερμανος 2013

Το λιμενικό σώμα σε ανακοίνωσή του ανέφερε σήμερα ότι στην περιοχή όπου είχε διαπιστωθεί η συγκεκριμένη ρύπανση μετέβη περιπολικό σκάφος του σώματος όπου διαπίστωσε ελαφρά πετρελαιοειδή ιριδίζουσας μορφής και αυτοδιαλυόμενα.


καρατια αξια

Ανέφερε επιπροσθέτως ότι το πλήρωμα του περιπολικού διαπίστωσε την ύπαρξη λιμναζόντων πετρελαιοειδών μιγμάτων στο κατάστρωμα του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη Ι» και τη διαφυγή τους στη θάλασσα καθώς και την ύπαρξη καταδυόμενης ποντισμένης αντλίας με φορητή σωλήνα που συνέδεε πλευρική δεξαμενή του ανωτέρω δεξαμενόπλοιου με βαρέλια επί έτερου δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙΙ» που βρισκόταν παραπλεύρως.


Στη θαλάσσια περιοχή πραγματοποιήθηκε απορρύπανση, ενώ τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.




καρατια αξια
σπορα βλητων
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_71.html

παρελαση πατρα 28 οκτωβριου 2014

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_49.html
παρελαση πατρα 28 οκτωβριου 2014
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Τρία άτομα βίασαν 22χρονη σε τουαλέτα μαγαζιού

Φρίκη προκαλεί η καταγγελία μίας 22χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη, για ομαδικό βιασμό.


φως στο τουνελ 21 φεβρουαριου 2014

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 22χρονη κατήγγειλε ότι τρεις άνδρες της επιτέθηκαν και τη βίασαν διαδοχικά σε τουαλέτα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, το πρωί της Κυριακής.


παρελαση πατρα 28 οκτωβριου 2014



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι τρεις φερόμενοι ως δράστες, κρατούνται στην Ασφάλεια Χαλκηδόνας. Επιπλέον, έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση για το περιστατικό.


χριστουγεννα γαρμπη

Πηγή: thessnews, thestival


Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Τρία άτομα βίασαν 22χρονη σε τουαλέτα μαγαζιού
01
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Τρία άτομα βίασαν 22χρονη σε τουαλέτα μαγαζιού

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html

κτελ κηφισου με μετρο

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_113.html

Τρίτο κόμμα στις προτιμήσεις των ερωτηθέντων όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου είναι η Χρυσή Αυγή με 6,5% και ακολουθούν ΚΚΕ και Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,5%, Ένωση Κεντρώων με 3%, Ποτάμι, ΑΝΕΛ, ΛΑΕ και Πλεύση Ελευθερίας με 2,5% και ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1%, ενώ υψηλό ποσοστό συγκεντρώνουν οι αναποφάσιστοι (8,5%).


κτελ κηφισου με μετρο

Στην παράσταση νίκης η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 52% έναντι 29% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 29% σε ότι αφορά την καταλληλότητα για πρωθυπουργός, έναντι 22% του Αλέξη Τσίπρα.


Στη δημοσκόπηση της Pulse για το Action 24 οι πολίτες ρωτήθηκαν και για το Brexit και το κατά πόσο θα έχει συνέπειες στην Ευρώπη, με το 45% να μιλά για αρνητική εξέλιξη, 27% την αξιολογούν θετικά ενώ 16% ουδέτερα.



κτελ κηφισου με μετρο
συνεδριο επιχειρηματικοτητας ναυτεμπορικη
αποστασεις απο αθηνα
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_43.html

furniture online store uk

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html
furniture online store uk

Υπερ-απέδωσαν οι μετοχές των ΕΛΠΕ και του ΟΤΕ, ενώ πιέσθηκαν οι μετοχές της Πειραιώς και της Εθνικής.


O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 643,42 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,43%.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_71.html

Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 646,03 μονάδες (+0,84%) και κατώτερη τιμή στις 638,26 μονάδες (-0,38%).


πολωνία χάρτης

Σε εβδομαδιαία βάση, ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης κατέγραψε κέρδη σε ποσοστό 3,88%, ενώ από τις αρχές του 2018 σημειώνει απώλειες σε ποσοστό 19,81%.


furniture online store uk

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 226,343 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 228.270.339 μετοχές.


Η μεγάλη αύξηση του τζίρου συνδέεται με το πακέτο για το 70,38% του Υγεία, το οποίο απέκτησε το CVC Capital Partners. Η αξία των συναλλαγών έφτασε στα 204,4 εκατ. ευρώ, αφού οι συναλλαγές έγιναν στην τιμή των 0,95 ευρώ ανά μετοχή.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,46%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 1,08%.



πως μπορεις φανη δρακοπουλου στιχοι

βρετανος φυσικος

δεσμος σθενους
Προσευχή για τα λόγια που λέμε

Κύριε και Θεέ μου, όταν συλλογίζομαι πόσο μεγάλο δώρο της πατρικής σου αγάπης είναι η γλώσσα μου, συγκίνηση με καταλαμβάνει και σε ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου. Με αυτή συνεννοούμαι, με αυτή εξωτερικεύω τις σκέψεις μου, με αυτή προσεύχομαι.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html

Διαβάστε τη συνέχεια στο iEllada.gr




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



βρετανος φυσικος
βρετανος φυσικος
pga sony open 2015 odds
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_34.html

χενα μαλλιων μαυρη

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_65.html
Το παράξενο βίντεο από την ταφή του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου - Γιατί τον έθαψαν ανάποδα;

Σύμφωνα με την θρησκεία μας οι νεκροί θάβονται προς την ανατολή ώστε όταν έρθει η ημέρα της κρίσεως του Κυρίου, να αναστηθούμε εξ’ανατολάς.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_25.html


Όπως ο ήλιος ανατέλλει έτσι και ο Κύριος… γιατί όμως συνέβη αυτό που φαίνεται να συμβαίνει στο βίντεο;


μανη - και σηκώνεσαι και φεύγεις δεν καταλαβαίνεις στιχοι



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δείτε βίντεο στο iellada.gr


χενα μαλλιων μαυρη


χενα μαλλιων μαυρη
και εσυ οτι ποθεις

ευκολη νηστισιμη μηλοπιτα

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_133.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_79.html
νομοι και πρωτευουσες της δυτικης μακεδονιας
χρυσαλλις πορτο καρρας
ευκολη νηστισιμη μηλοπιτα

Ο εκπρόσωπος είπε ότι το ΔΝΤ έχει από καιρό υποστηρίξει ότι το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας πρέπει να έχει δύο συστατικά προκειμένου να συμμετάσχει το Ταμείο, ήτοι μεταρρυθμίσεις για την επίτευξη των στόχων του δημοσιονομικού πλεονάσματος και ελάφρυνση του χρέους.


Σημειώνεται πως σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι θεσμοί αναφέρονται τα εξής:


"Οι ομάδες προσωπικού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του ΕSM, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ κατέληξαν σε μια προκαταρκτική συμφωνία με τις ελληνικές αρχές σχετικά με ένα πακέτο πολιτικής για την υποστήριξη της ανάκαμψης της Ελλάδας που θα αποτελέσει τη βάση για τη σύναψη της δεύτερης αξιολόγησης του προγράμματος στήριξης του ESM.


Οι ελληνικές αρχές επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να εφαρμόσουν ταχέως αυτή τη δέσμη μέτρων πολιτικής.


Αυτή η προκαταρκτική συμφωνία θα συμπληρωθεί τώρα από περαιτέρω συζητήσεις τις ερχόμενες εβδομάδες σχετικά με μια αξιόπιστη στρατηγική για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους της Ελλάδας".



ευκολη νηστισιμη μηλοπιτα

λιποθυμικο επεισοδιο διαφορικη διαγνωση

λιποθυμικο επεισοδιο διαφορικη διαγνωση

Πληροφορίες θέλουν τους δράστες να είναι συνολικά πέντε. Τρεις εξ αυτών πυροδότησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στο σημείο.


Οι κουκουλοφόροι δεν κατάφεραν να πάρουν τα χρήματα του μηχανήματος, που βρίσκεται πολύ κοντά στην είσοδο του νοσοκομείου.


δωρεαν εφαρμογες για iphone 4

Μετά την έκρηξη οι δράστες απείλησαν τον θυρωρό, ο οποίος έτρεξε στο σημείο ακούγοντας τον κρότο, και στην συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.


Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των υπευθύνων.



λιποθυμικο επεισοδιο διαφορικη διαγνωση
αντιμετωπιση βηχα για παιδια
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_32.html

επιδομα οαεδ σε νεους εως 29 ετων

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_48.html
επιδομα οαεδ σε νεους εως 29 ετων

Η Τζαστίν Κάρελ, η εκτελεστική διευθύντρια της φιλανθρωπικής οργάνωσης για την καταπολέμηση της σύγχρονης δουλείας Unseen, υπό την αιγίδα της οποίας λειτουργεί αυτή η τηλεφωνική γραμμή, είπε ότι από τις κλήσεις αυτές στάθηκε δυνατό να γίνουν περίπου 1.000 καταγγελίες στην αστυνομία. Σε ορισμένες περιπτώσεις τα τηλεφωνήματα αφορούσαν πολλά πρόσωπα που είχαν πέσει θύματα εξαναγκαστικής εργασίας ή σεξουαλικής εκμετάλλευσης.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_43.html

αποσυρση υπολογιστων θεσσαλονικη

Σε μία περίπτωση, η οργάνωση βοήθησε μια γυναίκα που εργαζόταν ως σκλάβα σε σπίτι, αφού εκείνη τηλεφώνησε και είπε ότι κινδύνευε η ζωή της. Ένα άλλο πρόσωπο τηλεφώνησε για να καταγγείλει ότι ένας άνδρας ζούσε επί μήνες σε ένα μεταλλικό κοντέινερ, στο εργοστάσιο όπου τον εξανάγκαζαν να δουλεύει.


Υπολογίζεται ότι 13.000 άνθρωποι στη Βρετανία έχουν πέσει θύματα εξαναγκαστικής εργασίας ή σεξουαλικής δουλείας.


μετρο βρυξελλες εκρηξη

Η Κάρελ, μια πρώην δημόσια υπάλληλος που βοήθησε στη σύνταξη του Νόμου περί Σύγχρονης Δουλείας στη χώρα, είπε ότι η Unseen λαμβάνει πληροφορίες που θα μπορούσαν να αποτρέψουν τη διακίνηση ανθρώπων. Πολλά τηλεφωνήματα γίνονται από ανθρώπους που εργάζονται ως "οικιακοί σκλάβοι". Όπως εξήγησε, οι περιπτώσεις αυτές είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν γιατί το αδίκημα γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες και οι άνθρωποι δεν μιλούν. Υπάρχουν όμως καταγγελίες και για εκμετάλλευση ανθρώπων από σαλόνια μανικιούρ-πεντικιούρ και από πλυντήρια αυτοκινήτων.


Κάποια από τα θύματα ήταν τόσο απελπισμένα που είπαν ότι ήθελαν να αυτοκτονήσουν, άλλα ανέφεραν ότι οι "ιδιοκτήτες" τους απειλούσαν ότι θα βλάψουν μέλη της οικογένειάς τους.


Η Κάρελ ζήτησε να βελτιωθούν οι υπηρεσίες που προσφέρονται στα θύματα της σύγχρονης δουλείας, να τους παρέχεται η δυνατότητα ψυχοθεραπείας και να τους βοηθούν οι αρχές να βρουν δουλειά και στέγη. Όπως εξήγησε, πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους καταλήγουν άστεγοι.


Η Βρετανία θεωρείται πρωτοπόρα στις προσπάθειες που καταβάλλονται παγκοσμίως για την καταπολέμηση του φαινομένου της σύγχρονης δουλείας. Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Τρίτη, περίπου 40 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο εκτιμάται ότι ζουν σε συνθήκες σκλαβιάς.



επιδομα οαεδ σε νεους εως 29 ετων

συνταξη ικα πατερα με αναπηρο παιδι

ποτε κλεινουν τα ατμ
ποσων ετων ειναι η ναταλια γερμανου
συνταξη ικα πατερα με αναπηρο παιδι

Η επαρχία Ντέιρ Εζόρ, που συνορεύει με το Ιράκ και είναι πλούσια σε πετρέλαια, είναι το τελευταίο μεγάλο προπύργιο του ΙΚ στη Συρία.


Ο συριακός στρατός προωθήθηκε στην επαρχία αυτή από τις αρχές του μήνα, με τη βοήθεια της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας και μαχητών που στηρίζονται από το Ιράν. Έσπασε έτσι την πολιορκία που είχε επιβάλλει επί τρία χρόνια το ΙΚ.


Το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA, επικαλούμενο μια πηγή την οποία δεν κατονόμασε, ανέφερε ότι οι συριακές ένοπλες δυνάμεις έχουν αποκόψει τη βασική οδό ανεφοδιασμού των τζιχαντιστών αφού έθεσαν υπό τον έλεγχό τους, σήμερα Κυριακή, τη συνοικία αλ Τζάφρα.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_130.html

Η συριακή στρατιωτική πηγή που μίλησε στο πρακτορείο Reuters είπε ότι ο στρατός και οι συμμαχικές δυνάμεις κατέλαβαν την αλ Τζάφρα, στη δυτική όχθη του ποταμού Ευφράτη. Οι τζιχαντιστές του ΙΚ μπορούν να διαφύγουν μόνο περνώντας τον ποταμό. "Δεν έχουν άλλη διέξοδο παρά μόνο να διασχίσουν τον Ευφράτη προς την ανατολική όχθη και να φύγουν προς την έρημο ή (τις πόλεις) αλ Μπουκάμαλ και αλ Μαγιαντίν", πρόσθεσε.


Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επιβεβαίωσε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας ο στρατός και οι σύμμαχοί του κατέλαβαν την αλ Τζάφρα και άλλα χωριά κοντά στην αεροπορική βάση της πόλης. Οι τζιχαντιστές έχουν ακόμη υπό τον έλεγχό τους σχεδόν το ένα τρίτο της πόλης. Ρωσικά αεροσκάφη βομβάρδισαν στόχους στον ποταμό Ευφράτη καθώς οι μαχητές του ΙΚ προσπάθησαν να φύγουν με πλωτά μέσα, πρόσθεσε.


Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, πολλοί άμαχοι, συμπεριλαμβανομένων και των οικογενειών των τζιχαντιστών, προσπάθησαν τις τελευταίες ημέρες να φύγουν από την πόλη περνώντας το ποτάμι.



συνταξη ικα πατερα με αναπηρο παιδι
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_137.html

Thursday, May 30, 2019

ευα ρουμελιωτη

ευα ρουμελιωτη

Ο τυφώνας Μανγκούτ πέρασε πάνω από το βόρειο τμήμα των Φιλιππίνων το Σάββατο καταστρέφοντας σπίτια και πλημμυρίζοντας καλλιεργήσιμες εκτάσεις.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_86.html

Από τότε ο απολογισμός των νεκρών δεν έχει σταματήσει να αυξάνεται καθώς οι διασώστες συνεχίζουν να ανασύρουν πτώματα κάτω από τη λάσπη μετά την τεράστια κατολίσθηση που σημειώθηκε στην πόλη Ιτογκόν, στη νήσο Λουσόν, στο βόρειο τμήμα του αρχιπελάγους.


αναλφαβητισμός έκθεση α λυκειου σχεδιαγραμμα

Δεκάδες άνθρωποι που πιστεύεται ότι είναι νεκροί εξακολουθούν να βρίσκονται κάτω από τα ερείπια.


«Σύμφωνα με τον κατάλογο, υπάρχουν ακόμη 59 άνθρωποι που αγνοούνται» στην Ιτογκόν, δήλωσε ο Ρικάρντο Τζαλάντ αξιωματούχος της πολιτικής προστασίας. «Αν τους προσθέσουμε σε αυτούς που έχουν ήδη εντοπιστεί, είναι πιθανό ο απολογισμός να ξεπεράσει τους 100 νεκρούς».


Η κατολίσθηση αυτή σημειώθηκε όταν ο Μανγκούτ έριξε πάνω στο νησί Λουσόν όγκο νερού που αντιστοιχεί σε έναν μήνα βροχής. Τα νερά παρέσυραν ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο σε χρυσωρυχείο, το οποίο οι εργαζόμενοι στο ορυχείο και οι οικογένειές τους χρησιμοποιούσαν ως καταφύγιο.


Ακόμη και σήμερα συνεχίζονται οι επιχειρήσεις αναζήτησης, με τους διασώστες να σκάβουν τη λάσπη με φτυάρια ή και με γυμνά χέρια.




ευα ρουμελιωτη
bozoma saint john apple
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_36.html

μποτες και μποτακια 2016

φιδια στην ελλαδα εικονες
Παρέμβαση ΡΑΕ για τους λογαριασμούς ρεύματος

Αναλυτική ενημέρωση για τα κρούσματα καθυστέρησης στην απόδοση των χρημάτων που καταβάλλουν οι καταναλωτές για την εξόφληση λογαριασμών ρεύματος, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με απώλεια των εκπτώσεων συνέπειας ή ακόμη και με διακοπή ηλεκτροδότησης, ζητά η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) με επιστολή προς τη ΔΕΗ και τους εναλλακτικούς προμηθευτές.


Η Αρχή επισημαίνει ότι έχει γίνει αποδέκτης παραπόνων από καταναλωτές, σύμφωνα με τους οποίους ενώ έχουν εξοφλήσει εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς τους μέσω εταιρειών/φορέων που έχουν εισπρακτικό ρόλο (όπως τα ΕΛΤΑ), ωστόσο χάνουν την έκπτωση συνέπειας επειδή καθυστερεί η μεταφορά των ποσών στους προμηθευτές.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η ΡΑΕ ζητά ενημέρωση για το πλήθος και το οικονομικό ύψος των καθυστερήσεων, τις επιπτώσεις που αυτές έχουν επιφέρει στους καταναλωτές (απώλεια εκπτώσεων συνέπειας ή και διακοπή της παροχής), καθώς επίσης και για τον τρόπο με τον οποίο παρακολουθούν οι προμηθευτές την απόδοση των λογαριασμών από τους φορείς που εισπράττουν τις οφειλές.


μποτες και μποτακια 2016

μποτες και μποτακια 2016

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


συμμαθητές και του χρόνου


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_72.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_107.html

μπεζος λυδια

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html
μμμ σημερα δωρεαν

Ο Ρομπ και η Ρέιτσελ Σάουντερς εξαφανίστηκαν τον Φεβρουάριο, καθώς αναζητούσαν σπάνια φυτά και σπόρους σε έναν λόφο. Λίγες μέρες νωρίτερα, είχαν συμμετάσχει και στο δημοφιλές πρόγραμμα του BBC, Gardeners World. Η τελευταία φωτογραφία τους μάλιστα, ήταν με τον παρουσιαστή του προγράμματος. Έκτοτε, τα ίχνη τους χάθηκαν.


μπεζος λυδια

Οι έρευνες της αστυνομίας οδήγησαν στα ίχνη ενός υπόπτου, του Αχμάντ «Μπαζούκα» Τζάκσον Μούσα, από το Μαλάουι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail. Το διαβατήριό του βρέθηκε στο σπίτι δύο ακόμη υπόπτων, του 38χρονου Σαουφουντίν Ασλάμ Ντελ Βέκιο και της 27χρονης Φατίμα Πατέλ, που φέρονται να έχουν σχέσεις με τον ISIS.


Οι δύο τελευταίοι είχαν εμφανιστεί στο δικαστήριο δύο φορές, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατηγορούμενοι για την ληστεία και την απαγωγή των Βρετανών. Μάλιστα, βρίσκονταν στην λίστα παρακολούθησης τρομοκρατών.


Όπως αποκαλύφθηκε από μηνύματα που είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους, είχαν βάλει ως στόχο τους το ζευγάρι και το σχέδιό τους ήταν «να σκοτώσουν τους kuffar (άπιστους), να απαγάγουν τους συμμάχους τους, να καταστρέψουν την εταιρεία που είχαν ανοίξει στο Κέιπ Τάουν για να τρομοκρατήσουν όλους τους άπιστους».


Ο Μούσα ομολόγησε στους ντεντέκτιβ ότι συμμετείχε στην δολοφονία των Βρετανών, που είχαν ανοίξει ένα πολύ επιτυχημένο κατάστημα στο Κέιπ Τάουν, όπου πουλούσαν σπόρους και σπάνια λουλούδια. Σύμφωνα με τον φερόμενο ως δράστη, τους τύλιξαν στους ίδιους τους τους υπνόσακους και τους πέταξαν στις όχθες του ποταμού Τουγκέλα, ο οποίος είχε φουσκώσει από έντονες βροχές.


Οι έρευνες έχουν ξεκινήσει από την Παρασκευή, και επιβλέπουν κλιμάκια του FBI και της Σκότλαντ Γιαρντ, ωστόσο οι Αρχές δυσκολεύονται καθώς στο ποτάμι ζουν πολλοί κροκόδειλοι.



μπεζος λυδια
βινυλια διαστασεις

σπουδες μαρκετινγκ ιεκ

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_143.html
σπουδες μαρκετινγκ ιεκ

Ο Δημητράκης σημείωσε και νέο ρεκόρ διαδρομής, αφού το προηγούμενο κατείχε ο Χρήστος Καλλίας με 14.49. «Είμαι ευχαριστημένος που αγωνίστηκα ακόμη μια φορά σε αυτή τη διαδρομή. Είναι η πρώτη φορά που κερδίζω. Η συμμετοχή μου έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας μου για τον κλειστό στίβο με αποκορύφωμα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκωβης. Ελπίζω να είμαι και του χρόνου εδώ», είπε ο Δημητράκης.


4616008


ενοικιαζομενα σπιτια χαλκιδικη απο ιδιωτες

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


Στις γυναίκες έγινε μάχη για τη νίκη, την οποία τελικά πήρε η Κυριακοπούλου με 17.28. Δεύτερη ήταν η Δάφνη Λαβασά με 17.30 και τρίτη η Ζωή Ανδρικοπούλου με 17.32.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_23.html

σπουδες μαρκετινγκ ιεκ


μιλανο εκπτωσεις 2014 καλοκαιρι

αφρωδες υλικο για στρωματα

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_85.html

Σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός επεσήμανε χαρακτηριστικά πως «σήμερα το κοινοβούλιο έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη σταθερότητα. Έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην προσπάθεια ανάκτησης της διεθνούς αξιοπιστίας της χώρας". Συμπλήρωσε πως "σε μια κυβέρνηση που έχει ήδη αλλάξει την Ελλάδα και που θα συνεχίσει μέχρι την ολοκλήρωση της συνταγματικά κατοχυρωμένης θητείας της με μοναδικό γνώμονα τις ανάγκες και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, τις ανάγκες και τα συμφέροντα της Ελλάδας των πολλών».



αφρωδες υλικο για στρωματα


αφρωδες υλικο για στρωματα





κερακι γενεθλιων μικυ
εφικτό συνωνυμα
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_70.html

σνακ σκυλων

σνακ σκυλων

Σύμφωνα με το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα, το ημερήσιο ωράριο λειτουργίας των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων καθορίζεται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Η ώρα έναρξης ή λήξης των μαθημάτων μπορεί να τροποποιείται ανάλογα με τις τοπικές συνθήκες, ύστερα από απόφαση του οικείου περιφερειακού υπηρεσιακού συμβουλίου.


Πάντως αυτή την εποχή, τη μετάθεση της ώρας έναρξης των μαθημάτων κατά 45 λεπτά, μελετά το υπουργείο Παιδείας.


Στις 9 το πρωί αντί για τις 8:15, θα αρχίζουν τα μαθήματα, σύμφωνα με τις αλλαγές που εξετάζει το υπουργείο και τα όσα προανήγγειλε ο Κώστας Γαβρόγλου.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_140.html


σνακ σκυλων
x-α-gal
ραδιοφωνικοι σταθμοι με εντεχνα
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_70.html

ηρώ βαλαβάνη

«Δεν μπορούμε να βλέπουμε τον ανέντιμο ανταγωνισμό να αντικαθιστά όλο και συχνότερα τον τίμιο διάλογο που βασίζεται στην αρχή της ισότητας μεταξύ των κρατών. Η μοχθηρή πρακτική της καταφυγής στις παράνομες μονομερείς κυρώσεις και στα μέτρα προστατευτισμού εξαπλώνεται» είπε ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους, η χώρα του οποίου πλήττεται από το 2014 από αυστηρές οικονομικές κυρώσεις που έχουν επιβάλει η ΕΕ και οι ΗΠΑ εξαιτίας της ουκρανικής κρίσης.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_68.html

ηρώ βαλαβάνη

Οι δηλώσεις του προέδρου της Ρωσίας έγιναν κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τους επικεφαλής των χωρών των Brics (Βραζιλία, Ρωσία, Κίνα, Νότια Αφρική) και αφού ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ακύρωσε τη διμερή συνάντηση με τον Πούτιν, που είχε προγραμματιστεί στο περιθώριο της Συνόδου.



ηρώ βαλαβάνη
εμεινα εδω στιχοι στελιος ροκκος
μητερα τσιπρα
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_19.html

συστατικα βρωμης

ο μεγας πετρος ετ1
οδικο δικτυο χιου

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» τη μεγαλύτερη τροποποίηση του μηχανογραφικού δελτίου φέρνει το νομοσχέδιο για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, με τους υποψηφίους να έχουν διαθέσιμο ένα ακόμα πανεπιστημιακό Ίδρυμα, αλλά να μένει η Αθήνα χωρίς δύο μεγάλα τεχνολογικά Ιδρύματα.


συστατικα βρωμης

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής θα αποτελείται από 5 σχολές και 26 τμήματα, αντί των 42 τμημάτων και κατευθύνσεων των δύο υπό κατάργηση ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά. Οι πρώτοι εισακτέοι θα είναι οι φετινοί υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων, αν και ακόμα αναμένεται η κατανομή των νέων σχολών και τμημάτων στα τέσσερα επιστημονικά πεδία.


Η καθυστέρηση της κατάθεσης του νομοσχεδίου είχες ως αποτέλεσμα τη μετάθεση των ημερομηνιών για τις διαδικασίες των Πανελλαδικών. Φέτος, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, η ηλεκτρονική αίτηση-δήλωση θα γίνει τον Μάρτιο, ενώ και η καταληκτική ημερομηνία για την ανακοίνωση του αριθμού εισακτέων μετατίθεται, βάσει του νομοσχεδίου, από 15 Μαρτίου στο τέλος του μήνα.


Tο νέο Πανεπιστήμιο με την ψήφιση ίδρυσής του αναμένεται να φέρει αλλαγές τόσο στον αριθμό εισακτέων αλλά και στο τοπίο των βάσεων, όπως έχει διαμορφωθεί την περσινή χρονιά. Η ανωτατοποίηση των σχολών των δύο ΤΕΙ έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον των μαθητών και ήδη έχουν καταγραφεί οι πρώτες εκτιμήσεις ότι θα σημειωθεί αύξηση των προτιμήσεων για τα νέα πανεπιστημιακά τμήματα, η οποία αναμένεται να αποτυπωθεί στα μηχανογραφικά δελτία του Ιούλιο του 2018.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_136.html

Βέβαια, παράλληλα με τη λειτουργία του, το υπουργείο Παιδείας καλείται να έχει επιλύσει σε εύλογο χρονικό διάστημα το ζήτημα των επαγγελματικών δικαιωμάτων των νέων σχολών και να τα κατοχυρώσει, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται κυρίως στις σχολές Μηχανικών.


Φοιτητές των δύο ΤΕΙ


Πέραν των νεοεισαχθέντων της επόμενης ακαδημαϊκής χρονιάς, τη μεγαλύτερη αλλαγή θα δεχτούν οι φοιτητές που ήδη φοιτούν στα δύο ΤΕΙ και δεν έχουν ξεπεράσει το όριο διάρκειας σπουδών. Το νομοσχέδιο ορίζει αυτόματη μεταφορά των φοιτούντων στο νέο Ίδρυμα, εκτός αν επιθυμεί ο φοιτήτής τη λήψη πτυχίου ΤΕΙ, επομένως θα πρέπει τις 30 Σεπτεμβρίου να κάνει σχετική αίτηση, η οποία δεν ανακαλείται.


Στην περίπτωση που μεταφερθεί στο πανεπιστημιακού Ίδρυμα, η συνέλευση του κάθε νέου τμήματος θα πρέπει να προχωρήσει σε αντιστοίχιση μαθημάτων με το νέο πρόγραμμα σπουδών. Οι φοιτητές των ΤΕΙ για να λάβουν πανεπιστημιακό πτυχίο θα πρέπει να επιλέξουν επιπλέον μαθήματα βάσει της απόφασης των καθηγητών του τμημάτος.


Μετεγγραφές


Νέος γύρος μετεγγραφών αναμένεται από το φετινό εαρινό εξάμηνο, με το νομοσχέδιο να περιλαμβάνει ευνοϊκή ρύθμιση για τα αδέλφια που σπουδάζουν σε διαφορετικές περιοχές. Σύμφωνα με τη νέα διάταξη, αδέλφια προπτυχιακοί φοιτητές που σπουδάζουν σε διαφορετική Περιφερειακή Ενότητα στην οποία οι γονείς τους διαμένουν μόνιμα έχουν δικαίωμα μετεγγραφής είτε σε Ίδρυμα στην ίδια περιφέρεια με τον αδελφό τους είτε στην οικία των γονέων τους. Θα ακολουθήσει υπουργική απόφαση που θα ορίζει το εισοδηματικό κριτήριο των οικογενειών που υπάγονται σε αυτή την κατηγορία. Παράλληλα, οι ωφελούμενοι θα πρέπει να μην έχουν υπερβεί τον ανώτατο χρόνο σπουδών που προβλέπεται για την απόκτηση πτυχίου, όπως επίσης να μην έχουν υπερβεί το ανώτατο όριο σπουδών, αλλά ούτε και ο αδελφός του αιτούντος.


Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr



συστατικα βρωμης
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_77.html

συναυλια οακα βανδη ρεμος

νοσοκομειο καλαματασ διοικητησ
συναυλια οακα βανδη ρεμος

Οι πυροσβεστικές Αρχές απέστειλαν ομάδα στο αρδευτικό φράγμα της Σουάρ που κατέρρευσε πλημμυρίζοντας την κοντινή ομώνυμη πόλη και γύρω περιοχές. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς ή τραυματίες.


Πολλοί άνθρωποι, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και ορισμένοι που δεν επλήγησαν από τις πλημμύρες, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους φοβούμενοι ότι η στάθμη του νερού μπορεί να ανέβει κι άλλο, δήλωσε αξιωματούχος της υπηρεσίας διαχείρισης φυσικών καταστροφών, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, καθώς δεν είχε λάβει προηγουμένως άδεια να μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης.


Συνολικά 12.000 νοικοκυριά ή περίπου 54.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, δήλωσε επίσης αξιωματούχος της υπηρεσίας που είναι αρμόδια για την αρωγή και την μετεγκατάσταση των εκτοπισμένων.


Δημοσιογράφοι του AFP που βρίσκονται εκεί είδαν να περνάνε στρατιωτικές αυτοκινητοπομπές που μεταφέρουν σωστικές λέμβους.


Επίσης καταυλισμοί στήθηκαν για να υποδεχθούν τους πλημμυροπαθείς, ορισμένοι από τους οποίους προτιμούν να βρουν καταφύγιο σε μοναστήρια.


Το συμβάν αυτό σημειώνεται μερικές εβδομάδες μετά τις σημαντικές πλημμύρες που οφείλονται στους μουσώνες, οι οποίες ανάγκασαν περίπου 150.000 ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στην Μιανμάρ.



συναυλια οακα βανδη ρεμος
ορεινα βουνα
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_137.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_129.html

ελωνα εικονα

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_44.html
ελωνα εικονα

«Δέχτηκα να αναλάβω την θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας γιατί έχω μάθει να υπηρετώ το καθήκον, είμαι στρατιώτης και άνθρωπος της ευθύνης», δήλωσε ο κ. Αποστολάκης λίγο πριν από τη συνάντηση.


«Έχω συνηθίσει να αναλαμβάνω την ευθύνη όσο βαριά και να είναι. Εξάλλου η κατάσταση είναι αρκετά περίεργη η οποία απαιτεί συναίνεση, ενότητα και συνεργασία και θεωρώ εξαιρετική τιμή την πρόταση που μου έκανε ο πρωθυπουργός και τον ευχαριστώ γι' αυτό. Θα συνεχίσω να υπηρετώ το καθήκον που αναλαμβάνω όπως έκανα μέχρι σήμερα μακριά από πολιτική και κόμματα και προσβλέπω στη συνεργασία όλων των πολιτικών κομμάτων για το καλό της πατρίδας», είπε, ακόμη.


αγριο τριανταφυλλο βαμμα

Ο κ. Αποστολάκης τόνισε πως έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες με τα προεδρικά διατάγματα και με το ΚΥΣΑΕ για να ολοκληρωθεί η θητεία του ως ΑΓΕΕΘΑ και να αναλάβει τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.


κόναν ντόυλ


ελωνα εικονα

Wednesday, May 29, 2019

φορεματα μακρια καθημερινα καλοκαιρινα 2015

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_133.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_47.html

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Γαλλίας επισήμανε ότι η Ευρώπη και οι ΗΠΑ πρέπει να αντιμετωπίσουν μαζί τις διεθνείς προκλήσεις, ενώ υπογράμμισε ότι Ουάσιγκτον και Παρίσι έχουν μια «πολύ ειδική σχέση».


αυτοκινητα αυτοματα τιμες

Επιπλέον, ο επικεφαλής του γαλλικού κράτους είπε ενώπιον των Αμερικανών κοινοβουλευτικών ότι η Γαλλία και οι ΗΠΑ έχουν έναν άθραυστο δεσμό που βασίζεται στις δημοκρατικές αξίες και μπορούν να εργαστούν από κοινού για να οικοδομήσουν την παγκόσμια τάξη του 21ου αιώνα.


φορεματα μακρια καθημερινα καλοκαιρινα 2015

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, ο Εμανουέλ Μακρόν αποδοκίμασε τον εθνικισμό, ενώ υπογράμμισε ότι μπορούμε να επιλέξουμε τον απομονωτισμό αλλά το να κλείσουμε την πόρτα στον κόσμο δεν θα σταματήσει την εξέλιξη της υφηλίου.


φορεματα μακρια καθημερινα καλοκαιρινα 2015

«Δεν συμμερίζομαι τη λατρεία για νέες ισχυρότερες εξουσίες, την εγκατάλειψη της ελευθερίας και την ψευδαίσθηση του εθνικισμού» είπε στην κοινή συνεδρίαση των δύο σωμάτων του Κογκρέσου.


Εξάλλου, όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας, η στιγμή είναι κρίσιμη και πρέπει να δράσουμε μαζί για να προστατεύσουμε τους διεθνείς θεσμούς όπως τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ.


Ο Εμανουέλ Μακρόν υπογράμμισε ότι ένας εμπορικός πόλεμος θα καταστρέψει τις θέσεις εργασίας κι ότι η μεσαία τάξη θα καταβάλει το αντίτιμο για αυτό.


Το Παρίσι δεν θα αποχωρήσει από τη συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν


Η Γαλλία δεν θα αποχωρήσει από τη διεθνή συμφωνία για τον περιορισμό του πυρηνικού προγράμματος της Τεχεράνης (JCPOA), δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ενώπιον του αμερικανικού Κογκρέσου.


"Η Γαλλία δεν θα αποχωρήσει από τη JCPOA, επειδή την υπογράψαμε", δήλωσε ο Μακρόν τονίζοντας ωστόσο την πρόθεση του Παρισιού να εργαστεί για μια καλύτερη συμφωνία.


"Μπορούμε να εργαστούμε για μια πιο ολοκληρωμένη συμφωνία", είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας επίσης ότι: "To Ιράν δεν θα πρέπει ποτέ να αποκτήσει πυρηνικά όπλα".


Δεν υπάρχει πλανήτης Β


Αναφερόμενος στο θέμα της κλιματικής αλλαγής, ο Εμανουέλ Μακρόν τόνισε ότι «δεν υπάρχει πλανήτης Β» και απηύθυνε έκκληση στη διεθνή κοινότητα να προσφέρουμε στα παιδιά μας «έναν πλανήτη όπου θα μπορούμε να κατοικούμε ακόμη σε 25 χρόνια».


Ο πρόεδρος της Γαλλίας σημείωσε ότι «σκοτώνουμε» τον πλανήτη, μολύνοντας τους ωκεανούς, μην κάνοντας τίποτα για τον περιορισμό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και καταστρέφοντας τη βιοποικιλότητα.


Επιπλέον, είπε ότι οι χώρες πρέπει να βρουν μια ομαλή μετάβαση προς μια οικονομία χαμηλών εκπομπών άνθρακα.


Σημείωσε δε ότι είναι πεπεισμένος ότι οι ΗΠΑ, κάποια στιγμή, θα ενταχθούν στη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα.



νυμφες της ρωμαικης μυθολογιας

φωτισμος ταρατσας

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_102.html
pssh vs pssh
μαιρη κριζα
φωτισμος ταρατσας

Κατά τη διάρκεια της περιόδου ζευγαρώματος, η οποία διαρκεί αρκετές εβδομάδες κάθε χρόνο, τα αρσενικά και τα θηλυκά επιδίδονται σε διαδοχικές σεξουαλικές πράξεις με πολλούς συντρόφους. Κι αυτό είναι εξαντλητικό, ειδικά για τα αρσενικά, που πεθαίνουν συνήθως τέσσερις ή πέντε ημέρες μετά την περίοδο αναπαραγωγής, σύμφωνα με τον Andrew Baker, επικεφαλής μιας ερευνητικής ομάδας που ανακάλυψε πέντε νέα είδη αντεχίνων από το 2012.


Σύμφωνα με τον ίδιο, τόσο τα αρσενικά όσο και τα θηλυκά στρεσάρονται πολύ τη συγκεκριμένη περίοδο, όμως μόνο τα πρώτα παράγουν τεστοστερόνη, τα υψηλά επίπεδα της οποίας διατηρούν στα ύψη και την ορμόνη του στρες, την κορτιζόλη, η οποία φτάνει σε τοξικά επίπεδα, προκαλώντας δυσλειτουργία στο ανοσοποιητικό σύστημα του ζώου, το οποίο αιμορραγεί εσωτερικά και τελικά πεθαίνει.


Σχεδόν ο μισός ενήλικος πληθυσμός των αντεχίνων χάνεται κάθε χρόνο εξαιτίας αυτής της κατάστασης, ενώ ο κίνδυνος για την επιβίωσή τους αυξάνεται εξαιτίας και της ανθρώπινης δραστηριότητας. Ο αντεχίνος ζει σε υγρά και κρύα κλίματα, κυρίως στη βόρεια και ανατολική Αυστραλία, σε περιοχές με πυκνή βλάστηση και δέντρα, όμως ο βιότοπός τους χάνεται καθώς οι άνθρωποι παρεμβαίνουν κόβοντας τα δέντρα, ενώ μεγάλη είναι και η επιρροή της κλιματικής αλλαγής.


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Baker, έχουν απομείνει μόλις μερικές εκατοντάδες από τα δύο είδη αντεχίνων που κινδυνεύουν με εξαφάνιση, εκείνους με τη μαύρη ουρά κι αυτούς με το γκρίζο κεφάλι.


Προκειμένου να προστατευθούν, οι άνθρωποι πρέπει να τους βοηθήσουν να «μεταναστεύσουν» στη νότια Αυστραλία, όπου το κλίμα είναι ψυχρότερο. Μια άλλη πρόταση είναι να κρατηθούν σε απόσταση τα αρσενικά από τα θηλυκά και η αναπαραγωγή τους να γίνεται με… μέτρο. Σε ένα σχετικό πείραμα που έκανε η ομάδα του Baker, τα αρσενικά είχαν καλύτερα ποσοστά επιβίωσης μετά την σεξουαλική επαφή.



φωτισμος ταρατσας
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_130.html

απλα χτενισματα στο πλαι

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_101.html

Όπως δήλωσε στον τοπικό σταθμό KIII-TV η Τζένιφερ Σάτκλαϊφ, ο σύζυγός της ασχολούνταν με κηπουρικές εργασίες στον κήπο του σπιτιού τους όταν είδε μπροστά του έναν κροταλία 1,25μ. και τον αποκεφάλισε.


αστυνομια κοζανης ταυτοτητα

Στη συνέχεια μάζεψε τα απομεινάρια του για να τα πετάξει και τότε τον δάγκωσε... το κεφάλι του ερπετού.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_146.html

Το αντανακλαστικό δάγκωμα του φιδιού είναι δυνατό ακόμα και πολλές ώρες μετά τον θάνατό του. Σύμφωνα με δηλώσεις της Σάτκλαϊφ στο KIII-TV, αμέσως μετά το δάγκωμα ο σύζυγός της έπαθε σπασμούς. Χρειάστηκε να μεταφερθεί με ελικόπτερο από το σπίτι του κοντά στο Κόρπους Κρίστι στο νοσοκομείο όπου του χορηγήθηκε το αντίδοτο CroFab.


Μία εβδομάδα μετά, η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή και μόνο η λειτουργία των νεφρών του χαρακτηρίζεται αδύναμη.


απλα χτενισματα στο πλαι

Η γιατρός στο Ινστιτούτο VIPER του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, Λέσλι Μπόιερ, προειδοποίησε τους πολίτες να αποφεύγουν να σκοτώνουν φίδια, ειδικά κόβοντάς τα σε κομμάτια.



«Είναι βάρβαρο για το ερπετό και μένει ένα μικρότερο κομμάτι που παραμένει δηλητηριώδες και δεν είναι καλό να το πιάσεις» εξήγησε.




απλα χτενισματα στο πλαι
youtube κι αν γελαω ειναι ψεμα

υπομνημα ενωπιον πταισματοδικη

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html

Μετά την συνεδρίαση της Παρασκευής, το ΔΣ της Digea, προχώρησε στην απόφαση να περάσει στο επόμενο βήμα... την υποβάθμιση και αλλοίωση του σήματος του Μεγάλου καναλιού λόγω μη καταβολής των οφειλών του προς την εταιρεία ψηφιακού παρόχου.


υπομνημα ενωπιον πταισματοδικη

Αρχικά η προειδοποίηση της Digea, ανέφερε ότι η διαδικασία της υποβάθμισης του σήματος θα άρχιζε τα ξημερώματα του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου, ωστόσο μετά τη νέα συνεδρίαση η αλλοίωση του σήματος από την Digea, εικάζεται ότι θα ξεκινήσει την επόμενη Τετάρτη.


υπομνημα ενωπιον πταισματοδικη

Αμέσως, μετά τη συγκεκριμένη απόφαση και υπό τον φόβο του... «μαύρου», τα τηλέφωνα των εργαζομένων του Mega πήραν φωτιά προκειμένου να οργανώσουν και να ετοιμάσουν τις επόμενες κινήσεις τους.


Τελικά μέρος των εργαζομένων του Mega, αντέδρασαν και φαίνεται να κατέληξαν στην απόφαση βγει την Δευτέρα στον αέρα δελτίο ειδήσεων, ενώ παράλληλα δείχνουν έτοιμοι να προχωρήσουν και σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες.


Ωστόσο, μία τέτοια προσπάθεια να βγει δελτίο ειδήσεων είναι εξαιρετικά δύσκολη, ενώ σε αυτό το εγχείρημα μεγάλη μερίδα των εργαζομένων είναι "απέναντι" μέχρι να καταβληθούν τα δεδουλευμένα.


Διαβάστε επίσης:


Άμεσος ο κίνδυνος για «μαύρο» στο Μega



ενοικιασεις αμαξιων κρητη
τραγουδια παλια εντεχνα
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_111.html

δασικες εκτασεις αποχαρακτηρισμος 2016

δασικες εκτασεις αποχαρακτηρισμος 2016

Όπως γράφει το «Έθνος», κτήρια κατοικιών, επιχειρήσεων και τεχνικά έργα, όπως δρόμοι και γέφυρες, έχουν χριστεί σε περιοχές με αμμώδες και κορεσμένο έδαφος, κάτω από τη στάθμη του υδροφόρου ορίζοντα, με αποτέλεσμα να απειλούνται με αστοχίες, ρωγμές, ακόμα και ανατροπές, σε περίπτωση ισχυρού σεισμού.


Ως μία πόλη «μερικώς επιδεκτική σε ρευστοποιήσεις» χαρακτηρίζει τη Θεσσαλονίκη ο επίκουρος καθηγητής Τεχνικής Γεωλογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Γιώργος Παπαθανασίου, ο οποίος θα παρουσιάσει τα έως τώρα δεδομένα της επιστημονικής έρευνας το απόγευμα της Δευτέρας (26/11/2018) , σε εκδήλωση στο ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας, με θέμα «Γεωλογία – Ενεργά ρήγματα και επιπτώσεις στα σημαντικά τεχνικά έργα της Θεσσαλονίκης». Όπως θα επισημάνει, απαιτείται λεπτομερής μελέτη, ειδικά στην ευρύτερη περιοχή του Καλοχωρίου, προκειμένου να διαπιστωθεί η επικινδυνότητα της κατάστασης σε σχέση με το ανθρωπογενές περιβάλλον.


πως να καψω το τοπικο λιπος

Το φαινόμενο και οι επιπτώσεις


Ρευστοποίηση είναι το φαινόμενο που κάνει τα εδάφη να συμπεριφέρονται σαν ρευστά και να μετακινούνται σε περίπτωση σεισμού, προκαλώντας βλάβες στο δομημένο περιβάλλον. Παρατηρείται σε χαλαρό και μη συνεκτικό έδαφος (κυρίως αμμώδες), που είναι κορεσμένο (έχει νερό λόγω υψηλού υδροφόρου ορίζοντα), όταν εκδηλώνεται στην περιοχή μία σεισμική δόνηση μεγαλύτερη των 5,5 – 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Οι επιπτώσεις είναι η καθίζηση του εδάφους, η κλίση ή και η ανατροπή κτηρίων και υποδομών, καθώς και η πλευρική εξάπλωση (όταν η συνέχεια του εδάφους σταματάει σε θάλασσα ή ποτάμι, αυτό κινείται οριζόντια, προς την κατεύθυνση του υγρού στοιχείου).


Όταν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις μέσα σε πόλεις και πυκνοκατοικημένες περιοχές, το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Κράισττσερτς της Νέας Ζηλανδίας, όπου μία αλληλουχία διαδοχικών μεγάλων σεισμών το 2010 και το 2011, είχε ως αποτέλεσμα να υποστούν βλάβες 100.000 κατοικίες και να κατεδαφιστούν 7 στα 10 κτήρια στο κέντρο της πόλης. Το κόστος αποκατάστασης των ζημιών έφτασε σε 34 δισ. δολάρια, ενώ συνολικά 13.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να μετακομίσουν μόνιμα σε άλλες περιοχές.


Πού έχει καταγραφεί το φαινόμενο στην Ελλάδα


Φαινόμενα ρευστοποίησης σε κατοικημένες περιοχές στον ελλαδικό χώρο τα τελευταία χρόνια έχουν καταγραφεί, μεταξύ άλλων, στη Λευκάδα το 2003, στην Κεφαλονιά το 2014 και στην Κω το 2017, με αποτέλεσμα να υποστούν σημαντικές ζημιές τα κρηπιδώματα των λιμανιών.





δασικες εκτασεις αποχαρακτηρισμος 2016
θερινο ωραριο καταστηματων σερρες
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_113.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_89.html

δημος βριλησσιων χριστουγεννα 2014

λαβοντες κλιση στα αρχαια
δημος βριλησσιων χριστουγεννα 2014

Πρόκειται για ένα «ρωσοφοβικό flashmob», είναι ο τίτλος της Ιζβέστια, όπου flashmob είναι η ξαφνική συγκέντρωση κόσμου σ' ένα σημείο, συνήθως με ραντεβού που ορίζεται στο Ίντερνετ. Η εφημερίδα Νεζαβίσιμαγια Γκαζέτα υπενθυμίζει πως «ουδέποτε μέχρι τώρα είχαν υπάρξει συντονισμένες απελάσεις».


αναζητηση αφμ βαση ονοματοσ

«Η σχέση ανάμεσα στη Ρωσία και τη Δύση εισέρχεται σε μια περίοδο πλήρους Ψυχρού Πολέμου», συνοψίζει ο αναλυτής Φιοντόρ Λουκιάνοφ στις σελίδες της εφημερίδας «Βεντομόστι» εκτιμώντας πως οι απελάσεις «είναι ιδιαίτερα καταστροφικές για τις ρωσο-αμερικανικές σχέσεις».


«Αυτό δεν είναι το τέλος της κλιμάκωσης, είναι σαφές ότι θα επιδεινωθεί, περιμένουμε ακόμη πιο αυστηρά μέτρα απ' ό, τι πριν, οικονομικές κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας», προειδοποιεί.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Κομερσάντ, αυτά «τα μέτρα χωρίς προηγούμενο αυστηρότητας (...) δεν είναι παρά μια νέα επιδείνωση των σχέσεων ανάμεσα στη Ρωσία και τους Δυτικούς».


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_63.html

Για τον ανεξάρτητο ραδιοσταθμό Ηχώ της Μόσχας, «όλη η πολιτική της Ρωσίας από το 2014 επικεντρώνει την ενέργειά της στην αυτοκαταστροφή». Ο ραδιοσταθμός αναφέρεται στη χρονιά της προσάρτησης της ουκρανικής χερσονήσου της Κριμαίας από τη Μόσχα, την οποία ακολούθησε σειρά δυτικών κυρώσεων.


«Όσο περισσότερο κακή είναι η σχέση ανάμεσα στη Ρωσία και τη Δύση, τόσο καλύτερα είναι ο πρόεδρος» Βλαντίμιρ Πούτιν, διαβεβαιώνει η Ηχώ της Μόσχας. «Αν βρίσκεσαι μέσα σε μια πολιορκημένη ακρόπολη, οφείλεις να προκαλείς διαρκώς επιθέσεις (...) διαφορετικά η νομιμότητά σου έχει χαθεί».



δημος βριλησσιων χριστουγεννα 2014

προβληματικη σχεση πατερα κορης

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_27.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_6.html
ταυτοτητα στερεας ελλαδας

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Έθνος», που παρουσιάζει την τελική μορφή του νομοσχεδίου, θεσμοθετείται η συνοδευόμενη οδήγηση από την ηλικία των 17 ετών - κάτι που σημαίνει ότι νέοι και νέες αφού περάσουν από θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση και λάβουν την απαραίτητη βεβαίωση δυνατότητας οδήγησης, θα μπορούν να οδηγούν με έναν συνοδηγό.


Ο εν λόγω συνοδηγός θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 ετών, κάτοχος διπλώματος οδήγησης για τουλάχιστον πέντε χρόνια και να μην του έχει καταλογιστεί ποτέ κανένας βαθμός ποινής στο point system.


προβληματικη σχεση πατερα κορης

προβληματικη σχεση πατερα κορης

Ο ανήλικος κατά τη διάρκεια της συνοδευόµενης οδήγησης υποχρεούται σε ειδική ασφαλιστική κάλυψη. Η οριστική άδεια οδήγησης θα χορηγείται µετά τη συµπλήρωση των 18 ετών.


Πώς θα χορηγούνται οι άδειες οδήγησης


Η οριστική χορήγηση των διπλωμάτων οδήγησης θα διαρκεί έως και πέντε εργάσιμες ημέρες, προκειμένου να ελεγχθεί το οπτικοακουστικό υλικό που θα έχει συγκεντρωθεί.


Σύµφωνα µε τις προβλέψεις του νοµοσχεδίου, που θα κατατεθεί το συντοµότερο στη Βουλή, κάθε υποψήφιος οδηγός θα υποβάλλεται πρώτα στη θεωρητική εξέταση, και εφόσον επιτύχει, θα ακολουθεί η δοκιµασία προσόντων και συµπεριφοράς, η οποία θα διενεργείται σε δύο στάδια, που µπορούν να προγραµµατίζονται και την ίδια ηµέρα.


Εξέταση χωρίς τον εκπαιδευτή


Οι φερέλπιδες οδηγοί θα εξετάζονται σε πρώτο στάδιο στην πορεία ενώ σε δεύτερο θα αποδεικνύουν τις δεξιότητες οδήγησής τους. Οι υποψήφιοι θα εξετάζονται στο δεύτερο στάδιο μόνο εάν επιτύχουν στο πρώτο. Εάν επιτύχουν στο πρώτο και αποτύχουν στο δεύτερο στάδιο, τότε θα πρέπει να επανεξεταστούν και στα δύο.


Ο εξεταστής δεν θα βρίσκεται εντός του αυτοκινήτου ενώ μόνοι τους στο δίκυκλο θα είναι και όσοι θέλουν να λάβουν άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας.


motosikleta
Πηγή: Eurokinissi


Με το σχέδιο νόµου αυξάνονται και τα εξέταστρα για τη θεωρητική και πρακτική εξέταση στα 15 ευρώ, από 10 ευρώ που είναι σήµερα, µε το 1/3 του ποσού να αποδίδεται στις περιφέρειες ώστε να διατεθεί σε αυτές τις ανάγκες.


Τα εκπαιδευτικά οχήµατα που θα χρησιµοποιούνται στις εξετάσεις θα πρέπει να διαθέτουν διαδικτυακή σύνδεση µε το Κέντρο Ελέγχου του υπουργείου και κάµερα µε µικρόφωνο.


Η θεωρητική και η πρακτική εξέταση των υποψηφίων µεταδίδονται σε πραγµατικό χρόνο και καταγράφονται µε τη χρήση οπτικοακουστικών µέσων και το υλικό µεταφορτώνεται την ηµέρα της εξέτασης.


Το υλικό αυτό, χωρίς το οποίο η εξέταση θα θεωρείται άκυρη, περιέχει:


• Τον χώρο διενέργειας των θεωρητικών εξετάσεων όπου απεικονίζονται όλοι οι συµµετέχοντες στη διαδικασία. Κατά τη διενέργεια της εξέτασης θα δηµιουργείται κλωβός διακοπής ασύρµατης επικοινωνίας, θα απενεργοποιούνται κινητά και κάθε άλλη ηλεκτρονική συσκευή.
• Το εσωτερικό του εκπαιδευτικού οχήµατος όπου απεικονίζονται όλοι οι συµµετέχοντες.
• Το εξωτερικό του οχήµατος όπου φαίνεται το οδικό δίκτυο στο οποίο κινείται


Οι εξεταστές


Το σχέδιο νόμο δίνει λύση και στο ζήτημα της αμοιβής των εξεταστών. Πιο συγκεκριμένα, αναδροµικά από την 1η Μαΐου 2018 έως τρεις µήνες από την έναρξη ισχύος του νόµου καθορίζεται µηνιαία αποζηµίωση ύψους 240 ευρώ, υπό την προϋπόθεση ο υπάλληλος να έχει συµµετάσχει σε τουλάχιστον έξι εξετάσεις.


Σε περίπτωση µικρότερης συµµετοχής, το ποσό θα περιορίζεται ανάλογα.


Οι εξεταστές θα είναι αποκλειστικής απασχόλησης και οι εξετάσεις θα διενεργούνται εντός ωραρίου. Η εναλλαγή τους θα είναι διαρκείς με ηλεκτρονικές κληρώσεις ανά τετράμηνο.


Το ζεύγος εξεταζόμενου-εξεταστή θα προκύπτει πριν από την εξέταση κάθε σταδίου με ηλεκτρονική κλήρωση.


«Τσουχτερά» πρόστιμα και ποινές



ιπποκρατειος πολιτεια ενοικιαση

καταλογος ικεα ηρακλειο κρητης

καταλογος ικεα ηρακλειο κρητης

«Είχα την πολύ μεγάλη χαρά να επισκεφθώ σήμερα την Αμφίπολη και με πολύ μεγάλη συγκίνηση, είδα ένα πολύ σπάνιο, ένα μοναδικό μνημείο, παγκόσμιας πολιτιστικής σημασίας» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στους δημοσιογράφους και συνέχισε:


«Θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι, δυστυχώς, η ανασκαφή αυτή της Αμφίπολης έγινε αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης. Κάτι το οποίο δεν θα πρέπει να συμβαίνει, όταν μιλάμε για την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας. Το μνημείο αυτό είναι ένα μοναδικό μνημείο, το οποίο χρονολογείται στα τέλη του 4ου αιώνα π. Χ. Είναι ένα μνημείο το οποίο αναδείχθηκε, χάρη στις προσπάθειες που κατέβαλε και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και μια αφοσιωμένη ομάδα αρχαιολόγων, που ανέσκαψαν αυτό το μνημείο σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Αυτό το οποίο προέχει σήμερα είναι να εξασφαλιστούν οι απαραίτητοι πόροι, ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες της ανασκαφής, να υπάρξει μόνιμη υποστύλωση και, βέβαια, να κινηθούν όλες εκείνες οι διαδικασίες, ώστε το μνημείο αυτό να καταστεί, το συντομότερο δυνατόν, επισκέψιμο. Είναι ένα μνημείο το οποίο, όπως είπε και ο περιφερειάρχης, αναδεικνύει τον μοναδικό πολιτιστικό πλούτο της Κεντρικής Μακεδονίας. Ένα μνημείο το οποίο από μόνο του θα δώσει ζωή και θα παράγει πλούτο για αυτή την πολύ όμορφη γωνιά της Κεντρικής Μακεδονίας. Θέλω να γνωρίζετε ότι εγώ προσωπικά, αλλά και η Νέα Δημοκρατία, θα σταθούμε αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια, μακριά από οποιαδήποτε μικροκομματική ατζέντα. Οι ανασκαφές αυτές έχουν έναν εθνικό χαρακτήρα και συμβάλλουν στην προώθηση της χώρας μας ως ενός παγκόσμιου πολιτιστικού προορισμού. Και, βέβαια, μας επιτρέπουν να κάνουμε πράξη αυτό το οποίο αποτελεί κεντρικό πυλώνα της στρατηγικής μας: τη σύζευξη του τουρισμού με τον πολιτισμό και την ακόμα πιο συστηματική ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς».


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_100.html

MITSOTAKIS 1


Σε ερώτηση αν είναι μακεδονικό το μνημείο ή όχι ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Το μνημείο αυτό χρονολογείται από τα τέλη του 4ου π. Χ. αιώνα, κατά συνέπεια - δεν είμαι ειδικός, δεν είμαι αρχαιολόγος, αλλά όλοι οι ειδικοί λένε το ίδιο πράγμα - δεν υπάρχει, κατά την άποψή μου, καμία αμφιβολία ότι το μνημείο αυτό είναι μακεδονικό. Αλλά, ξέρετε, η δική μας δουλειά δεν είναι να υποκαθιστούμε τη δουλειά των αρχαιολόγων, των ιστορικών, των ειδικών. Εμείς πρέπει να διευκολύνουμε όλους να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Και από εκεί και πέρα, υποχρέωσή μας είναι να καταστήσουμε αυτό το μνημείο επισκέψιμο, το συντομότερο δυνατόν, προστατεύοντας φυσικά πάντα τον αρχαιολογικό χώρο».


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_91.html

καταλογος ικεα ηρακλειο κρητης

MHTSOTAKHS 2 MESA


Ταυτόχρονα εξέφρασε τη λύπη του γιατί, όπως είπε, τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει γίνει πρόοδος και υπογράμμισε:



«Λυπάμαι που θα το πω, τα τελευταία δυο χρόνια, δεν έχει γίνει η πρόοδος την οποία θα περιμέναμε, αλλά τώρα δεν είναι η ώρα να ασκήσουμε κριτική, δεν είναι η ώρα να κοιτάξουμε προς τα πίσω. Είναι η ώρα να κοιτάξουμε προς τα μπροστά. Και πιστεύω με την αρωγή της Περιφέρειας και με την εξασφάλιση των πρώτων σημαντικών κονδυλίων για να εξασφαλιστεί η συνέχιση της ανασκαφής, αυτό θα γίνει πράξη».




της ξενιτιάς μητροπανος
κουρτινεσ σαπιο μηλο

τρωγονται οι χελωνες

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_8.html
cyta ελλασ
τρωγονται οι χελωνες

Στα μέσα Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ παρουσίασε αναλυτικά στους ευρωβουλευτές την πρότασή του να τερματισθεί η υποχρέωση να προχωρούν μπροστά οι δείκτες των ρολογιών μία ώρα τον Μάρτιο και στη συνέχεια να πηγαίνουν πίσω μία ώρα τον Οκτώβριο.


Για να εφαρμοστεί, η πρόταση αυτή πρέπει να υιοθετηθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και από το Συμβούλιο της ΕΕ. Μάλιστα, δίνεται η δυνατότητα σε κάθε χώρα ξεχωριστά να επιλέξει με ποια ώρα θα πορευτεί. Είναι συνεπώς θεωρητικά δυνατό γειτονικές χώρες να κάνουν διαφορετικές επιλογές. Στην Κομισιόν εκφράζονται, όμως, ελπίδες πως θα υπάρξει κάποιου είδους συντονισμός.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html

Επιλογή μέχρι τον Απρίλιο του 2019


Οι χώρες της ΕΕ πρέπει να διαβιβάσουν την επιλογή τους το αργότερο μέχρι το τέλος Απριλίου 2019. Αν το χρονοδιάγραμμα που προτείνεται από τις Βρυξέλλες γίνει σεβαστό, η αλλαγή ώρας την 31η Μαρτίου 2019 θα είναι το τελευταίο υποχρεωτικό πέρασμα στη θερινή ώρα.


τρωγονται οι χελωνες

Οι χώρες που επιθυμούν να επιστρέψουν μόνιμα στη χειμερινή ώρα θα έχουν στη συνέχεια τη δυνατότητα να την αλλάξουν μια τελευταία φορά στις 27 Οκτωβρίου 2019, καθώς στη συνέχεια οι εποχικές αλλαγές ώρας δεν θα είναι πλέον δυνατές.


Η πλειοψηφία των Ευρωπαίων είναι υπέρ της αναστολής της αλλαγής ώρας, όπως φάνηκε και από τη μεγάλη διαβούλευση που έγινε από την Κομισιόν και στην οποία το 84% τάχθηκε υπέρ της κατάργησης της αλλαγής. Ήταν η πρώτη φορά που μία ηλεκτρονική διαβούλευση κατέγραφε τόσο μεγάλη συμμετοχή σε ευρωπαϊκό επίπεδο (μόνο στη Γερμανία συμμετείχαν τρία εκατομμύρια ενδιαφερόμενοι), αλλά η καταγραφή δεν θεωρείται απαραίτητα αντιπροσωπευτική.


Αυτή τη στιγμή οι χώρες της ΕΕ κατανέμονται σε τρεις διαφορετικές ωριαίες ατράκτους: την ώρα της δυτικής Ευρώπης (Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο), την ώρα της κεντρικής Ευρώπης (17 χώρες) και την ώρα της ανατολικής Ευρώπης (Ελλάδα, Κύπρος, Βουλγαρία, Εσθονία, Φινλανδία, Λετονία, Λιθουανία και Ρουμανία).




up in the air αθηνοραμα

mad max που παιζει

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_114.html
ciao italia opening times
σπιτι κωστοπουλου στην φιλοθεη
mad max που παιζει

Το νέο στοιχείο που προέκυψε είναι και η απαγγελία κατηγοριών για βιασμό και η δίωξη ασκήθηκε με βάση την ομολογία του 19χρονου Αλβανού που έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του ενώ ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη.


Με βάση πάντως την ομολογία του 19χρονου η δολοφονία έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου λίγα χιλιόμετρα μακριά από την θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας.


Αύριο οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, εκεί όπου αναμένεται να διαλευκανθούν αρκετά κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η φοιτήτρια.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_26.html



mad max που παιζει

θεοδωριδου αστα ολα κ ελα στιχοι

https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_12.html
εμφυτευματα δοντιων ποσο κρατανε
θεοδωριδου αστα ολα κ ελα στιχοι

Για τα ΙΧ η χρέωση θα είναι 3,50 ευρώ. Παράλληλα, θα λειτουργήσουν και πλευρικά διόδια στον Κουβαρά. Με αυτόν τον τρόπο, όσοι οδηγοί αυτοκινήτων θα εισέρχονται από την Αμφιλοχία στην Ιόνια Οδό με προορισμό τα Ιωάννινα, θα πληρώνουν 1,60 ευρώ. Το ίδιο ποσό θα πληρώνουν και όταν εξέρχονται.


Τα ποσά προκύπτουν από τον πίνακα που έχει δημοσιεύσει η ιστοσελίδα neaodos.gr. Οι τιμές διοδίων τελών είναι ανά σταθμό και κατηγορία οχήματος οι ακόλουθες:


θεοδωριδου αστα ολα κ ελα στιχοι

Capture


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι τιμές των διοδίων καθορίζονται:



  • Σε κάθε μετωπικό σταθμό βάσει του συνολικού μήκους της ζώνης στην οποία ανήκει ο σταθμός.

  • Στους πλευρικούς σταθμούς εξόδου, ανάλογα με το μήκος που διανύθηκε από την αρχή της ζώνης στην οποία ανήκει ο σταθμός μέχρι το σταθμό.

  • Στους πλευρικούς σταθμούς εισόδου ανάλογα με το μήκος που θα διανύσει ο χρήστης από το σταθμό έως το τέλος της ζώνης στην οποία ανήκει.


Όσον αφορά στο τμήμα «Παράκαμψη Αγρινίου - Α/K Αμφιλοχίας», είναι μήκους 60 περίπου χιλιομέτρων, με 2 λωρίδες κυκλοφορίας και ΛΕΑ σε όλο του το μήκος. Διαθέτει: 6 Ανισόπεδους Κόμβους, 4 Γέφυρες, 55 Άνω και Κάτω διαβάσεις και 2 χώρους προσωρινής στάθμευσης.




βιοτεχνια ρουχων χονδρικη θεσσαλονικη
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_22.html

πρυτανης αγγλικα

Τα μέτρα ασφαλείας στην γύρω περιοχή είναι αυστηρότατα, με τις Αρχές να κλείνουν σταθμούς του μετρό και να εφαρμόζουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του συλλαλητηρίου.


Εν αναμονή της έναρξης των ομιλιών, το πλήθος έχει ήδη αρχίσει να τραγουδά τον εθνικό ύμνο ενώ από τα ηχεία της πλατείας ακούγονται μακεδονικά τραγούδια



https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_150.html

προσαρμοσμενα βοτανα




πρυτανης αγγλικα
πρυτανης αγγλικα
σωματα καλοριφερ παλαιου τυπου
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_117.html

χιουμοριστικα κειμενα γενεθλιων

χριστουγεννιατικες εκδηλωσεις μαρουσι 2015
χιουμοριστικα κειμενα γενεθλιων

Τα ανωτέρω τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, η οποία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προς διερεύνηση των καταγγελλομένων.


συνταγες κοτοπουλο κρεμα γαλακτος

Άμεσα, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος διεξήγαγε ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα των στοιχείων και δεδομένων και ταυτοποιήθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη και η εμπλοκή του 34χρονου ημεδαπού στην υπό έρευνα υπόθεση.


Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες, 2 Ιουνίου 2017, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 34χρονου σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εσωτερικός σκληρός δίσκος και (2) φορητά μέσα αποθήκευσης (USB Flash Disks).


Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία, ενώ τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.



χιουμοριστικα κειμενα γενεθλιων
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_89.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_34.html

κυτταρικες παθησεις

πρωταθλημα δικηγορικων συλλογων 2016
κυτταρικες παθησεις

Η Βρετανία αναμένεται να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 29 Μαρτίου, ωστόσο ελάχιστα στοιχεία είναι σαφή. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει πλήρης συμφωνία εξόδου, οι αντίπαλοι της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι σαμποτάρουν το σχέδιό της και ορισμένοι βουλευτές πιέζουν για ένα δεύτερο δημοψήφισμα.


"Δεν έχουμε κανένα συμφέρον να υπάρξει ένα σκληρό Brexit", δήλωσε ο Μάας σε συνέντευξη στο Frankfurter Allgemeine Zeitung, χρησιμοποιώντας τον όρο που χρησιμοποιείται ευρέως για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ αφήνοντας την ενιαία αγορά και την τελωνειακή ένωση.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_27.html

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html

"Αλλά αυτό δεν μπορεί να αποκλειστεί", πρόσθεσε. "Επίσης, δεν θέλουμε να καταλήξουμε σε ένα σκληρό σύνορο μεταξύ της Ιρλανδίας και της Βόρειας Ιρλανδίας".


Η Τερέζα Μέι παρουσίασε πρόσφατα προτάσεις για την οικονομική και εμπορική πολιτική σε μια λευκή βίβλο, αλλά βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματός της που θέλουν ξεκάθαρη αποχώρηση από την ΕΕ επικρίνουν το σχέδιο αυτό λέγοντας ότι προσφέρει ένα Brexit μόνο κατ΄όνομα.


κυτταρικες παθησεις

Εάν η πέμπτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο αποχωρήσει χωρίς μια λεπτομερή συμφωνία - ένα σενάριο "χωρίς συμφωνία"- οι χρηματοπιστωτικές αγορές φοβούνται ένα χαοτικό διαζύγιο που θα διαταράξει τις εμπορικές ροές σε όλη την Ευρώπη.


Ο κύριος διαπραγματευτής της ΕΕ για το Μπρέξιτ Μισέλ Μπαρνιέ δήλωσε την Παρασκευή ότι είναι πρόθυμος να εξετάσει νέους τρόπους για την επίλυση του ιρλανδικού ζητήματος των συνόρων, το πιο δύσκολο από τα εναπομείναντα θέματα στις διαπραγματεύσεις για την έξοδο της Βρετανίας.


Την Τρίτη, η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι η Γερμανία κάνει ό, τι μπορεί για να εξασφαλίσει ότι η ΕΕ και η Βρετανία θα καταλήξουν σε μια συμφωνία διαζυγίου, αλλά προειδοποίησε ότι η επιτυχία δεν είναι εξασφαλισμένη.



το βοηθητικο ρημα ειμαι

μια πιστα απο φωσφορο ελευθερια ελευθεριου

https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_20.html
πιανει η αδιαφορια
μια πιστα απο φωσφορο ελευθερια ελευθεριου

Η φωτιά καίει καλαμιές κοντά σε κατοικημένη περιοχή και σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η κινητοποίηση ήταν άμεση για να μην επεκταθεί.


Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αυτή την ώρα δεν εκφράζονται φόβοι για τα σπίτια.


Στο σημείο έχουν σπεύσει και πραγματοποιούν κατάσβεση 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και ελικόπτερο, το όποιο έχει σηκωθεί αλλά δεν είναι γνωστό αν θα πραγματοποιήσει ρίψεις νερού.


ευάγγελος τσουρούλης


Σε εξέλιξη #πυρκαγιά σε καλάμια, στην περιοχή Σπιάτζα Πύργου. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 1 Ε/Π.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_131.html

μια πιστα απο φωσφορο ελευθερια ελευθεριου
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 14 Ιουλίου 2018

σκυλια κανις μινι

ποτε η πρωτη μας αγαπη δεν πεθαινει
Αναστάτωση στα Χανιά: 54χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο νοσοκομείο της πόλης

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε το βράδυ της Παρασκευής (11/5) στο νοσοκομείο Χανίων όταν ένας 54χρονος άδρας αυτοπυροβολήθηκε.


Όπως αναφέρει το flashnews.gr, ο 54χρονος πήγε στο πίσω τμήμα του νοσοκομείου εκεί όπου βρίσκεται το νεκροτομείο και αφού σημάδεψε με ένα πιστόλι του κεφάλι του αυτοπυροβολήθηκε.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο σημείο έσπευσαν άμεσα νοσηλευτές και γιατροί που τον εισήγαγαν στο χειρουργείο καθώς ο άνδρας έφερε πολύ σοβαρό τραύμα στο κεφάλι. Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο 54χρονος βρίσκεται εκτός κινδύνου ωστόσο η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_94.html

πολυτιμο πετραδι

Την υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.


σκυλια κανις μινι


σκυλια κανις μινι
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_133.html

Tuesday, May 28, 2019

αε καμπης

αε καμπης

Ο Σωτήρης Μπερσίμης με μία επιστολή βόμβα παραιτήθηκε πριν από μερικές ημέρες για προσωπικούς λόγους (;) - παραίτηση που ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ δεκτή από τον Παύλο Πολάκη - όμως το έργο του παραμένει και θα παραμένει επί πολλά χρόνια, ένα έργο το οποίο τοποθετεί τη χώρα μας πολύ ψηλά σε θέματα εξορθολογισμού δαπανών. Άλλωστε, για αυτό ο ΕΟΠΥΥ βραβεύθηκε από διεθνείς Οργανισμούς.


ζωδια ψυχολογικα

Η παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του ο Σωτήρης Μπερσίμης είναι μεγάλη για το δημόσιο σύστημα υγείας, όπως μεγάλη είναι και η πρόκληση για τον επόμενο πρόεδρο ο οποίος θα επιλεγεί μέσα από διεθνή διαγωνισμό, σύμφωνα με το νόμο. Και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, ο νέος πρόεδρος θα είναι πιθανότητα και αυτός τεχνοκράτης, ή καθηγητής με την ίδια περίπου κουλτούρα, σπουδές και όραμα όπως ο απερχόμενος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ.


Τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ;


Αφήνει μία κανονικότητα θα λέγαμε, πολύ σπάνια για δημόσιο φορέα και τόσο μεγάλης εμβέλειας μάλιστα. Από τον Δεκέμβριο του 2015 μέχρι τον Οκτώβριο του 2018 σχεδόν τρία χρόνια άοκνου αγώνα πολλά έγιναν για τα οποία μπορεί κάποιος να υπερηφανευθεί ότι πράγματι η Ελλάδα διαθέτει τον μεγαλύτερο Ασφαλιστικό Οργανισμό της Ευρώπης.


μπαρ σπιτιου τιμες

Όχι όμως τυχαία.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_99.html

Διότι, ο ΕΟΠΥΥ δεν παράγει πλέον ληξιπρόθεσμα και με πραγματικό και με στατιστικό τρόπο.


Το 2015 τα ληξιπρόθεσμα ανέρχονται σε 2,2 δις ευρώ, ενώ σήμερα είναι μόλις 200 εκατ. ευρώ. Οι πληρωμές γίνονται πλέον σε κάτω από 60 ημέρες που σημαίνει σχεδόν πραγματικός χρόνος από την παροχή των υπηρεσιών.


Και ακόμη, ο Οργανισμός ολοκλήρωσε τον ψηφιακό μετασχηματισμό του, δημιούργησε τον Ασφαλιστικό φάκελο, κλειστούς προϋπολογισμούς, καθώς και το Μητρώο υλικών το μοναδικό στην Ευρώπη. Αυτό το Μητρώο μάλιστα, είναι και ο λόγος που αναδείχθηκε ο κ. Μπερσίμης επικεφαλής κατά της διαφθοράς και της απάτης.


Το μεγαλύτερο project όμως είναι η τελική εκκαθάριση έργο, το οποίο αφορά 35.000 παρόχους που υποβάλλουν τα παραστατικά τους, 11 εκατ. πολίτες και έναν προϋπολογισμό 6 δις ευρώ.


Ένα άλλο project επίσης πολύ σημαντικό, είναι οι συμβάσεις που έκλεισε η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ με όλους τους παρόχους χωρίς προπληρωμή σε ένα δύσκολο δημόσιο περιβάλλον, δημιουργώντας ανακούφιση σε ασφαλισμένους και παρόχους υγείας. Πλέον όλα τα υλικά είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα και δεν υπάρχουν διπλές και τριπλές χρεώσεις.


Επίσης με τις συμβάσεις για τα αναλώσιμα, ελέγχθηκαν όλα τα υλικά και οι τιμές τους, ενώ ξεκίνησαν και τα άυλα barcode.


Με δύο λόγια, θα λέγαμε ότι δημιουργήθηκε ο κατάλληλος δημοσιονομικός χώρος ώστε να μπουν στο σύστημα και να αποζημιώνονται και προχωρημένες εξετάσεις όπως η εξέταση oncotype, η libre και η εξέταση για τον καρκίνο του μαστού.


Μην ξεχνάμε επίσης, ότι μέχρι τις αρχές του 2016 στις εγκαταστάσεις του ΕΟΠΥΥ κυριαρχούσαν οι αμέτρητες κούτες και το χαρτοβασίλειο, κάτι που δεν τιμούσε τη χώρα και έναν τόσο δυναμικό Οργανισμό.


Ο Σωτήρης Μπερσίμης, αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη στατιστική – την επιστήμη του δηλαδή - όχι μόνο ως μηχανισμό ελέγχου, αλλά και εξορθολογισμού και στρατηγικής. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο ΕΟΠΥΥ επί θητείας του αναγεννήθηκε με αίσθημα διαφάνειας, τεχνοκρατικής αντίληψης και μεταρρυθμιστικής στρατηγικής.


Για όλες αυτές τις ενέργειές του, βραβεύθηκε με το βραβείο «Best Manager Award» για το 2018 από το European Network for Business and Industry Statistics (ENBIS), σημειώνοντας μάλιστα δύο πρωτιές: για πρώτη φορά το βραβείο απονεμήθηκε σε Έλληνα και πρώτη φορά σε manager δημόσιου οργανισμού.


Επίσης, ο κ. Μπερσίμης εκλέχτηκε πρόεδρος του European Healthcare Fraud & Corruption Network. Κριτήριο και στις δύο περιπτώσεις ήταν η προστιθέμενη αξία που δημιούργησε για τον ΕΟΠΥΥ, αξιοποιώντας τεχνολογία αιχμής και την επιστήμη της στατιστικής, αναζητώντας τα διαθέσιμα στοιχεία (big data) και επιτυγχάνοντας βέλτιστες αποφάσεις υπό συνθήκες αβεβαιότητας.


Και φυσικά το πιο πιθανό, είναι ο απερχόμενος πρόεδρος να επιστρέψει στο πόστο του στο πανεπιστήμιο Πειραιά όπου διδάσκει (και που φυσικά δεν σταμάτησε ποτέ). Το βέβαιο είναι ότι οι προτάσεις θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή και γιατί όχι; θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον, να βλέπαμε τον κ. Μπερσίμη σε ένα οικονομικό πόστο (οποιασδήποτε κυβέρνησης), έστω και εάν δεν ανήκει στον κομματικό σωλήνα….



αε καμπης
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_2.html

γιατι ειναι στεναχωρημενη η μενεγακη

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_70.html

Όπως αναφέρουν οι συγγραφείς της, πρόκειται για την πρώτη μελέτη που μετρά τη ζήτηση μετρητών για συναλλαγές στην Ευρωζώνη. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το 2016 περίπου το 79% όλων των πληρωμών στα σημεία πώλησης έγιναν με μετρητά, το 19% με κάρτες και το 2% με άλλα μέσα πληρωμών. Σε όρους αξίας πληρωμών, το 54% αντιστοιχούσε σε χρήση μετρητών, το 39% σε κάρτες και το 7% σε άλλα μέσα.


Ωστόσο, οι διαφορές μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης είναι μεγάλες. Όσον αφορά τον αριθμό των συναλλαγών, τα μετρητά χρησιμοποιούνται περισσότερο στις νότιες χώρες της Ευρωζώνης, καθώς και τη Γερμανία, Αυστρία και Σλοβενία, όπου το 80% ή περισσότερο των συναλλαγών στα σημεία πώλησης έγιναν με μετρητά. Σε όρους αξίας, το ποσοστό των μετρητών ήταν υψηλότερο στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα (από 72% έως 75%), ενώ ήταν χαμηλότερο στις χώρες Benelux (Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο), την Εσθονία, τη Γαλλία και τη Φινλανδία (27% έως 33%).


οτι αρχιζει ωραιο τελειωνει με πονο lyrics

γιατι ειναι στεναχωρημενη η μενεγακη

Το 2016, οι καταναλωτές της Ευρωζώνης έκαναν κατά μέσο όρο 1,6 πληρωμές την ημέρα ή 11 πληρωμές την εβδομάδα, από τις οποίες οι 1,2 πληρωμές την ημέρα ή 9 πληρωμές την εβδομάδα έγιναν με μετρητά. Στην Ιταλία, την Ισπανία και την Ελλάδα, οι καταναλωτές έκαναν κατά μέσο όρο 1,7 συναλλαγές την ημέρα με μετρητά ή 12 την εβδομάδα, που ήταν και οι περισσότερες στην Ευρωζώνη. Αν και το ποσοστό των πληρωμών σε μετρητά για συναλλαγές άνω των 100 ευρώ ήταν μικρό, σε όρους αξίας αντιστοιχούσε στο 10% όλων των πληρωμών σε μετρητά στην Ευρωζώνη. Και πάλι οι διαφορές μεταξύ των χωρών όσον αφορά τα ποσοστά αυτά είναι σημαντικές, καθώς κυμαίνονταν από 3% στη Γαλλία και 5% στο Βέλγιο έως 21% στην Ιρλανδία και τη Σλοβενία και 26% στην Ελλάδα.


Υψηλά είναι και τα ποσοστά των ελληνικών νοικοκυριών που χρησιμοποιούν μετρητά για να πληρώσουν το ενοίκιο ή τους λογαριασμούς ρεύματος. Κατά μέσο όρο, στην Ευρωζώνη (με την εξαίρεση της Γερμανίας) μόνο το 6% των ενοικίων πληρώνεται με μετρητά, ενώ στην Ελλάδα το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 26% και στη Σλοβακία και τη Μάλτα περίπου 15%. Το 56% των Ελλήνων και το 25% των Ιταλών που συμμετείχαν στην έρευνα πλήρωνε τον λογαριασμό ρεύματος με μετρητά.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_73.html

Κατά μέσο όρο το 24% των καταναλωτών της Ευρωζώνης που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι κρατούσαν μετρητά, εκτός τραπεζικών λογαριασμών, προληπτικά ως διαθέσιμα. Στην Ελλάδα, το μέσο ποσοστό των συμμετεχόντων στην έρευνα που διατηρούσε προληπτικά μετρητά ανερχόταν σε 22%.



ECB cash study: We asked more than 65,000 people in the euro area about their payment habits. Here’s what we found https://t.co/R2pmWjFtQY pic.twitter.com/dAWmfr8pBq

— European Central Bank (@ecb) 24 Νοεμβρίου 2017


γιατι ειναι στεναχωρημενη η μενεγακη
θερμοσιφωνας διαστασεις

καλουπια λαστιχενια

καλουπια λαστιχενια

Το Κίνημα των 5 Αστέρων και η Λέγκα επιδιώκουν τον σχηματισμό κυβέρνησης για να αρθεί το αδιέξοδο που ακολούθησε των εκλογών της 4ης Μαρτίου στις οποίες δεν υπήρξε σαφές αποτέλεσμα.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html

Τα δύο κόμματα συμφώνησαν σε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα που συνδυάζει τη μείωση των φόρων και την αύξηση των δαπανών, την ώρα που το ύψους 2,3 τρισεκατομμυρίων ευρώ χρέος της Ιταλίας, που είναι το τρίτο μεγαλύτερο στον κόσμο, καθιστά την χώρα αυτή ευάλωτη.


ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω σημασια

Ο Moody's επιβεβαίωσε τον Οκτώβριο την μακροπρόθεσμη αξιολόγηση της Ιταλίας στo Baa2 με αρνητική προοπτική και σημείωσε ότι θα εξετάσει την σταθεροποίησή της στην βαθμίδα αυτή μόνον αν πιστέψει ότι η Ρώμη μπορεί να μειώσει το δημόσιο χρέος της σε βάθος χρόνου. Αντιθέτως μια αποτυχία να θέσει το χρέος της σε καθοδική πορεία θα πυροδοτήσει μια υποβάθμιση.


μεταθεσεις για κυπρο

Βασικός λόγος της απόφασής του οίκου να θέσει την αξιολόγηση της Ιταλίας σε επανεξέταση ήταν η ανησυχία ότι τα δημοσιονομικά σχέδια της νέας κυβέρνησης δεν θα μειώσουν το χρέος, αναφέρει ο Moody's σε ανακοίνωσή του.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_116.html

"Ενώ κάθε άλλο παρά προσφέρει την προοπτική περαιτέρω δημοσιονομικής σταθεροποίησης, το 'συμβόλαιο' για την κυβέρνηση που υπεγράφη από τα δύο κόμματα περιλαμβάνει δυνάμει πολυέξοδα φορολογικά μέτρα και μέτρα δαπανών, χωρίς σαφείς προτάσεις για το πως θα χρηματοδοτηθούν αυτά", σημειώνει.


Η διαδικασία αυτή επανεξέτασης της αξιολόγησης της Ιταλίας θα επιτρέψει στον οίκο Moody's, όπως επισημαίνει ο ίδιος, να αναζητήσει μεγαλύτερη σαφήνεια όσον αφορά τα σχέδια της νέας κυβέρνησης, ιδιαίτερα όσον αφορά τις δεσμεύσεις της για το φορολογικό και τις δαπάνες και για το πως θα χρηματοδοτηθούν αυτά.



καλουπια λαστιχενια

χαρτες κυνηγιου 2014

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_134.html
ναρκομανεις ανωνυμοι 12 βηματα
χαρτες κυνηγιου 2014

Το ταξίδι του Πενς στο Κάιρο και κατόπιν στην Ιερουσαλήμ (προγραμμάτιζε να αναχωρήσει το βράδυ της Τρίτης) αναβλήθηκε για τα μέσα Ιανουαρίου, ώστε ο αντιπρόεδρος να είναι παρών σε μια ψηφοφορία αποφασιστικής σημασίας στη Γερουσία για τη μεταρρύθμιση του φορολογικού κώδικα των ΗΠΑ, εξήγησε Aμερικανός αξιωματούχος.


χαρτες κυνηγιου 2014

«Η ψηφοφορία για τη φορολογική μεταρρύθμιση φαίνεται ότι θα πάει πολύ καλά, αλλά δεν θέλουμε να πάρουμε το παραμικρό ρίσκο», είπε.


Οι Ρεπουμπλικάνοι διαθέτουν οριακή πλειοψηφία στη Γερουσία (52 έδρες από τις 100) και, σε περίπτωση ισοψηφίας, 50-50, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος κρίνει το αποτέλεσμα με την δική του ψήφο.


Ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν, ο οποίος πάσχει από καρκίνο, επέστρεψε στην Αριζόνα για να συνεχίσει τη θεραπεία και για τις γιορτές, κάτι που μειώνει τις ψήφους της ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας στις 51. Η ψηφοφορία αναμένεται να γίνει το βράδυ σήμερα Τρίτη ή τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (τοπική ώρα).


νοσηλευτικη η μαιευτικη

Ο Πενς μεταξύ άλλων σχεδίαζε να εκφωνήσει μια ομιλία ενώπιον της Κνέσετ, της Βουλής του Ισραήλ.


Ο Λευκός Οίκος διαβεβαίωσε ότι η αναβολή της επίσκεψης δεν σχετίζεται με τη βία ή με τις διπλωματικές εντάσεις που προκάλεσε η μονομερής, εξαιρετικά αμφιλεγόμενη απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να ανακηρύξει την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ.


Η μονομερής αναγνώριση της πόλης ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, την 6η Δεκεμβρίου, η οποία ήρθε σε ρήξη με την αμερικανική πολιτική των τελευταίων δεκαετιών και τη συναίνεση στη διεθνή κοινότητα, συνεχίζει να προκαλεί αναταραχή, διαδηλώσεις στα Παλαιστινιακά Εδάφη και σε πολλές κυρίως αραβικές και μουσουλμανικές χώρες.


Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς ανακοίνωσε την ακύρωση μιας προγραμματισμένης συνάντησής του με τον Πενς, τονίζοντας ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν πλέον κανέναν ρόλο να διαδραματίσουν στην ισραηλινοπαλαιστινιακή ειρηνευτική διαδικασία. Η Φάταχ καλούσε σε διαδηλώσεις μέσα και γύρω από την Ιερουσαλήμ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του Αμερικανού αντιπροέδρου.


Ο ιμάμης του Αλ Άζχαρ επίσης αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Μάικ Πενς, όπως και ο πάπας των κοπτών της Αιγύπτου Θεόδωρος Β΄, ο οποίος έκρινε ότι ο Τραμπ «περιφρόνησε τα αισθήματα εκατομμυρίων Αράβων».


Μολονότι η βία δεν έφθασε στο επίπεδο που φοβούνταν πολλοί, η αμερικανική απόφαση προκάλεσε επεισόδια στα οποία έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον οκτώ Παλαιστίνιοι, εκατοντάδες έχουν τραυματιστεί και δεκάδες έχουν συλληφθεί.


Ο Πενς σχεδιάζει πλέον να αναχωρήσει για τη Μέση Ανατολή την 14η Ιανουαρίου.


Τη Δευτέρα, οι ΗΠΑ άσκησαν βέτο σε ένα σχέδιο απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που εμμέσως πλην σαφώς απέρριπτε την απόφαση του Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ. Το κείμενο, που ενέκριναν και τα 14 άλλα μέλη, είχε καταρτίσει και υποβάλει στο ΣΑ η Αίγυπτος, όπου ο Πενς θα έφθανε αύριο Τετάρτη.


AFP, Reuters



https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html